Προς το περιεχόμενο

διαφορες σε αντρες - γυναικες

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κατ' αρχήν η άποψη αυτή δε διατυπώθηκε από το Σωκράτη αλλά από τον Απολλόδωρο, στον λόγο του Κατά Νεαίρας. (..)

Αχαχαχα , garnele, Respect !

Untitled-1-4.jpg

:P

Δημοσ.

για μενα οι ανασφαλειες,ο συναισθηματικος κοσμος του ατομου,ο ηγετικος ρολος κτλ δεν ειναι θεμα φυλου αλλα ατομου και προσωπικοτητας.τωρα στο αρχικο ερωτημα του τουφα συμφωνω στο εξης.λογω της φυσης του αντρα και της γυναικας και παντα κατα μεσο ορο η μεση γυναικα ειναι στην ακμη της(εμφανισιακα...) στα 18 με 28(αντε 30) οπου <<περναει η μπογια της>> πολυ και εχει μια ταση μια αγωνια να εκμεταλευτει αυτο το διαστημα οσο καλυτερα μπορει.ειναι σαν να εχεις μια ενα τριημερο διακοπες σε νησι.δεν εχεις ουτε μια ωρα για χασιμο!ο αντρας απο την αλλη εχει την ακμη του στα 25-35 χωρις να χανει στη συνεχεια τοσο πολυ οσο η γυναικα σε <<περαση>> στο αντιθετο φυλο.μεχρι τα 40 μπορει να γκομενιζει...αρα ο αντρας εχει μια δυο βδομαδες διακοπες σε νησι και ειναι πιο χαλαρος.μπορει και μια δυο μερες να μη παει για μπανιο κι να βγει το βραδυ για ποτο,δε τρεχει και τιποτα.αυτος ειναι ο ατεκμηριωτος,μπακαλικος συλλογισμος μου.

Δημοσ.
ο άντρας αποτελεί την ηγετική φυσιογνωμία στο ζεύγος ενώ η γυναίκα συμπληρώνει τον άντρα

test:

Houston τι γνώμες έχεις για τις ξανάστροφες στις γκόμενες;

Δημοσ.

Συγνώμη για τα spoilers, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ...

θα σου απαντήσει και ο ομνι (αφεντικό7) και θα ξεσπάσει ο 3 ιντερνικός πόλεμος...

Δημοσ.
Θα είχες την καλοσύνη να το ανέλυες λιγάκι αυτό ?

βρε παιδί μου, οι ατάκες σου είναι άπαικτες

σε πάμε τρελάααααα

Δημοσ.
test:

Houston τι γνώμες έχεις για τις ξανάστροφες στις γκόμενες;

ουπς αυτό σηκώνει συζήτηση…..

κοίταξε να δεις, αυτοί που το παίζουν και καλά ξέρω γω πώς να το πω τώρα, ότι τεσπα σέβονται την γυναίκα είναι τζέντλεμαν κτλ, παίζει να είναι τα μεγαλύτερα καθάρματα μέσα σε μια σχέση….έχω δει τυπάκια, που σου περιγράφω, που και χτυπούν την γυναίκα, ή αν όχι, ασκούν τέτοια ψυχολογική πίεση πάνω της, τέτοιο καταναγκασμό, που την κάνουν να λυγίζει, να μην έχει αυτοπεποίθηση….το παίζουν έξω δημοκράτες και μές στο σπίτι είναι αυταρχικοί, απόλυτοι κυρίαρχοι δε ρωτάν δε σέβονται την γυναίκα. Μην αναφέρουμε τώρα γνωστό πρώην αρχηγό κόμματος…

μη μπερδεύεις το ένα με το άλλο.

Μπορεί ένας αντρας να είναι ηγέτης όπως στο λέω αλλά να είναι απόλυτα δημοκρατικός. Απλά τι εννοώ να είναι ηγετική φυσιογνωμία? Να εμπνέει, ασφάλεια, σιγουριά στην γυναίκα, η γυναίκα να τον βλέπει σαν θεό του αλλά να συναποφασίζουν μαζί και ο άντρας να λέει τον τελευταίο λόγο τον έχεις εσύ. Και όλα αυτά γιατί ο Άντρας δεν έχει ανασφάλειες είναι σίγουρος για τη γυναίκα του, δεν την ζηλεύει.

Όλα αυτά τα ανθρωπάκια που περιγράφω στην 1 κατηγορία είναι γεμάτα ανασφάλειες φοβούνται την χειραφέτηση της γυναίκας γι αυτό γίνονται απολυταρχικοί και θέλουν να περιορίσουν ακόμη και τη σκέψη της γυναίκας ασκώντας ψυχολογική πίεση…και τονίζουν ότι εγώ είμαι ο άντρας κτλ.κτλ ενώ ένας που νοιώθει Αντρας δεν χρειάζεται τέτοια υποκατάστατα.

Να στο πω αλλιώς: θα ξέρεις φαντάζομαι ότι οι μεγαλύτεροι δυνάστες της ανθρωπότητας ήταν οι πιο ανίκανοι ηγέτες άτομα κενά χωρίς προσωπικότητα γεμάτα ανασφάλειες που προσπαθούσαν να ποδηγετήσουν τον λαό με την βία, ενώ οι χαρισματικοί ηγέτες ήταν απόλυτα δυμοκρατικοί, φιλελεύθεροι. Η Αθήνα είχε το πνέυμα -----πήγε μπροστά, η Σπάρτη τα όπλα----έμεινε στάσιμη.

Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις .

ο Άντρας, ναι αυτός με την ηγετική φυσιογνωμία, σέβεται τη γυναίκα περισσότερο από τον καθένα, ο τιποτένιος ο γλοιώδης ο μίζερος την καταδυναστεύει.

ο Άντρας θα ρωτήσει την γυναίκα για το που θα πάμε που θα βγούμε τι θα αγοράσουμε – θα συναποφασίσουν μαζί, ο άλλος όχι δεν θα σεβαστεί την επιλογή της αλλά ούτε καν θα την ρωτήσει….

σύγκρινε τώρα τον Τζον Γουέιν (πως συμπεριφερόταν στις γυναίκες – σε συνάρτηση με τον τρόπο ζωής του) και τον Αντωνάκη στην γνωστή ελ. ταινία (δημόσιος υπάλληλος – ανασφαλής, χωρίς περιεχόμενο)

Δημοσ.

Houston συμφωνώ ότι από το να είσαι κάφρος καλύτερα να είσαι τζέντελμαν, όμως από την άλλη το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς. Χρειάζεται που και που να είσαι αυταρχικός (ή και ζηλιάρης καμιά φορά, αλλά όχι συχνά) γιατί το έχει ανάγκη αυτό η γυναίκα, το τραβάει ο οργανισμός τους. :P

Δημοσ.
Houston συμφωνώ ότι από το να είσαι κάφρος καλύτερα να είσαι τζέντελμαν, όμως από την άλλη το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς. Χρειάζεται που και που να είσαι αυταρχικός (ή και ζηλιάρης καμιά φορά, αλλά όχι συχνά) γιατί το έχει ανάγκη αυτό η γυναίκα, το τραβάει ο οργανισμός τους. :P

Καλά εσύ αυτό κατάλαβες?

Σόρυ αλλά είσαι πολύ μακρυά…..στα λεγόμενά μου καφριλίκι και ''τζέντλεμαν'' συμβαδίζουν κάπως.

Όσο για την ζήλεια, ναι συμφωνώ - μόνο όταν υπάρχει αίτιο, ναι είναι μια υγειής ανθρώπινη αντίδραση. Τα επακόλουθά της είναι αρνητικά

πάντως αν και κατάλαβες λάθος νομίζω ότι συμφωνούμε

Δημοσ.

Δεκτόν ότι βρίσκεις ωραία τα όσα λέω αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ωραίο να με ανακατεύεις σε συζητήσεις που έχεις με τρίτους .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...