Προς το περιεχόμενο

διαφορες σε αντρες - γυναικες

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένας άντρας μπορεί να είναι ανεξάρτητος να μην έχει ανασφάλειες ωραία, αλλά χρειάζεται την γυναίκα πλάι του. Η διαφορά ποια είναι???? και εκεί νομίζω γίνεται το λάθος: ο άντρας αποτελεί την ηγετική φυσιογνωμία στο ζεύγος ενώ η γυναίκα συμπληρώνει τον άντρα…χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο άντρας δεν έχει ανάγκη την συναισθηματική κάλυψη…

όλο αυτό το ζήτημα της ηγετικής φυσιογνωμίας του άντρα είναι ελαφρώς ξεπερασμένο σήμερα. άλλωστε, εδώ και αρκετά χρόνια μπορεί ο άντρας να έπαιρνε τις 'του-οίκου-αποφάσεις", αλλά η γυναίκα ήταν αυτή που κρατούσε τα κλειδιά από το κελάρι... :P

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε συ Houston πολύ θα ήθελα να σε δω να τα λες αυτά που λες σε γυναίκες face to face και θα ήθελα να δω και τις φάτσες που έχουν αυτές που οι λίγες που θα συμφωνούσαν.

Η γυναίκα εκ των πραγμάτων θέλει να νιώθει ότι εξουσιάζεται, ότι ο άντρας είναι κυρίαρχος κτλ. το ότι θέλει να έχει αυτή την αίσθηση δε σημαίνει ότι Θέλει αυτή να είναι η ζωή της.

Δημοσ.

εμενα μου αρεσει παντως αυτο το απολυτο ο αντρας δεν εχει ανασφαλειες. εγω εχω παντως. και δεν τραβαω κανενα ζορι γενικα να τις μοιραστω με θηλυκα που γνωριζω αρκετα. σιγα ισα ισα που εκτιμουν την πιο ανθρωπινη εκφραση των συναισθηματων. Απλα καποιες φορες παιρνεις το πανω χερι σε καποια πραγματα απο ενστικτο. ετσι απλα.

Δημοσ.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι άντρες μόλις χάσουν τη γυναίκα αμέσως βρίσκουν νέο σύντροφο, ενώ σε ανάλογη περίπτωση οι γυναίκες βάζουν τη μάυρη πλερέζα.

μαλλον μιλαει απο τις δικες του εμπειριες... :-P

Δημοσ.

Φαντάζεστε αν με τους παραλληλους κόσμους που υπάρχουν και διάβασα στο focus ότι υπάρχουν και παραλλαγές. Δηλαδή μονοφυλικές κοινωνίες. Μόνο άντρες ή μονο γυναίκες. Πάντως ξερουμε ότι στη Γη ξερουμε οτι το χρωμοσωμα Υ αν δενκ καλω λαθος εκλειπει απο τους ανδρες και λενε οι επιστημονες οτι μετα απο χιλιαδες χρονια θα ειναι μονο γυναικες. Δηλαδη η θεωρια της εξελιξης φτανει σε ενα σημειο μεσα απο μαρκα εξελιγκτικη πορεια. Αυτα με προβληματισαν πολυ. Αλλα τρελλος επιστημονας δεν ειμαι...

Δημοσ.

Μπορεί να γίνει και νωρίτερα αυτο που λες :P

Σε ένα ρεπορτάζ κάπου , είχα δει οτι γερμανοί επιστήμονες δημιουργησαν τεχνιτό σπερμα απο γυναικείο μυελό των οστών ... και οτι σε περιπτωση που γίνει πράξη τότε θα γεννιούνται μόνο κορίτσια καθώς το χρωμόσομα Υ όπως λες δεν θα υπάρχει. :fear:

να δω μετά τι θα κάνει ο φίλος μας ο χιουστον ! :D

Δημοσ.
Αυτό δεν θα έχει καθόλου πλάκα.

Απεναντίας. Κάτι μου λέει όμως ότι δε θα έχουμε κουτάλι για το γιαούρτι τότε...

Δημοσ.

θεός φυλάξη!!!!

οι άντρες είναι τρέλα, αρρώστια, κάψιμο, αλλά χωρίς αυτούς η ζωή δεν θα είχε κανένα νοήμα

Δημοσ.
θεός φυλάξη!!!!

οι άντρες είναι τρέλα, αρρώστια, κάψιμο, αλλά χωρίς αυτούς η ζωή δεν θα είχε κανένα νοήμα

1197091951055.jpg

Δημοσ.
όλο αυτό το ζήτημα της ηγετικής φυσιογνωμίας του άντρα είναι ελαφρώς ξεπερασμένο σήμερα. άλλωστε, εδώ και αρκετά χρόνια μπορεί ο άντρας να έπαιρνε τις 'του-οίκου-αποφάσεις", αλλά η γυναίκα ήταν αυτή που κρατούσε τα κλειδιά από το κελάρι... :P

ακριβώς garnele…..

τις εταίρες τις έχουμε για την ηδονή, τις παλλακίδες για την καθημερινή περιποίηση του σώματος και τις συζύγους για νόμιμους απογόνους και για μια καλή οικονόμα του σπιτιού.

τάδε έφη Σωκράτης

καθώς απολάμβανε τη συντροφιά της Ασπασίας ενώ η Ξανθίππη κρατούσε τα κλειδιά του κελαρίου…προσθέτω εγώ :P

Ενω ένας άντρας άντε να μαγειρέψει, να σιδερώσει κτλ κτλ... γι αυτο με το που χωρίζουν οι παντρεμένοι άντρες είναι πολυ πιθανό να ξαναπαντρευτούν ή να συζήσουν...

γι αυτό κάθε σπίτι, κάθε οικογενειάρχης έχει μια Μαίρη Παναγιωταρά ;)

Δημοσ.
τις εταίρες τις έχουμε για την ηδονή, τις παλλακίδες για την καθημερινή περιποίηση του σώματος και τις συζύγους για νόμιμους απογόνους και για μια καλή οικονόμα του σπιτιού.

τάδε έφη Σωκράτης

καθώς απολάμβανε τη συντροφιά της Ασπασίας ενώ η Ξανθίππη κρατούσε τα κλειδιά του κελαρίου…προσθέτω εγώ :P

κατ' αρχήν η άποψη αυτή δε διατυπώθηκε από το Σωκράτη αλλά από τον Απολλόδωρο, στον λόγο του Κατά Νεαίρας.

κατά δεύτερον, πλέον, ισχύει η δυάδα και όχι η τριάδα, πράγμα που σημαίνει ότι σύμφωνα με την εξελικτική μέθοδο, θα απομείνει μία -ας ελπίσουμε η εταίρα.

κατά τρίτον... τι θες να πεις μ' αυτό εσύ ας πούμε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...