Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Πηρα προσφατα την μητρικη της Asus P5K premium η οποια εχει πανω wifi. Προσπαθωντας να κανω δικτυο μου προεκυψε το παρακατω.(Το wpa ειναι επιτηδες απενεργοποιημενο και δεν εχουν δωθει καρφωτες ip) http://img100.imageshack.us/my.php?image=snap1gp3.jpg Not Connected και απο κατω Disconnect Και μια και ειδα πως μαλλον κατι κανω λαθος ειπα να ακολουθησω καποιον οδηγο και βρηκα τον παρακατω http://www.hardwaresecrets.com/article/418/3 Και παλι ομως,το αποτελεσμα ηταν το παραπανω.Το ωραιο ειναι πως το δικτυο το βλεπει και το iphone,παει να συνδεθει,μου πεταει ενα"unable to join"και μετα μου δειχνει πως ειναι συνδεδεμενο.Βεβαια την shared internet connection του υπολογιστη δεν την βλεπει. Ιδεες?
tsakonas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 exo akrivos tin idia mobo kai eixa paromoio provlima....se XP eise? exeis kanei install to software i mono drivers? exei sto software epilogi na pezei to wifi san access point kai ICS..esy prospatheis nomizo na kaneis ad hoc opos to vlpo stin eikona? kalutera na kaneis tin P5K access point kai ekei pano na sindeonte oi alloi .. gia dokimase kai pes...
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Ξεχασα να τ αναφερω αυτα,sorry.Χp pro sp2 fully updated. Μονο drivers εχω κανει εγκατασταση.Οντως ad hoc προσπαθω να κανω,καθως στις αλλες δυο επιλογες δεν χαμπαριαζει και δεν φτιαχνει καν δικτυο.Θα δοκιμασω με το software,μηπως και δω φως. Σε σενα δουλεψε οκ τελικα? Edit:Software απο το cd της μητρικης εννοεις ετσι?Γιατι δεν το βρισκω στα utilities? Edit2:OK,up and running.Εκανα απεγκατασταση το wifi ap solo της asus το οποιο ηταν ηδη εγκατεστημενο αλλα για καποιο λογο δεν φορτωνε,εγκατασταση το τελευταιο,access point και ολα οκ. Thanx tsakonas για το tip.
fskall Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα Έχω πάρει ένα ασύρματο router οτέ baud Tec και ενώ μέσω LAN όλα είναι μια χαρά όταν κάνω συνδέσει με wife ενώ δείχνει ότι κάνει συνδέσει και το βρίσκει δεν μου δίνει ip με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγω στο ιντερνετ δόκιμες έχουν γίνει με νοτεβοοκ Και σταθερό pc Σημειώσει Έχω κάνει δόκιμη με ενσύρματο router και wireless broadband και παίζει μια χαρά !!!!!!!!!!!!! ξέρει κανείς καμία λύσει ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.