Προς το περιεχόμενο

I Am Legend

sheik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σαν την βαρεμαρα του ZODIAC πουθενα...

ε οχι και βαρετό....Ίσα ίσα που είναι από τις ταινίες που πρέπει να προσέχεις συνέχεια τα στοιχεία (σε βάζει στη θέση του πρωταγωνιστή). Τώρα αν χάθηκες και σταμάτησες να προσέχεις....

όσο για το I am Legend:

Πολύ καλός ο Will Smith για άλλη μια φορά μετά το Pursuit of Happiness

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπικα δεν μου αρεσε. Ισως επειδη με τοση διαφημιση περιμενα κατι πολυ καλυτερο και σιγουρα κατι καινουριο και διαφορετικο. Μου θυμισε το ολο σκηνικο λιγο απο 28 days later. Απο μενα 6/10

Δημοσ.

Πλακα ειχε,για σινεμα,παρεακι κ ποπ κορν φαση ηταν οκ,ειχε το χαβαλε του...αλλα ως εκει..ελεος πια με τα ειδικα εφε σε ζομπι κ ετσι,σα να εβλεπα καρτουν ηταν σε σημεια...χαθηκε λιγο μεηκ απ κ μερικοι ηθοποιοι να κανουν τα ζομπι-οτι ηταν τεσπα??θα μπορουσε παντως με αλλο σκηνοθετη κ αλλη φιλοσοφια στην δημιουργια του,να ηταν κ γαμω τα εργακια,αλλα ειπαμε,οκ cool...

Δημοσ.

παρα πολυ βαρετή και ξαναμασημενο σεναριο.

ωραια φωτογραφία είχε τπτ αλλο.. και απο ερμηνεια μη μιλήσουμε καλύτερα

i am m.a.l.a.k.a.s επρεπε ναναι ο τίτλος

Δημοσ.

Για όποιον θέλει να την δει !!!!

H ταινία I am Lengend προβάλλεται αύριο 10/01 στην Νομική σπό την ΠΚΣ

Στην αίθουσα 14 στον όροφο 7 στις 18:00

δείτε και εδώ

Δημοσ.

Ψιλομουφα μου φανηκε η ταινια,χωρις σασπενς,μηδεν δραση,για ηθοποιια δε μιλαω καν (το σκυλι επαιζε χαλαρα καλυτερα),για τους "λυσσασμενους" οτι και να πω ειναι λιγο (και γω να τουσ εφτιαχνα θα τους πετυχαινα πιο πολυ).Το μονο ωραιο ηταν το σκηνικο φυσικα με την πολη κατεστραμενη,δεντρα φυτρωμενα παντου..κλπ κλπ

Δημοσ.

Η πιό μεγάλη ΦΟΥΣΚΑ του μήνα. Την περίμενα έστω ανεκτή και δεν ειμαι αυστηρός γενικά στις ταινίες.

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που το διασκέδασα έστω και λίγο ήταν εξαιτίας των 15+ ευρώ που έφυγαν σε εισιτήριο, popcorn και τα συναφή. Όταν πληρώνεις κάτι και δεν παίζει να πάρεις τα λεφτά σου πίσω σε περίπτωση μ*λακίας, σου αρέσει θέλεις-δε θέλεις..

Ηταν πολυ αργοσυρτη, ηθελε να δωσει εμφαση στην καταστρεμανη νεα υορκη και ολοι την ωρα ανοιγε το πλανο, επαιρνε απο ψηλα, απο τα πλαγια, γενικος επαιρνε. Ηταν μια φαση δειτε μαγκες τι εφφε εφτιαξα, δεν γαμιετε το στορι. Γενικος επικρατουσε μια σοβαροφανεια και ενα μελοδραμα που δεν ταιραζε στην ταινια. Οι πληροφοριες για το τι συνεβη περιοριζοταν στα βασικα και της βλεπαμε μονο μεσα απο το δραμα της οικογενοιας του. Οι διαλογοι οταν υπηρχαν ηταν μονολεκτικοι και αφυσικοι, το σιχενομαι αυτο σε μια ταινια, οταν υπαρχουν 100 απορειες και οι χαρακτηρες λενε ασυναρτησιες και μιλουνε σαν να μη συμβενει τιποτα. Μιλαμε το σεναριο πρεπει να ηταν καμια 10ρια σελιδες. Ο δε γουιλ σμιθ ηταν απλα μετριος

Γενικος δεν ηταν κακο, υπηρχε μια ενταση, καποιες τρομακτικες σκηνες, αλλα στο τελος αισθανεσαι κουρασμενος και ανικανοποιητος απο την ταινια. Δεν νομιζο να εχει κατι διαφορετικο απο αλλες παρομοιες ταινιες.

μπορεις να κανεις ολη την περιληψη της ταινιας με τον τιτλο man with dog vs vampire zombies! αντε βαλε και in beautifull cgi deserted new york settings

Η καλύτερη περιγραφή που έχω διαβάσει μέχρι τώρα:lol:

way better to ending tou vivliou...

Και το τέλος, και η πλοκή, και ο κεντρικός χαρακτήρας. Ακριβέστερη μεταφορά του βιβλίου με πρωταγωνιστή το Στάθη Ψάλτη, θα ήταν πολλές0 φορές καλύτερη από αυτήν την ταινία.

Εντυπωσιακό στην αρχή

...άνισο στο τέλος. Γενικά, επιεικώς μέτριο.

Προς τι το spoiler;!

thn eida kai go. mou arese arketa emena. ta zombie etsi opos ta eixan kanei goustara poly (kai kati mou leei pos apo do k pera tha pezei toso efe sths teneies pou tha fenonte les k eine ftiagmenes mono apo pc)

Kapoios eixe pei gia tous dialogous, mia xara mou fanikan. ti eixe na eksigisi k den eksigise? k se mia tetoia katastash kapos etsi pisteyo tha antidrouse kapoios. btw thimize para poly nayagos, akoma k oi dialogoi.

Emena ayto pou den mou arese htan pou den eixe poly drash, ithela k allh. Mou fenete tha thn ksanado cinema.

Tha mporouse na htan poio atfosferikh kai ligotero resident evil pantos ayto eine h alithia, ayto prepei na xalase tous perisoterous

Απ' όσο είχε πει ο Will Smith, στηρίχτηκε πολύ στο Ναυαγό. Βέβαια, έτσι όπως περιέγραφε τη σχέση του με το χαρακτήρα, και πως έλεγε ότι θέλει να τον αποδώσει κλπ κλπ, περίμενα ερμηνεία αντάξια Oscar τουλάχιστον:P Τώρα πάει για βατόμουρο μάλλον.

εμένα μου άρεσε, μην παραπληροφορείτε τον κόσμο ότι είναι χάλια και διάφορα άλλα κοσμητικά. Αν κάτι έμαθα όλα αυτά τα χρόνια που βλέπω ταινίες είναι να μην ακού τη γνώμη του άλλου και να βλέπω από μόνος μου. Υπάρχουν μακράν χειρότερες ταινίες που έπαιξαν στο cinema όπως το "The Last Legion" που ευτυχώς δεν το είδα αλλά το "βρήκα" πριν κάτι μήνες.

Δεν είναι παραπληροφόρηση, ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του, και αν θεωρεί ότι είναι πεταμένα λεφτά το εισιτήριο της συγκεκριμένης, καλό είναι να το λέει για να προστατέψει και κόσμο.

Στην προκειμένη είναι πιο εποικοδομητικό να πάει κάποιος να πάρει μπύρες από το περίπτερο, από το να δει τη συγκεκριμένη ταινία:-( Και το γεγονός ότι υπάρχουν χειρότερες ταινίες δεν είναι επιχείρημα για να πληρώνουμε και να προωθούμε τις μέτριες. Είπαμε, υπάρχει και το υποκειμενικό στοιχείο στη μέση αλλά λίγη αξιοκρατία δε βλάπτει.

Τα μόνα αξιόλογα στοιχεία της ταινίας ήταν τα φωνητικά των zombie από το Mike Patton, και ότι μου θύμισε κάποιες στιγμές το Grand Theft Auto:p

Δημοσ.

Ηρεμίστε. Η ταινία δεν ήταν χάλια ούτε χρειάζεται να αποτρέπετε τον κόσμο να τη δει. Και εγώ ψιλοαπογοητευτικα από το τέλος. Όταν θα άλλοι θα μάθουν να μην θάβουν αυτό που δε τους αρέσει και να μην υπερεκτιμούν αυτό που τους αρέσει, ίσως τότε να αξίζει να ακούσουμε τη γνώμη του καθένα. Και δεν εννοώ ότι δεν πρέπει να ακούμε τις γνώμες. Απλούστατα, δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε. Πρoσωπικα, αν θέλω ή αν σκέφτομαι να δω μια ταινία δεν θα μου αλλάξουν γνώμη ούτε οι κριτικές ούτε το imdb. Μην ακούτε κανένα. Αν θέλετε να κάνετε κάτι κάντε το. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι η ταινία ήταν στα 25 fps.

Δημοσ.

ρε παιδιά το στορι το πήραν από ένα βιβλιο που λέγεται κι αυτό ζωντανός θρύλος αλλά δεν ειχε καμία σχέση με το σενάριο της ταινίας....

η ταινία βασικά θέλει να δείξει την καθημερινότητα του σμιθ και σε πολλά σημεία ήταν επαναληπτική κάνοντας την κουραστικη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...