kirileman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Είναι από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει. Καιρό έχω να ακούσω τόσους πολλούς ανθρώπους να βρίζουν την ώρα και τη στιγμή που πήγαν σινεμά, καιρό είχα να ακούσω ανθρώπους να μου λένε ότι πήγαν σινεμά και η μισή αίθουσα φώναζε "τα λεφτά μας πίσω". Είναι πραγματικά κακή ταινία, μόνο τα πρώτα 20 λεπτά αξίζουν.
tacuma Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Την ειδα κ εγώ, καταρχας να πώ πως ο καθενας εχει τα στανταρ του. Απο κει κ περα μπορουμε να εχουμε κ μια αντικειμενικη αποψη. Θα αρχισω με το να πω πως υπαρχουν πολλες χειροτερες ταινιες απο αυτην κ πολλες καλυτερες. Ειναι μια ταινια που ειναι καλη για σινεμα. Δε νομιζω να μαρεσε να την εβλεπα σπιτι. Γιαυτα που λες kirileman εγω δεν ακουσα κανεναν σε ολοκηρη αιθουσα να κλαιει τα λεφτα του. Τεσπα. Εγω λεω οτι αξιζει να την δειτε. Μην περιμενετε κατι το απιστευτα εντυπωσιακο. Εξαλου σεναρια παρομοια υπαρχουν πολλά.Αποψη μου να την δειτε, εκτος αν ειστε απο αυτους που δεχονται να βλεπουν μονο τοπ ταινιες απο ολες τις αποψεις.Αλλα οποιος το κανει αυτο ειναι λαθος για μενα.
OPC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Την είδα χτες το βράδυ! Αν και στην αρχή ήμουν χαλαρός,δεν καταλάβενα τπτ,δεν περίμενα τπτ μετά απο κάποιο σημείο που άρχισε η δράση ,άρχισε να αποκτάει και ενδιαφέρον. Σε τελική ανάλυση μ'άρεσε πάρα πολύ. Το μόνο "αρνητικό" η σκηνή με την Σαμ (τον σκύλο) όπου τον σώζει και τελικά δεν τα καταφέρνει. Δάκρυσα μαζί με τον Will Smith που αναγκάζεται να πνίξει το σκυλί! Πάντως και λίγο περίεργο εκεί το σενάριο αφού υποτίθεται πως βρήκε το αντίδοτο για τα ζώα αλλά τέσπα.
tazio Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 καλή ταινία σε γενικές γραμμές, αλλά με τόση διαφήμιση περίμενα να δω κάποια υπερπαραγωγή.
anthony_88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Ουτε στη δικια μου αιθουσα στην Πατρα παραπονεθηκε κανεις. Ισα ισα που ολοι λεγαν ποσο τους αρεσε. Και στους φιλους μου αρεσε. Αν δεν εχεις παραλογες απαιτησεις ή δεν εχεις φαει τη διαφημιση στη μαπα, μια χαρα ταινια ειναι...
QSpec Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 τι διάολο σημαίνει ; όταν λες στον άλλο "μην το δεις απαίσιο μλκία εμετός" ε τι λες να σημαίνει ; Δεν είναι τόσο χάλια όσο το περιγράφεται. ΑΥΤΟ σημαίνει. Φίλε μου, αυτό δεν είναι παραπληροφόρηση. Παραπληροφόρηση είναι να του πω οτι το παίζει την τρίτη ενώ βγαίνει την παρασκευή ή να του πω οτι παίζει ο Peter Sellers αντί του Will Smith. Το αν είναι "απαίσιο, μαλακία, εμετός" είναι η γνώμη του καθένα και όπως εσύ μπορείς να προτείνεις σε κάποιον να πάει να το δει, έτσι μπορεί και οποιοσδήποτε άλλος να προτείνει το αντίθετο. Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Κι εγώ την βρήκα κακή την ταινία και θα πρότεινα να προτιμήσετε να δείτε κάτι άλλο.
flo1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 καλή ταινία σε γενικές γραμμές, αλλά με τόση διαφήμιση περίμενα να δω κάποια υπερπαραγωγή. Να σου πω την αληθεια, αν δεν ειχε γινει τοση διαφημιση δεν θα την εβλεπα, σιγα την ταινια, ... Μια καλη ταινια για να περασεις την ωρα ηταν απλα ....
slipknot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Για να πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα από μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που πήγαν να την δουν.Όπως πολύ σωστά κάποιος είπε,είναι ανάλογα και το τι περιμένεις.Εγώ πχ θα πήγαινα να την δω(είχα κανονίσει αλλά δεν την παίζανε ακόμα) και δεν περίμενα καμιά ταινιάρα,με νόημα ξέρω γω κλπ.Απλά να περάσει η ώρα και ότι βγει....Είχα αποφασίσει τελικά να μην την δω(σπίτι μου) αλλά τώρα άλλαξα γνώμη και θα τις ρίξω μια ματιά σήμερα.Παρακαλώ,σταματήστε όμως με τα spoilers,πατήστε το κουμπί άμα είναι.
SpartanΛ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Ειδα την screener εκδοση παιδια και εγω. Μου φανηκε απλα καλη και μικρη σε διαρκεια.
antreaslam Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 έχω ένα πολύ καλό θείο που μου την έστειλε, και καθώς δεν είχα ιδέα για το promotion που όλοι εδώ μέσα αναφέρουν, την είδα πολύ ευχάριστα! Μου άρεσε πολύ (μια που δεν είχα να αναμένω κάτι συγκλονιστικό από όσα είχα ήδή ακουσει, όπως εσείς)!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 πρόσεξε κανείς σε κάποια σκηνή της ταινίας την αφίσα με την διαφήμιση Batman VS Superman?
soturin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 πρόσεξε κανείς σε κάποια σκηνή της ταινίας την αφίσα με την διαφήμιση Batman VS Superman? Έβγαζε μάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.