Προς το περιεχόμενο

I Am Legend

sheik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια, εμενα που δεν ηξερα ουτε για βιβλια ουτε ειχα δει trailer ουτε τιποτα και μη γνωριζοντας τι θα δω, μου αρεσε η ταινια αρκετα. Δεν ειναι κανενα επος ενταξει, αλλα βλεπω πολλα αρνητικα σχολια, κυριως απο ατομα που διαβασαν το βιβλιο, και ειπα να πω και εγω τη γνωμη μου που δεν το εχω διαβασει. ΜΙα χαρα, pop corn movie, χωρις πολλες πολλες κοινωνικες προεκτασεις, εναν καλο Will Smith και κυριοτερο το αισθημα αγχους που σου δημιουργουσε οσο κορυφωνοταν. Λιγο ηλιθιοτητα οι

διαλογοι του Smith με την επιζησασα, καθως δεν ειπαν και τιποτα σημαντικο. Θυμισαν συζητησεις "χαμενων" με τους "αλλους" στο LOST.

Παντως ειναι μια ταινια που αξιζει τα λεφτα της, και την απολαμβανεις. Αυτα!

Δημοσ.

Μιλαμε για τρελη μουφα το εργακι...ενας γιατρος στρατιωτικος κομαντο john rambo Τομι Μακινεν και κατι μεταξυ ζομπι αμπερκομπι και τα ρεστα...οκ ναι Πιστευω.

Μεχρι 16 καλη ειναι, απο εκει και περα αλλη μια χαζοαμερικανικη ταινια.

Δημοσ.
Παιδια, εμενα που δεν ηξερα ουτε για βιβλια ουτε ειχα δει trailer ουτε τιποτα και μη γνωριζοντας τι θα δω, μου αρεσε η ταινια αρκετα. Δεν ειναι κανενα επος ενταξει, αλλα βλεπω πολλα αρνητικα σχολια, κυριως απο ατομα που διαβασαν το βιβλιο, και ειπα να πω και εγω τη γνωμη μου που δεν το εχω διαβασει. ΜΙα χαρα, pop corn movie, χωρις πολλες πολλες κοινωνικες προεκτασεις, εναν καλο Will Smith και κυριοτερο το αισθημα αγχους που σου δημιουργουσε οσο κορυφωνοταν.

Παντως ειναι μια ταινια που αξιζει τα λεφτα της, και την απολαμβανεις. Αυτα!

Συμφωνώ. Είπαμε το χόλυγουντ έχει ξεφτιλίσει την κατάσταση αλλά εγώ καλά πέρασα με αυτήν την ταινία. Όχι σπουδαία αλλά μια φορά ψυχαγωγήθηκα βρε αδερφέ...

Δημοσ.

Ξεκινάει καλά η ταινία αλλά όσο προχωράει η υποθέση χειροτερεύει. Η σκηνοθεσία είναι άθλια, αφού σε μερικά σημεία νόμιζα οτι είχε χαλάσει το dvd και προσπερνούσε σκηνές.

Το τέλος είναι τελείως ξεκάρφωτο. Πάνω που πάει να ξεκινήσει η δράση και να εμβαθύνει λίγο το σενάριο ξαφνικά τελειώνει η ταινία.

Δημοσ.

Κι εγώ την είδα την ταινία. Παραλίγο να λιποθυμίσω απο την βαρεμάρα και την κατάθλιψη.Ενας ανθρωπος ,ένας σκύλος και μερικά ζόμπι σε μια άδεια Ν.Υορκη

Δημοσ.

εμένα μου άρεσε, μην παραπληροφορείτε τον κόσμο ότι είναι χάλια και διάφορα άλλα κοσμητικά. Αν κάτι έμαθα όλα αυτά τα χρόνια που βλέπω ταινίες είναι να μην ακού τη γνώμη του άλλου και να βλέπω από μόνος μου. Υπάρχουν μακράν χειρότερες ταινίες που έπαιξαν στο cinema όπως το "The Last Legion" που ευτυχώς δεν το είδα αλλά το "βρήκα" πριν κάτι μήνες.

Δημοσ.
μην παραπληροφορείτε τον κόσμο ότι είναι χάλια και διάφορα άλλα κοσμητικά.

Τι διάολο σημαίνει αυτό; Γνώμες είναι...

Δημοσ.

τι διάολο σημαίνει ; όταν λες στον άλλο "μην το δεις απαίσιο μλκία εμετός" ε τι λες να σημαίνει ;

Δεν είναι τόσο χάλια όσο το περιγράφεται. ΑΥΤΟ σημαίνει.

Δημοσ.

Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου,περιμενα να ειναι τουλαχιστον πιο εντυπωσιακο και πιο "υπερπαραγωγη",αλλα οκ γουστα ειναι αυτα σε ενα φιλο μου ας πουμε αρεσε απιστευτα.

Δημοσ.
μην τα ισοπεδωνουμε και ολα

οχι και χαλι η ταινια κλπ

και μονο συγκριτικα να το δουμε με τις βλακοταινιες που κυκλοφορουν κατα εκατονταδες καθε εβδομαδα

ειναι αρκετα καλη θα μπορουσε να ηταν ακομα καλυτερη αν ακολουθουσε το βιβλιο και στο τελος αλλα παλι παραμενει κατι που βλεπεται ευχαριστα

δηλαδη αν δεν σας αρεσε το i am legend ποσες ταινιες καλυτερη απο αυτην ειδατε στον κινηματογραφο τον τελευται χρονο καλυτερη απο αυτην?

μηπως 1-2 το πολυ?

η καμια?

1-2??? Πιστεψε με πολλες περισσοτερες και φυσικα το I AM LEGEND δεν ειναι μεσα σε αυτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...