Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 opa den exei oute mhna sto cinema kai 8a vgei se dvd?
Exoskeletor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 9 minutes and you didnt resist your last message to be useless as you Have a nice year motherfuckers
alexdeli Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Μέτρια ταινία, απλά για να περάσει η ώρα. Τίποτα παραπάνω.
Commentator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 οταν κρεμαστηκε αναποδα πως τα καταφερε και δεν πεθανε... ;
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 οταν κρεμαστηκε αναποδα πως τα καταφερε και δεν πεθανε... ; είναι νταής Εξαιρετική πατάτα το εργάκι με τον Will Smith να (π)σολάρει σε όλη την ταινία ...
Barret Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Νταξ, εμένα μου άρεσε σχετικά η ταινία. Εξερευνά το πώς θα ζόυσε ένασ άνθρωπος σε μια έρημη πόλη (κάτι που δέν έχει γίνει - καμία σχέση με τον ναυαγό). Αρκετά ατμοσφαιρική, με πολύ καλή ερμηνεία απο τον Will. Απλά όχι πολύ δράση και λίγο ξενερωτικό τέλος. Δέν ήξερα ότι υπάρχει κ βιβλίο. Άν πάντως στο βιβλίο το τέλος έιναι καλύτερο τοτε ρε παιδιά γιατί το αλλάξανε??? Anyway, βλέπεται άνετα...
STELARAS_O Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 μην τα ισοπεδωνουμε και ολα οχι και χαλι η ταινια κλπ και μονο συγκριτικα να το δουμε με τις βλακοταινιες που κυκλοφορουν κατα εκατονταδες καθε εβδομαδα ειναι αρκετα καλη θα μπορουσε να ηταν ακομα καλυτερη αν ακολουθουσε το βιβλιο και στο τελος αλλα παλι παραμενει κατι που βλεπεται ευχαριστα δηλαδη αν δεν σας αρεσε το i am legend ποσες ταινιες καλυτερη απο αυτην ειδατε στον κινηματογραφο τον τελευται χρονο καλυτερη απο αυτην? μηπως 1-2 το πολυ? η καμια?
pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Tα συν: Δίνει μια διαφορετική άποψη της Νέας Υόρκης που δεν την συναντάς συχνά. Ο Will Smith έχει μια αξιοπρεπή ερμηνεία. Καλό σενάριο. Τα πλην: Οι σκοτάδοτέτοιοι που δεν μοιάζουν αληθινοί. Η μικρή διάρκεια της ταινίας. Περίεργο/άσχημο/ξενερωτικό τέλος. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε και την ευχαριστίθηκα.
Commentator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 στεκει απο ιατρικης αποψης να κρεμαστεις αναποδα για 5 ωρες και παραπανω, αφου εδειξε οτι ο ηλιος εδυε, και αντι να πεθανεις απο υπεραιματωση εγκεφαλου να συκωθεις και να παλεβεις σαν μερμυγκι να κοψεις το καραβοσκοινο??? που ελεος, εκεινος το εβαλε...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 πολύ το ψάχνετε...μια ταινία τις σειράς ήταν...2 φορα δύσκολα την βλέπεις.
Exoskeletor Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 im the only one who love the look of the zombies?
Barret Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Τα ζόμπια για μένα ήταν αρκετά πειστικά. Δεν μπορούσαν να κάνουν αυτό που είχαν φανταστεί με μέικαπ, έπρεπε οπωσδήποτε να βάλουν CG. Συμφωνώ πως ήταν πολύ αξιοπρεπής ταινία με 1-2 έντονες στιγμές. Καλα μονο εγώ συγκινήθηκα εκεί με τον σκύλο??? Δέν είστε άνθρωποι εσείς cyborg είστε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.