Προς το περιεχόμενο

I Am Legend

sheik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ετσι παρασκηνιακα και υποχθονια λεω να κινηθω και εγω. Να λεμε παλι καλα που οι μισες σειρες εχουν μπρεικ ενω οι αλλες συνεχιζονται αλλιως ουτε 1500Mbit θα μας εφταναν. Για να μην αναφερω πως στο θεμα κοινωνικοτητα θα καταστραφουμε πληρως.

Ρε μωρο ασε με τωρα που θες και ποτο. Εδω μπηκαν οι αλλοι στο νησι, ο Μιχαλης δεν μπορει να δραπετευσει, ο Ντεξ μολις που την σκαπουλαρε και ο Νακαμουρα δεν μπορει να καμπυλωσει το χωροχρονο. Ειμαι εγω για να βγαινω εξω?

vasika auto pou ennousa htan agglika onomata/le3eis me ellhnikous xarakthres...paizei einai pio a8lio kai apo ta greeklish auto :P (pio gay einai 1000%/ o tropos, oxi ta atoma gia na mhn ypar3ei pare3hghsh :P )

Δημοσ.

Πασο τοτες. Σε εννοησα λαθεμενα. Περσοναλι τα γραφω ετσι καθαρα και μονο για πλακα.

Εμενα παντως πιο πολυ με απασχολει το λαθος συντακτικο και ορθογραφια που χρησιμοποιουμε για να εκφραστουμε στην γλωσσα μας. Φιλικα παντα και χωρις μπαντ φιλινγκς

Δημοσ.

λοιπον η ταινια ειναι αρκετα καλη βλεπεται ανετα και ειναι καλη η ερμηνεια του σμιθ.μοιαζει αρκετα με το 28 βδομαδες μετα ειδικα με τα ζομπι που βαρανε τα κεφαλια στα τζαμια:lol:

Δημοσ.
λοιπον η ταινια ειναι αρκετα καλη βλεπεται ανετα και ειναι καλη η ερμηνεια του σμιθ.μοιαζει αρκετα με το 28 βδομαδες μετα ειδικα με τα ζομπι που βαρανε τα κεφαλια στα τζαμια:lol:

Το αστείο είναι ότι όταν είδα πρώτη φορά το trailer της ταινίας(ήμουν σε cinema και δεν ήξερα ποιο είναι) νόμιζα πως ήτανε το sequel του "28 εβδομάδες μετά",ειδικά στην αρχή και λέω όπα τι γίνεται εδώ ? Μετά όμως κατάλαβα τι ήτανε...:lol:

Δημοσ.

ενταξει μια χαρα ειναι Δεν τρελαθηκα κιολας...

Η ερμηνεια του will smith ηταν πολυ καλη οπως και η απεικονηση της νεας Υορκης. Ηταν λιγο συνηθησμενο και μου φανηκε οτι κρατησε λιγο αν και κρατουσε 1 ωρα και 40 λεπτα. Ισως γιατι δεν εγειναν πολλα πραγματα σε αυτη την ωρα. Επισης δε μου αρεσε το τελος, συνηθησμενο κι αυτο. Ηταν καλο αλλα κατωτερο του αναμενομενου...

Δημοσ.

και εγω δν εμεινα εθουσιασμενος με την ταινια και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι σχετικα με την The Omega Man αξιζει τον κοπο να την δω?

Δημοσ.

Την ειδα κι εγω.Νταξει ρε παιδια οχι και αθλιαρα.

Περιμενα ΠΟΛΛΑ περισσοτερα,η ταινια μπορουσε να γινει φοβερη αλλα δυστυχως δεν ηταν τοσο προσεγμενη.Μη μιλησω για το τελος.Ελεος....

Διαβασα μερικες σελιδες πριν το τελος του βιβλιου.Απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ και μονο στο ακουσμα του.Κριμα,καπως ετσι επρεπε να τελειωσει....

Βλεποταν ευχαριστα ομως...

Δημοσ.

thn eida kai go. mou arese arketa emena. ta zombie etsi opos ta eixan kanei goustara poly (kai kati mou leei pos apo do k pera tha pezei toso efe sths teneies pou tha fenonte les k eine ftiagmenes mono apo pc)

Kapoios eixe pei gia tous dialogous, mia xara mou fanikan. ti eixe na eksigisi k den eksigise? k se mia tetoia katastash kapos etsi pisteyo tha antidrouse kapoios. btw thimize para poly nayagos, akoma k oi dialogoi.

Emena ayto pou den mou arese htan pou den eixe poly drash, ithela k allh. Mou fenete tha thn ksanado cinema.

Tha mporouse na htan poio atfosferikh kai ligotero resident evil pantos ayto eine h alithia, ayto prepei na xalase tous perisoterous

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...