flo1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Επιεικως μετριο. Πολυ φασαρια για το τιποτα.
Sellers Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Χτες το είδα κι εγώ. Ευχάριστες 2 ώρες όπως είπε και ένα άλλο παιδί, αλλά ως εκεί. 0 πρωτοτυπία για το σενάριο.
chill Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 guys where we can find the book? Έχει εξαντληθεί, το έψαξα και γω . Bah πάλι xmas με Salvatore θα κάνω .
Commentator Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 genika i tainia tha ginotan asteri zombie movie alla protimisan na min to kanoun gia pio efkoloxonefto kai gia na ginei blockbustersan zombie movie evgaze aneta 100 lepta parapano fenete kathara oti to exoun apotrepsei afto... thelan pio evri koino Οσο πιο ευκολο σεναριο τοσο πιο ευρη κοινο
tzinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 χτες εβαλα να δω το the invasion me thn nicol kidman kai daniel craig. To i am legend ειναι επος μπροστα του. Παρομοια πλοκη, ζομπι ταινια με μολυνση. ΟΙ aliens εχουν αρχισει να καταλαμβανουν και να μολυνουν τους ανθρωπους, η φαεινη ιδεα της ταινιας ειναι οτι για να μην καταλαεβενουν οι εξωγιηνοι τους ανθρωπους επρεπε οι ανθρωποι να εχουν παρει βλεμα χωρις αισθηματα και να κοιτανε σαν βλακες στο κενο! Οσοι αντιδρουσανε καπως τους γραπωνανε, οποτε απο τη μεση και κατω εχεις ολους τους ηθοποιους να προσπαθουν να παρουν ενα βλεμα βλακειας.Η δε μολυνση γινοταν συνηθως με ροχαλες η ενεσεις, οποτε οταν δεν τρυπιοντουσαν καποιος εριχνε ροχαλες στην μεση του δρομου. Μιλαμε για τεραστια απατη ταινια. Τι εχει παθει η νικολ και συμετεχει σε τετοιες πατατες kai κακιστα remake ρε παιδια, αυτο ειναι χειροτερο και απο το stepford wives.
bati9 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 αν το τελος του βιβλιου ειναι οπως το περιγραφει ενα παιδι πιο πανω(ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ) μιλαμε οτι οι ανθρωποι ειναι εγκληματιες λες και τους πετυχε η απεργια των σεναριογραφων στην μεση και απλωσαν αυτο που θα πρεπε να ναι ενα μισαωρο ταινιας σε ολη την ταινια ,πεταξαν και ενα τελος και σου λεει τι μας νοιαζει σταρ εχουμε ,εφε εχουμε καλο τρειλερ θα φτιαξουμε ,προμοτιον καλο θα εχουμε ,εισιτηρια θα κοψουμε εεε ποιος το γ....ει το βιβλιο στην τελικη φυσικα ομως ανωτερη απο την ταινια που λεει ο φιλος παραπανω....σ εκεινη δεν μπορεις ,αν δεν σ αρεσει,να βρεις κατι να στηριχτεις σ αυτη μονο για τα εφε στην ερημη πολη αξιζει να τη δεις
furious99 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 χτες εβαλα να δω το the invasion me thn nicol kidman kai daniel craig. To i am legend ειναι επος μπροστα του. Παρομοια πλοκη, ζομπι ταινια με μολυνση. ΟΙ aliens εχουν αρχισει να καταλαμβανουν και να μολυνουν τους ανθρωπους, η φαεινη ιδεα της ταινιας ειναι οτι για να μην καταλαεβενουν οι εξωγιηνοι τους ανθρωπους επρεπε οι ανθρωποι να εχουν παρει βλεμα χωρις αισθηματα και να κοιτανε σαν βλακες στο κενο! Οσοι αντιδρουσανε καπως τους γραπωνανε, οποτε απο τη μεση και κατω εχεις ολους τους ηθοποιους να προσπαθουν να παρουν ενα βλεμα βλακειας.Η δε μολυνση γινοταν συνηθως με ροχαλες η ενεσεις, οποτε οταν δεν τρυπιοντουσαν καποιος εριχνε ροχαλες στην μεση του δρομου. Μιλαμε για τεραστια απατη ταινια. Τι εχει παθει η νικολ και συμετεχει σε τετοιες πατατες kai κακιστα remake ρε παιδια, αυτο ειναι χειροτερο και απο το stepford wives. http://imdb.com/find?s=all&q=Invasion+of+the+Body+Snatchers&x=11&y=9 Remake των Invasion of the Body Snatchers δείτε αν βρείτε τα παλιά τα σπάνε, ειδικά το πρώτο που ήταν ασπρόμαυρο είναι πολύ creepy... Αυτό και το πρώτο The fly http://imdb.com/title/tt0051622/ (θα ξαναβγεί remake το 2008 η μύγα ω ναι...), είναι εξαιρετικές ταινίες που δείχνουν ότι ο τρόμος δε χρειάζεται φοβερά εφέ.... Είπε κανείς κάτι για σενάρια? Μας τελείωσαν μάλλον...
slipknot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μια ερώτηση για το βιβλίο αν ξέρει κανείς(ίσως κάποια στιγμή αν βρω χρόνο ρίξω καμιά ματιά αφού έχω δει και την ταινία,να πάω από το κακό στο κακό).Είχα ψάξει και είχα βρει το βιβλίο με εξώφυλλο όμως τον will smith....ελπίζω να υπάρχει και κάποια άλλη έκδοση με καλύτερο εξώφυλλο ε ??
Luxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Καλα και εγω την εχω τη ταινια και περιμενω να τη δω πως και πως, αλλα με αυτα που ακουω εχω απογοητευτει.. Στο trailer φαινοταν παρα πολυ καλη παντως..
Lighter122 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μια ερώτηση για το βιβλίο αν ξέρει κανείς(ίσως κάποια στιγμή αν βρω χρόνο ρίξω καμιά ματιά αφού έχω δει και την ταινία,να πάω από το κακό στο κακό).Είχα ψάξει και είχα βρει το βιβλίο με εξώφυλλο όμως τον will smith....ελπίζω να υπάρχει και κάποια άλλη έκδοση με καλύτερο εξώφυλλο ε ?? Αυτο ειναι το εξωφυλλο που ειχε κυκλοφορησει το βιβλιο 5-6 χρονια πριν που το αγορασα εγω... Τωρα εχει εξαντληθει απο παντου (μαλλον λογω της ταινιας) και μπορει πλεον να κυκλοφορει μονο με τον Will Smith στο εξωφυλλο
slipknot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αυτο ειναι το εξωφυλλο που ειχε κυκλοφορησει το βιβλιο 5-6 χρονια πριν που το αγορασα εγω...Τωρα εχει εξαντληθει απο παντου (μαλλον λογω της ταινιας) και μπορει πλεον να κυκλοφορει μονο με τον Will Smith στο εξωφυλλο D'oh !!!!
sheik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Παντως στο rottentomatoes που συνηθως τετοιες ταινιες θαβονται,εχει 65% ,καθολου ασχημο...
Carthago Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Κατι τετοια βλεπουμε και εχουμε το θρασος μετα να ξεψυριζουμε το καθε τι συμβαινει σε Λοστ, Πριζον Μπρεικ, Ντεξτερ, Χιροουζ κτλ. Ε ρε ματσουκα που θελουμε. Οι τυποι στο Χολιγουντ εχουνε ξεφυγει ρε σεις. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Λοστ, Πριζον Μπρεικ, Ντεξτερ, Χιροουζ κτλ wx panagia mou...giati kati mou leei pws apo 1-1-08 8a vlepw tetoia synexeia?
Carthago Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 wx panagia mou...giati kati mou leei pws apo 1-1-08 8a vlepw tetoia synexeia? Ετσι παρασκηνιακα και υποχθονια λεω να κινηθω και εγω. Να λεμε παλι καλα που οι μισες σειρες εχουν μπρεικ ενω οι αλλες συνεχιζονται αλλιως ουτε 1500Mbit θα μας εφταναν. Για να μην αναφερω πως στο θεμα κοινωνικοτητα θα καταστραφουμε πληρως. Ρε μωρο ασε με τωρα που θες και ποτο. Εδω μπηκαν οι αλλοι στο νησι, ο Μιχαλης δεν μπορει να δραπετευσει, ο Ντεξ μολις που την σκαπουλαρε και ο Νακαμουρα δεν μπορει να καμπυλωσει το χωροχρονο. Ειμαι εγω για να βγαινω εξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.