Προς το περιεχόμενο

I Am Legend

sheik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φανταζομαι το ξερετε οτι ειναι βασισμενη σε αυτη τη ταινια? Η παλια παντως δεν ειναι καθολου ασχημη, αυτη θα δουμε...

βασικά τα i am legend, omega man(1971) και last man on earth(1964) βασίζονται στο βιβλίο i am legend (1954)

Δημοσ.

Το trailer έιναι όντως όλα τα λεφτά... είμαι σε δίλλημα... από την μια βιάζομαι να την δώ, έστω και από scr στο internet και από την άλλη λέω να κάνω υπομονή να την χαρώ στο σινεμά!! :devil:

Δημοσ.

Λοιπόν τώρα πια ο θείος έφερε την πραγματική ταινία.

Μας μπούχτισε στις fake μόνο που η ποιότητα είναι κατι χειρότερο απο τραγική γιατί η ταινία είναι τραβιγμένη από κάμερα...:fear:

Και ρωτάω γνωρίζετε πότε θα ανεβεί σαν φυσιολογική ταινία!:-)

Δεν είναι ανάγκη ακριβής ημερομηνία και πάνω κάτω να πείτε δεν υπάρχει πρόβλημα!

Δημοσ.

Δεν ξέρω εγώ είδα χτες το trailer και δεν μου άρεσε.Ίσως βέβαια κάνω και λάθος,θα της ρίξω καμιά ματιά και θα δω...

Μην βαράτε πάντως..τη γνώμη μου λέω ! :P

Δημοσ.
Δεν ξέρω εγώ είδα χτες το trailer και δεν μου άρεσε.Ίσως βέβαια κάνω και λάθος,θα της ρίξω καμιά ματιά και θα δω...

Μην βαράτε πάντως..τη γνώμη μου λέω ! :P

Εγώ πιστεύω πως αξίζει να την δεις βέβαια δεν έχω δει κάτι παραπάνω από τα trailers αλλά έφταναν για να με συγκινήσουν..:-)

Ένα trailer με greek subs http://www.youtube.com/watch?v=v5Hy_EXxBPo&feature=related

Δημοσ.

Μολις την ειδα απο τον θειο...

Ειχα σκοπο να παω και σινεμα για να την απολαυσω οταν θα κυκλοφορουσε...

Προκειται για μια ταινια-σεμιναριο πανω στο πως να παρεις ενα απο τα καλυτερα dark ending βιβλια και να το μετατρεψεις σε μια χολυγουντιανη πατατα...

Ας την ονομαζανε "Βαγγελη" στην τελικη την ταινια...

Τα λεφτα τους θα τα βγαζανε και δεν θα διεσυραν, με τον χειροτερο τροπο που μπορει να διασυρει κανεις, ενα βιβλιο σαν αυτο.

Δημοσ.

το μονο πρόβλημα τις ταινιάς ήταν πως προσπάθησαν σε μια ταινία μονο να βγάλουν όλο το story. Προσωπικά έπρεπε να ξεκινούσαν κανονικά την ιστορία χωρις flashback. Πάντως εμένα μου άρεσε απλα ήταν λίγη περίμενα πιο πολλά σε θέμα σεναριού ολα έγιναν μπαμ μπούμ που λέμε :)

Δημοσ.

To θέμα είναι ότι αξίζει να δεις την ταινία στο σινεμά ή να τη δεις στο σπιτάκι σου στο dvd/pc(όχι και καλή ποιότητα)?

Δημοσ.

Ηταν πολυ αργοσυρτη, ηθελε να δωσει εμφαση στην καταστρεμανη νεα υορκη και ολοι την ωρα ανοιγε το πλανο, επαιρνε απο ψηλα, απο τα πλαγια, γενικος επαιρνε. Ηταν μια φαση δειτε μαγκες τι εφφε εφτιαξα, δεν γαμιετε το στορι. Γενικος επικρατουσε μια σοβαροφανεια και ενα μελοδραμα που δεν ταιραζε στην ταινια. Οι πληροφοριες για το τι συνεβη περιοριζοταν στα βασικα και της βλεπαμε μονο μεσα απο το δραμα της οικογενοιας του. Οι διαλογοι οταν υπηρχαν ηταν μονολεκτικοι και αφυσικοι, το σιχενομαι αυτο σε μια ταινια, οταν υπαρχουν 100 απορειες και οι χαρακτηρες λενε ασυναρτησιες και μιλουνε σαν να μη συμβενει τιποτα. Μιλαμε το σεναριο πρεπει να ηταν καμια 10ρια σελιδες. Ο δε γουιλ σμιθ ηταν απλα μετριος

Γενικος δεν ηταν κακο, υπηρχε μια ενταση, καποιες τρομακτικες σκηνες, αλλα στο τελος αισθανεσαι κουρασμενος και ανικανοποιητος απο την ταινια. Δεν νομιζο να εχει κατι διαφορετικο απο αλλες παρομοιες ταινιες.

μπορεις να κανεις ολη την περιληψη της ταινιας με τον τιτλο man with dog vs vampire zombies! αντε βαλε και in beautifull cgi deserted new york settings

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...