Προς το περιεχόμενο

I Am Legend

sheik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τα αλλα 4 ποια ειναι?

Καταρχάς συγγνώμη έκανα ένα λάθος. Τα βιβλία έκαναν 19 ευρώ και τα μεταφορικά ήταν άλλα 10 ευρώ. Τα άλλα δεν τα ήξερα. Το ένα έιχε πάρει ένα βραβείο και το άλλο ήταν του ίδιου συγγραφέα. Λοιπόν οι τίτλοι αν δεν κάνω λάθος ήταν

"Η αποκάλυψη"

"Μία στις χίλιες"

"Άρχοντας του σκότους" (νομίζω)

το άλλο δε το θυμάμαι. Αλλά όλα έχουν θεματολογία Λιακόπουλου. Μόνη διαφορά είναι ότι είναι λογοτεχνία και δεν πάνε να τα πασάρουν ως αλήθειες.

Δημοσ.
Το 4ο ειναι ο"Νυχτοβατης"

Το Αποκαλυψη εχει παρει βραβειο Κλαιβ Μπαρκερ

Σωστός. Να υποθέσω ότι έβλεπες και εσύ εκείνη τη νύχτα...Ξέρεις κανένα από τα βιβλία?

Δημοσ.

μην κραζετε αν υποκειμενικα δε σας αρεσε...η ταινια ηταν σε μετριο επιπεδο ειχε τα συν και τα πλην της.ενα καλο 2ωρο και ο will αρκετα καλος.οχι οσο στο persuit of happiness, βεβαια!τα cgi ηταν οντως χαλια αλλα η ιδεα του μολυσμενου(ζωντανου) και οχι του ζομπι(νεκρου) δεν εχει κουρασει ακομα το κοινο.στις επομενες 2-3 ταινιες ισως...

Δημοσ.

Μάπα το καρπούζι...

Πολύ βαρετή, ο (και καλά) last man on earth αποδεικνύεται οτι είναι τελικά the last man on manhattan, τα ζόμπι/μολυσμένοι ήταν μια μίξη της καράφλας και του βρυχηθμού του Ιμχοτέπ στο "Τhe mummy" με τις αθλητικές ικανότητες των λυκάνθρωπων στο "Αn American werewolf in Paris" και τις βαμπιρικές αδυναμίες (φωτοφοβία/δίψα για αίμα) του κόμη Δράκουλα.

Κατά τα άλλα τυπική αμερικανιά, με την τυπική επίκαιρη μετά-Ιράκ προπαγάνδα (αμφισβήτηση του θεού, δαιμονοποίηση του στρατού και της επιστήμης), θεαματικές εκρήξεις, και ο κλασικός lone (de)ranger hero που έχει χάσει οικογένεια (και σκύλο) και βαδίζει γεμάτος ψευδαισθήσεις στο δρόμο της εκδίκησης/εξιλέωσης.

Κρίμα γιατί το trailer ήταν πολλά υποσχόμενο, και είχε και 2-3 καλά στοιχεία (δε τα θυμάμαι τώρα).

Δημοσ.
Μάπα το καρπούζι...

Πολύ βαρετή, ο (και καλά) last man on earth αποδεικνύεται οτι είναι τελικά the last man on manhattan, τα ζόμπι/μολυσμένοι ήταν μια μίξη της καράφλας και του βρυχηθμού του Ιμχοτέπ στο "Τhe mummy" με τις αθλητικές ικανότητες των λυκάνθρωπων στο "Αn American werewolf in Paris" και τις βαμπιρικές αδυναμίες (φωτοφοβία/δίψα για αίμα) του κόμη Δράκουλα.

Κατά τα άλλα τυπική αμερικανιά, με την τυπική επίκαιρη μετά-Ιράκ προπαγάνδα (αμφισβήτηση του θεού, δαιμονοποίηση του στρατού και της επιστήμης), θεαματικές εκρήξεις, και ο κλασικός lone (de)ranger hero που έχει χάσει οικογένεια (και σκύλο) και βαδίζει γεμάτος ψευδαισθήσεις στο δρόμο της εκδίκησης/εξιλέωσης.

Κρίμα γιατί το trailer ήταν πολλά υποσχόμενο, και είχε και 2-3 καλά στοιχεία (δε τα θυμάμαι τώρα).

εγραψες αγαπητε

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπενθυμίζω στα μέλη ότι δεν αποκαλύπτουμε ποτέ το σύνολο ή μέρος από την πλοκή μίας ταινίας.

Εάν θέλετε να αναφερθείτε στην πλοκή μίας ταινίας, χρησιμοποιείστε τη λειτουργία spoiler.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα όμως σε γενικές γραμμές μου άρεσε...Είχε και φάσεις άκυρες αλλά περνούσε ωραία μηνύματα...Και ο Will πολύ καλός στον ρόλο του...:-)

Δημοσ.

ένας -αμερικανος πάντα- υπεράνθρωπος αναλαμβάνει να σώσει τον κόσμο σε ένα στα χίλια αμερικανικο μπλοκμάστερ, που το κέρατό μου θα ήμουν ψεύτης να πω ότι δε μου άρεσε -έστω λίγο για το είδος του-, πέραν του προαναφερθέν πακέτου (κορυφή η Νέα Υόρκη!!! απίστευτη δουλειά).

Το είδα στις πρώτες προβολές εδώ -Αγγλία- και καθότι άνευ υποτίτλων υπαρχουν 1-2 απορίες / παρατηρήσεις :

το virus προέκυψε από το φάρμακο που βρέθηκε για τον καρκίνο υποτίθεται, σωστά; από κει και μετά πώς εξαπλώθηκε;

άλλο, μόνο άνθρωποι και σκύλοι ήταν επιρρεπείς; ελάφια, λιοντάρια κτλ γιατί δεν τους έπιανε;

τέλος, στο φινάλε κρύβει τους άλλους 2 στον ίδιο χώρο που υποτίθεται σκάει η χειροβομβίδα, λαμπόγυαλλα, φωτιές κτλ... Πώς διάολο αυτοί βγήκαν μετά ανέπαφοι;

Δημοσ.

το ειδα και εγω σε dvd-rip και το μονο που εχω να πω ευτυχως που δεν το ειδα στο cinema οι σκηνες ηταν καλογυρισμενες ομως το σεναριο ξεφυγε σε πολλα σημεια απο το βιβλιο το οποιο επρεπε να ακολουθησουν καλυτερα.Η ταινια ειχε ολα τα προσοντα ομως την καθηλωσαν οι ιδιοι οι σεναριογραφοι

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μεγαλη απογοητευση η ταινια αν εχεις διαβασει το βιβλιο που ειναι κλασεις ανωτερο...(οπως τις περισσοτερες φορες αλλωστε).

Τουλαχιστον ας μην ηταν τοσο διαφορετικη η υποθεση...

• Super Moderators
Δημοσ.
Μεγαλη απογοητευση η ταινια αν εχεις διαβασει το βιβλιο που ειναι κλασεις ανωτερο...(οπως τις περισσοτερες φορες αλλωστε).

Τουλαχιστον ας μην ηταν τοσο διαφορετικη η υποθεση...

Έχω διαβάσει το βιβλίο.

Μου έχουν διηγηθεί λίγη από την ταινία.

Δεν θέλω να δω την ταινία.

:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...