Προς το περιεχόμενο

I Am Legend

sheik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά,χθες την είδα την ταινία...

Αναφερθήκατε σε μικρή διάρκεια της ταινίας.Αν θυμάμαι καλά 1 ώρα και 40 λεπτά ήταν πάνω κάτω.Εντάξει,άλλες υπερπαραγωγές είχαν μεγαλύτερη διάρκεια,αλλά οκ.Μόνο μικρή ταινία δεν ήταν.

Παρόλο μερικά λάθη που φάνηκαν (πχ.υποτίθεται κοιμάτε στην μπανιέρα με την σκύλα(την Sam εννοώ...),ξυπνάει στο κρεβάτι)

αρκετά καλή ταινία με Μερικές ξαφνιαστικές σκηνές.

Πάντως η προβολή μιας ερημωμένης Ν.Υόρκης και η σκέψη του αφανισμού της ανθρωπότητας δεν συναντάται συχνά σε τόσο μεγάλες ταινίες,είναι κατι το "Ελκυστικό" στην ταινία.

Όσο για τα ζομπι,πως μπορούμε να μιλήσουμε,αν ο σκηνοθέτας τα φαντάζεται έτσι?

Όπως προαναφέρθηκε,με παρέα,χαβαλέ και μπόλικο ποπ,η ταινία είναι πολύ καλή!

Να σημειωθεί,πως όταν τελειώσε η ταινία,όλη η αίθουσα χειροκρότησε.

Ps.αν θεωρηθεί κατι απο αυτα spoiler,πείτε μου να το spoiler-ιάσω!

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, με την σειρά μου θα ήθελα να αφήσω και εγω την άποψή μου για την εν λόγω ταινία..Κατ'αρχήν να αναφέρω οτι είμαι "κολλημένος" με τις σειρές οι οποίες για μένα τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει πολλά επίπεδα και ως εκ τούτου οι ταινίες δεν με γεμίζουν λόγω σύντομης διάρκειας..διαβάζοντας κάποιος τα πόστ σας το πιο πιθανό είναι να επιλέξει να μην μπεί στον κόπο να δεί την ταινία ή να την δεί στην κακή dsr έκδοσή της για να μην "χάσει" 7 ευρώ ή 13 με το ποπ κόρν..λάθος..για μένα η ταινία ήταν καλά στημένη, με τις υπερβολές που πρέπει να έχει μια ταινία και την φανταστική (-πιθανή ίσως?) , εικόνα που δίνει..εγώ την ευχαριστήθηκα αλλά ήθελα και άλλο..κόπηκε απότομα ενω θα μπορούσε να κανει και άλλες αναδρομές στο παρελθόν..αν ήθελα να δω πραγματικότητα δεν θα έβλεπα ταινία ή θέατρο αλλά θα πήγαινα στη δουλειά μου ή σε ενα νοσοκομείο καλύτερα για να δω απο κοντά τους πραγματικούς-αληθινούς ιούς...

Δημοσ.
Οπως και να χει, θα προτεινα να την δειτε αλλα οχι στο σινεμα. Ενας θειος και μια πιτσα θα ηταν ο,τι πρεπει

+1..κ οχι μονο θειος κ πιτσα;););)

Δημοσ.

Το είδα κι εγώ χτες το βράδυ τελικά, όχι σε σινεμά, η ταινία δεν αξίζει για σινεμά..

85 λεπτά μόνο, στο τέλος είχα την αίσθηση ότι είδα ταινία μικρού μήκους.

Το στόρι χιλιοειπωμένο, η πλοκή βαρετή και ο Γουίλ Σμιθ σε πολύ κακή φόρμα.

Αν άξιζε κάτι είναι πράγματι η εικόνα της ερημωμένης Νέας Υόρκης, αλλά και πάλι προτιμώ το ερημωμένο Λονδίνο του κλάσεις ανώτερου "28 μέρες μετά"... ;)

Δημοσ.

Tα λιγα δευτερολεπτα της ερηπομενης μεγαλουπολης(δν θυμαμαι πια πολη ηταν),στο 12 Monkeys,στην αρχη,κανουν ολοκληρες τετοιες ταινιες να φανταζουν απλα διαφημιστικα σποτακια...

Δημοσ.

Τι απογοητευση ρε μαλακα...

ΥΓ. Ελεος ρε Αμερικανοι με τους Διδυμους Πυργους, δεν περιστρεφεται το Συμπαν γυρω σας. Μας εχει πρηξει τα ουμπαλα απο τοτε(μα 9/11 και στην ταινια ρε παιδια?Ειμαστε σοβαροι? )

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι λογω της απεργιας των σεναριογραφων, το σεναριο το εγραψαν τιποτα ναρκομανεις - αλκοολικοι (υπο επηρεια) για 20 δολλαρια... Η ταινια ηταν απιστευτα βαρετη και το μονο που αξιζε ηταν τα εφε.. Πολλα κενα και συνεχεια το ιδιο πραγμα.. Για σινεμα δεν ειναι σιγουρα..

Δημοσ.
πολυ μετρια ταινια και χωρις πραγματικο νευρο η αγωνια.Τσαμπα ολος ο χαμος που παιχτηκε για παρτη της

Αμ έτσι γίνεται σε όποια ταινία γίνεται χαμός πριν προβληθεί είναι μάπα ..εγώ απέτρεψα πολλούς φίλους μου να πάνε να τη δουν .. γιατί μου την έδωσε στη γιορτή μου ο θείος και ήξερα ότι ήταν απαίσια ... (και επιεική χαρακτηρισμό του δίνω)

Δημοσ.
Άσχετο, αλλά μόλις είδα ότι το βιβλίο το δίνει ο Λιακόπουλος, αχαχα!

χαχαχα. Και γω φίλε το πέτυχα χθες βράδυ και ψηνόμουν να το πάρω. Το γυρόφερνα κάμποση ώρα και αφού είδα ότι σύμφερε και ότι πάνω από όλα δεν είναι εκδόσεις Λιακόπουλος πήρα τηλέφωνο και το παράγγειλα 39 ευρώ με τα μεταφορικά 5 βιβλία. Μια χαρά. Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να περιμένω γύρω στις 12 εργάσιμες για να τα πάρω στα χέρια μου να δω τι γίνετε... Οπότε θα σας κρατήσω ενήμερους. (εμπιστευτικά εκείνη τη βραδιά ακουγόταν στο τηλεφωνικό κέντρο του Λιακόπουλου πολύ φασαρία. Οπότε πρέπει να είδε άσπρη μέρα ο Λιακόπουλος με τον Ζωντανό Θρύλο. Ποτέ δε ξέρεις. Μπορεί να παρατήσει τους Νεφελίμ και να πιάσει την σοβαρή λογοτεχνία... :lol::lol::lol:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...