seven Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2002 Γνωρίζει κάνεις πως μπορώ να κάνω την σελίδα μου η οποία είναι γραμμένη σε html να κρατάει σε ένα "κρυφό" αρχείο ποιοι την επισκέπτονται, γράφοντας την ip διευθυνση ή κάτι άλλο;Ευχαριστώ!!!
bandito Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2002 Σε απλή HTML δεν μπορείς. Η HTML , είναι μόνο mark-up γλώσσα, και δεν μπορείς να εκτελέσεις είσοδο/έξοδο αρχείων. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, ούτε με javascript μπορείς, πρέπει να χρησιμοποιησείς κάποιο server side script.
seven Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Δηλαδή μου λες με λίγα λόγια ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια script γλώσσα όπως php ή asp αν κατάλαβα καλά.Σίγουρα δεν γίνεται με html, αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει καμία συνάρτηση που να κάνει τη δουλεια που θέλω.Καμία άλλη βοήθεια;Ευχαριστώ
Γηρυόνης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Ναι δε γίνεται με HTML. Χρησιμοποίησε μία από τις γλώσσες που ανάφερες.
seven Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Γνωρίζεις καμία συνάρτηση από αυτές τις γλώσσες που ανέφερα (php,asp) που να βρίσκει ποια άτομα έχουν πρόσβαση στη σελίδα μου ή την ip τους, ή τελοσπάντων κάτι παρόμοιο;Γίνεται σε cgi;Ευχαριστώ!
bandito Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Για jsp που γνωρίζω, δεν χρειάζεσαι κάποιο κομμάτι κώδικα αλλά τα servlets σου παρέχουν αυτές τις πληροφορίες έτσι και αλλιώς.
Γηρυόνης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by seven: <strong>Γνωρίζεις καμία συνάρτηση από αυτές τις γλώσσες που ανέφερα (php,asp) που να βρίσκει ποια άτομα έχουν πρόσβαση στη σελίδα μου ή την ip τους, ή τελοσπάντων κάτι παρόμοιο;Γίνεται σε cgi;Ευχαριστώ!</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Βασικά να σου πω ότι cgi δεν είανι γλώσσα προγραμματισμού αλλά ένας τρόπςο για να γράψεις προγράμματα στην πλευρά του διακομιστή. Μπορείς να γράψεις cgi σε perl, asp, python ακόμα και σε Java. Τώρα αυτό που ζητάς γίνε με asp/vb script: </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">code:</font><hr /><pre style="font-size:x-small; font-family: monospace;"><html> <body> IP address: <%=Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR")%> </body> </html>[/code]</blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Όπως είπε ο μπάντι γίνεται και σε Java (JSP/Servlets) αν χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο getRemoteAddr() από την κλάσση HttpServletRequest (στην πραγματικότητα αυτή η μέθοδο ανήκει στην υπερκλάση SevrletRequest) και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">code:</font><hr /><pre style="font-size:x-small; font-family: monospace;"><html> <body> IP adress: <%=request.getRemoteAddr()%> </body> </html>[/code]</blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Γίνεται και στις άλλες γλώσσες αλλά δεν ξέρω σύνταξη. Για περισσότερες πληροφοριες κοίταξε τα εκάστοτε εγχειρίδια.
seven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2002 Se eyxaristw poly, tha koitaksw kai to manual ths php!
giannis2001 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2002 Mias kai endiaferesai gia php as sou grapsw to kwdika pou xrisimopoiw egw sti selida mou. Me auto krataw dio arxeia. Ena arxeio einai gia ton counter, diladi metarw twn arithmo twn episkeptwn kai sto allo krataw gia kathe episkepti me ti browser mpike, to ip tou, apo poia selida irthe se emena kai tin imeronia+wra. </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">code:</font><hr /><pre style="font-size:x-small; font-family: monospace;"><?php $fp_c=fopen("stats_c.txt","r+"); $fp_s=fopen("stats_s.txt","a"); $stat = sprintf("%s|%s|%s|%s\n",$HTTP_USER_AGENT,$REMOTE_ADDR,$HTTP_REFERER,date("d/m/Y-H:i:s")); fputs($fp_s,$stat); fscanf($fp_c,"%d",&$c); rewind($fp_c); fputs($fp_c,++$c); fclose($fp_c); fclose($fp_s); ?>[/code]</blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
seven Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2002 Se eyxaristw poly giannis2001!Douleuei!Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.