Προς το περιεχόμενο

Eten X500+ Πλαισιο....απογοητευση

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να γινω πιο σαφης...αγορασα πριν 2 μηνες το eten x500+ απο το πλαισιο,μετα απο χρηση 15 ημερων,μου παρουσιασε το εξης προβλημα.Οταν χρησιμοποιω hands free και μετεπειτα το αφαιρω απο την υποδοχη mini-jack το eten δεν αναγνωριζει οτι εχει αφαιρεθει και να θεωρει οτι εινια ακομη σε hands free κατασταση,με αποτελεσμα να μην μπορω α)να ακουσω ηχο κλησης απο το μεγαφωνο οταν με καλουν β)δεν μπορουν να με ακουσουν(διοτι απαιτειται να τοποθετησω παλι τα hands free)

Αφου εψαξα αρκετα στο νετ για καποια λυση,η οποια δεν βρεθηκε,αποφασισα να το παω στο service του πλαισιου.Μου ειπαν οτι επρεπε να παει Γερμανια,οκ τους λεω, και μετα απο 1.5 μηνα(σημερα δηλαδη) το παρελαβα τελικως στα χερια μου(ειχαν κανει software upgraade!!)

Να μην τα πολυλογω,βαζω βγαζω ξανα ta hands free και προς μεγαλη μου απογοητευση...ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

Τι μου συστηνετε να κανω,καινουριο κινητο ειναι,να μου πουν παλι να περιμενω 1.5 μηνα ...εεε παει πολυ

Δημοσ.

Ισως τις πρώτες μέρες που διαπίστωσες το πρόβλημα καλα θα ήταν να το επιστρέψεις και να πάρεις κατι άλλο, αλλα και τώρα μιας και ξερουν οτι έχει πρόβλημα και στο θεμα της εξυπηρέτησης το Πλαίσιο έχει δώση άριστα δείγματα γραφής κάνε μια προσπάθεια αλλαγής με κάτι άλλο.

Δημοσ.

Ειναι και εν μερει hardware το προβλημα.Ειχα παθει το ιδιο με το QTEK 8100(smartphone) και μετα απο αρκετα δυνατα "βαλε-βγαλε",δεν μου το ξαναεκανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...