Προς το περιεχόμενο

σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο.

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα ρε guys όλοι είχατε φαντάζομαι μια πολύ sexy γκόμενα, θυμάστε καμια φορα να βγήκατε και να μην την κοιτούσαν σχεδόν όλοι...εδώ την κόβουν όταν είστε μαζί, φανταστείτε όταν είναι μονη...έτσι είναι δυστυχώς...και φυσικά και πολλοί τις κολλάνε και άσχημα...τι μονο που μπορείς να κανεις είναι να ταΐζεις σφαλιάρες στους πεινασμένους...αλλα είναι λύση αυτή?

μπορείτε να φανταστείτε φυσικά τι ακούω καμια φορα που μιλάω με την κοπέλα μου στο κινητό τι ώρα που είναι στο δρόμο...απορώ το θράσος μερικών...τώρα το πως ντύνεται μια κοπέλα είναι σχεδόν άσχετο...το ξεκολo φαίνεται στην συμπεριφορά imo.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έλα ρε guys όλοι είχατε φαντάζομαι μια πολύ sexy γκόμενα, θυμάστε καμια φορα να βγήκατε και να μην την κοιτούσαν σχεδόν όλοι...εδώ την κόβουν όταν είστε μαζί, φανταστείτε όταν είναι μονη...έτσι είναι δυστυχώς...και φυσικά και πολλοί τις κολλάνε και άσχημα...τι μονο που μπορείς να κανεις είναι να ταΐζεις σφαλιάρες στους πεινασμένους...αλλα είναι λύση αυτή?

μπορείτε να φανταστείτε φυσικά τι ακούω καμια φορα που μιλάω με την κοπέλα μου στο κινητό τι ώρα που είναι στο δρόμο...απορώ το θράσος μερικών...τώρα το πως ντύνεται μια κοπέλα είναι σχεδόν άσχετο...το ξεκολo φαίνεται στην συμπεριφορά imo.

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε καταλαβαινω....

Δημοσ.

άλλο στο δρόμο και άλλο στην δουλειά, που ο άλλος πάει να εκβιάσει καταστάσεις...

Αν και πιστεύω ότι πολλά είναι απλά παρεξηγήσεις, αλλα αν αυτή η αυτός δεν μπορούν να συνεννοηθούν τότε φταίνε και οι δυο.

Δημοσ.
τώρα το πως ντύνεται μια κοπέλα είναι σχεδόν άσχετο...το ξεκολo φαίνεται στην συμπεριφορά imo.

Δεν είναι καθόλου άσχετο το πως ντύνεται. Δεν είναι δυνατόν να τα βγάζει όλα έξω και να εκνευρίζεται οταν την κοιτάνε. Αν μια γυναίκα δεν θέλει να προκαλεί, δεν φοράει προκλητικά ρούχα... πολύ απλά. Αν της αρέσει να την θαυμάζουν και να την κοιτάνε συνεχίζει να προκαλεί.

Και αυτό δεν είναι προνόμιο μόνο των ωραίων και πολλές άσχημες τα βγάζουν έξω για να προκαλούν τα βλέμματα των περαστικών.

Αν εγώ βγω έξω στον δρόμο γυμνός και με κοιτάζουν όλοι τι θα πρέπει να λέω? «Γιατί κοιτάνε οι μαλάκες και γιατί με κοροιδεύουν?» Για να το κάνω αυτό σημαίνει οτι μου αρέσει να προκαλώ παρόλο που γνωρίζω οτι θα προκαλέσω αρνητικά ή θετικά σχόλια.

Δεν μιλάω βέβαια για ακραίες περιπτωσεις παρενόχλησης, αυτές είναι μεμπτές ανεξαρτήτος ντυσίματος.

Δημοσ.

και οι περισσοτερες ειναι στον κοσμο τους, και την ωρα να τους ρωτησουν νομιζουν οτι τους την πεφτουν. Πανε μετα και το λενε στον γκομενακο τους για να ζηλεψει...

Δημοσ.
και φυσικά και πολλοί τις κολλάνε και άσχημα...τι μονο που μπορείς να κανεις είναι να ταΐζεις σφαλιάρες στους πεινασμένους...αλλα είναι λύση αυτή?

Και μετά ξύπνησες. :lol: Καταρχήν σε τέτοια σκηνικά θα ναι τουλάχιστον 2 άντρες ο ένας για να της τα ρίξει και ο άλλος για "προστασία".Και 2ον αν δούνε κανά τούμπανο δε νομίζω κανείς να την κοιτάξει.Επειδή είμαι τέτοιος τύπος (όχι ότι βγαίνω για να την πέσω σε συνοδευόμενες) αλλά άνθρωποι είμαστε έχουμε και αδυναμίες λαμβάνω πάντα τα μέτρα μου:-D

Δημοσ.
Δεν είναι καθόλου άσχετο το πως ντύνεται.

Για αυτό και είπα ότι είναι σχεδόν άσχετο το ντύσιμο...δηλαδή πια στις μέρες μας ντύνεται σαν καλόγρια?Ένταξη άμα τραβάει το string τώρα πάνω από jean ok...

Και μετά ξύπνησες. :lol: Καταρχήν σε τέτοια σκηνικά θα ναι τουλάχιστον 2 άντρες ο ένας για να της τα ρίξει και ο άλλος για "προστασία".Και 2ον αν δούνε κανά τούμπανο δε νομίζω κανείς να την κοιτάξει.Επειδή είμαι τέτοιος τύπος (όχι ότι βγαίνω για να την πέσω σε συνοδευόμενες) αλλά άνθρωποι είμαστε έχουμε και αδυναμίες λαμβάνω πάντα τα μέτρα μου:-D

Ωραίος τρόπος για μην σου κοιτάν την γκόμενα ρε...όσο "τούμπανο" και να είσαι άμα ο άλλος δεν είναι καλά στο μυαλό... το backup τι θες άμα δεν κολλας συνοδευόμενες?Εμενα βασικά δεν με νοιάζει άμα κοιτάνε...αυτό που με ενοχλεί είναι η έλλειψη σεβασμού από μερικούς μερικούς.

Δημοσ.
ομνι τον χορο του ζαλογκου τον ξερεις?

Ειλικρινά δεν έπιασα το υπονοούμενο

το backup τι θες άμα δεν κολλας συνοδευόμενες?Εμενα βασικά δεν με νοιάζει άμα κοιτάνε...αυτό που με ενοχλεί είναι η έλλειψη σεβασμού από μερικούς μερικούς

Δεν είναι αλλαγή.Μετά τα 20 βγαίνεις μπαρότσαρκα με δυο ειδών παρέες.Μεικτή , φίλοι σου και των δυο φύλων για μαλακίες και 2 άτομα για να χτυπήσεις τπτ.

Τώρα το κοίταγμα παίζει και στο λεωφορείο.Δλδ ρε παιδί μου βλέπεις μια με κοντή φούστα και καλσόν.Δε θα κοιτάξεις τα μπούτια της?Δε θα ρίξεις και μια ματιά καρφωτή να δεις αν παίζει τπτ?

Αλλά γενικά σου λέω να προσέχεις γιατί πχ εγώ δε γουστάρω τα ξύλα και τις μαλακίες οπότε μένω στο κοίταγμα και στο χαρτάκι.Υπάρχουν όμως ορισμένοι που αν τις φάνε φέρνουν και ενισχύσεις.Και δε λέει ρε παιδί μου να φας ξύλο για μια γκόμενα.Στην τελική παίζει και αυτός να κολώσει αν δει ότι η άλλη δεν ενδίδει.Η να πεισμώσει περισσότερο οπότε αν δεις να παιζει τπτ τέτοιο την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Δημοσ.
Ειλικρινά δεν έπιασα το υπονοούμενο

χαχααχαχ. αυτος μαρτυραει χωρις ξυλο. ρε κρατα τα προσχηματα.

Δημοσ.

Λοιπον τελικα εχουμε γινει μυλος ή μου φαινεται οτι χαθηκε το Παν μετρον Αριστον? Ειναι γεγονος οτι αλλο το προκλητικο ντυσιμο που ειναι και πασιφανες οτι προκαλει με τα ολα της και αλλο η παρενοχληση με δολο.

Δημοσ.

Πως πάει μια παροιμία ρε σεις ..τα μεταξωτά βρακιά κτλ κτλ ;

Καταρχήν είναι φυσικά απαράδεκτη η κάθε είδους παρενόχληση στην δουλειά σου , αλλά είναι επίσης φυσικό να είσαι προετοιμασμένος για τέτοια περιστατικά. Ο εκβιασμός και η παρενόχληση στον ιδιωτικό τομέα , δεν πα να ΄ναι tv δεν πα να ΄ναι η χ,ψ εταίρια είναι συχνό φαινόμενο. Βέβαια όλο αυτο το παιχνίδι της πίεσης γίνεται συγκαλημένα και όχι όπως βλέπουμε χαρακτηριστικά στις ταινίες όπου ο ηρωάς μας βγαίνει νικητής (ποιος του πληρώνει τον δικηγόρο άραγε ; ) ...

Δυστυχώς για μας ,τους κοινούς θνητούς μόνοι μας πρέπει να καθαρίζουμε την κατάσταση , με τρόπο. Ετσι και η τύπισα αυτή , ναι εντάξει ας φορέσει αυτά που επιβάλουν οι περιστάσεις της δουλειάς της , να είναι όμως έτοιμη να υποστεί την πίεση. (τώρα αμα έχει και κανα φράγκο και κάνει μια βαρβάτη καταγγελία ακόμα καλύτερα , αλλά χλωμό το κόβω..)

Πάντως παίζει πολύ λαμογιά και πισωκαρφώματα , ρουφιανιά σε ολες τις δουλειές , είναι πικρα ....

Δημοσ.
Λοιπον τελικα εχουμε γινει μυλος ή μου φαινεται οτι χαθηκε το Παν μετρον Αριστον? Ειναι γεγονος οτι αλλο το προκλητικο ντυσιμο που ειναι και πασιφανες οτι προκαλει με τα ολα της και αλλο η παρενοχληση με δολο.

offtopic on

Εγώ πάλι νομίζω ότι όπου ποστάρεις το κάνεις για να διαφημίσεις την ιστοσελίδα στην υπογραφή σου. Πουθενά δεν έχεις κάνει ένα χρήσιμο ποστ. Απαντάς σαν bot!

Χώρια ότι η δεύτερή σου πρόταση πραγματικά φαίνεται να είναι γραμμένη από bot.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...