Προς το περιεχόμενο

σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο.

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δημητρη γραψε ακυρο σε αυτο που λες. και ξεκωλο και προκλητικη να ειναι και η θεα η ιδια ημιγυμνη να κυκλοφορει δεν εχες κανενα δικαιωμα να τις πεις απολυτως τιποτα και αν θελει να χρησιμοποιησει τα προσοντα της για να βγαλει λεφτα μαγκια της. Δεν το καταλαβα αυτο. Το να προκαλει ειναι απολυτως σχετικο αν μια κοπελα εχει θυληκοτητα και ωραιο σωμα δηλαδη πρεπει το κρυβει?

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δημητρη γραψε ακυρο σε αυτο που λες. και ξεκωλο και προκλητικη να ειναι και η θεα η ιδια ημιγυμνη να κυκλοφορει δεν εχες κανενα δικαιωμα να τις πεις απολυτως τιποτα και αν θελει να χρησιμοποιησει τα προσοντα της για να βγαλει λεφτα μαγκια της. Δεν το καταλαβα αυτο. Το να προκαλει ειναι απολυτως σχετικο αν μια κοπελα εχει θυληκοτητα και ωραιο σωμα δηλαδη πρεπει το κρυβει?

σωστα! η πρόκλητικη γκόμενα (ξέκωλο) δεν φαίνεται απο τα σωματικά της προσόντα αλλά απο τον τρόπο σκέψης και έκφρασης της, στο πλασάρισμα της.

Και μην ξεχνάμε και τα γραφικά ξέκωλα που δεν έχουν και τα προσόντα για να υποστηρίξουν εναν τέτοιο έστω τίτλο...

Δημοσ.

παρόλες τις πολύ προκλητικές και ειρωνικές απαντήσεις , θα πω κάτι τελευταίο.

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει πολύ λιγουριά σε αυτό τον κόσμο....

Αν όμως μια κοπέλα της την πέσουνε άσχημα , απλά τους λέει σε παρακαλώ φύγε αλλιώς

θα φωνάζω τον πορτιέρη / τον μαγαζάτορα / τον υπεύθυνο/την αστυνομία.

Εκει μαζευεται ο άλλος....

αν δεν μαζευτεί , τότε δεν έχεις άλλη επιλογή απο το να τον καταγγείλεις.

Αν όμως αυτό γίνεται επανειλημένα , και γενικά ότι πιο λιγούρικο και γλοιώδες πέφτει πάνω στην κοπέλα , εγώ αν ήμουνα στην θέση της , θα αναρωτιόμουνα εάν κάνω κάτι λάθος εγώ και προκαλώ....ή δεν ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι φιλαράκι μακρια και αλάργα....

Τώρα για την συγκεκριμένη φίλη του Toyfas , παρόλο που το έριξα στο χιούμορ , πεσατε να με φάτε....θα πω τα εξής :

Τουφας , όχι δεν είμαι αντρίλα όπως το λες , αλλά απο φίλο δημοσιογράφο στον ΑΝΤ1 ,γνωρίζω πράγματα και καταστασεις , και πως πήρανε εκπομπες πολλές και πως γίνανε γλάστρες και τι γίνεται σε πολλά καμαρίνια....

Ο καμεραμαν λοιπόν , ή ο οποιοσδήποτε εκεί μέσα , θέλει και αυτός " ένα κομμάτι απο την πίτα " , και δυστυχώς , απο τις 10 οι 8-9 εκει μέσα είναι έτσι....

τώρα η φίλη σου μπορεί να είναι άψογη κοπέλα , αλλά την παίρνει η μπάλα....γιαυτό είπα ότι όποιος ανακατευεται τον πέρνει η μπάλα....

Όσο για τον βιασμό του θείου μου , χιουμοριστικά το έλεγε και αυτός....cool όλοι σας! B)

Δημοσ.

βαριέμαι....η υπογραφή μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω....φάτε με όσο θέτε...

απλά μην παίρνετε τα πάντα στραβα....

Αλλο σέξι και άλλο ξέκωλο

• Super Moderators
Δημοσ.

απλά μην παίρνετε τα πάντα στραβα....

Αλλο σέξι και άλλο ξέκωλο

Συμφωνώ απολύτως: τις σέξυ τις γουστάρουμε γενικώς.

Τα ξέκωλα τα βάζουμε κάτω και τους δίνουμε να καταλάβουν. Αφού είναι ξέκωλα αυτό θέλουν.

Κι ας μην το ξέρουν.

Δημοσ.

Η υπογραφή σου είναι στο ίδιο επίπεδο με τα επιχειρήματά σου.

Αλλά αφού κολάστηκε ακόμα κι ο θείος σου...

Δημοσ.

Toufa ίσως μπορέσω να την βοηθήσω. Πες της ότι έχω πολλές γνωριμίες στην τηλεόραση αλλά και στον δικηγορικό κύκλο και άμα θέλει να περάσει από το σπίτι μου να το συζητήσουμε :P

Δημοσ.

ρε παιδια εαν δεν το κανει σαν αγροικος και απλως κανει κομπλιμεντα σε μια γυναικα δεν νομιζω να την χαλαει και πολυ...σε ολες αρεσει να τους λενε οτι ειναι ωραιες..Τονιζω βεβαια παντα με τακτ και ευγενεια ΟΧΙ του τυπου 'μαναρα μου τι κ....ς ειναι αυτος που εχεις κτλ'

Ασε που εαν ολοι ειναι γαιδαροι και κινηθεις με ευγενεια και τακτ, μαντεψτε σε ποιον θα κατσει....παρα πολυ κανουν σχεσεις μεσα απο την δουλεια και λογικο ειναι αφου πια δεν υπαρχουν και πολυ αλλοι τροποι να γνωριστεις με το αντιθετο φυλο..εκτος και εαν μπορεις να βγαινεις συχνα βεβαια οποτε μαλλον δεν εχεις και δουλεια!!!

http://www.donkeys.gr

Δημοσ.
έχω μια φίλη που δουλεύει σε μια αρκετά γνωστή εκπομπή στην ελληνική tv. η δουλειά απαιτεί να έχει ένα κάπως προκλητικό ντύσιμο, όχι τίποτα πιο extreme που δεν θα είχε μια οποιαδήποτε κοπέλα έξω.

σήμερα συζητάγαμε και μου είπε ότι θα φύγει γιατί δέχεται ενοχλήσεις από διαφορά άτομα στην δουλειά. από σκηνικά έλα να σου πω μέχρι να μπαίνουν μέσα στα καμαρίνια και να τις βγάζουν έξω...

παραπονέθηκε σε κάποιον "υπεύθυνο" εκεί μέσα και τις είπε κοίτα πως είσαι ακόμα και εγώ δεν στην πέφτω και ότι και καλά είναι στο χέρι τις να μην είναι οι άλλοι μαλακες.

επειδή δεν είμαστε στο 1965, και έχοντας κάποια ελπίδα ότι δεν είμαστε τόσο μπανανιά όσο πιο παλιά. πως μπορεί να κινηθεί νομικά γιατί το θέμα δεν είναι αστείο.

Έχει κάποια μόνιμη σχέση?

Αν όχι πρέπει να επιλέξει κάποιον από κει μέσα….και τότε θα δεις πως θα σταματήσουν να την παρενοχλούν. Αυτοί είναι οι κανόνες τις φύσης…οι άντρες πιέζουν (επιλέγουν που) – οι γυναίκες αποφασίζουν. Όταν η γυναίκα αποφασίσει η ''διεργασία'' τελειώνει.

Μια φυσιολογική γυναίκα πρέπει να επιλέξει τον καλύτερο……δεν μπορεί να μην της αρέσει κανένας….και δεν μπορεί όλοι μα όλοι να θέλουν μόνο να ταίσουν το πουλί τους μαζί της. --- αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ανάγκη να ενδώσει σε κάποιον που την παρενοχλεί.

Αν πάλι έχει μόνιμη σχέση είναι αναγκασμένη να πληρώσει το τίμημα του να είσαι εργαζόμενη γυναίκα, ωραία, και μοιραία.

Ασε που εαν ολοι ειναι γαιδαροι και κινηθεις με ευγενεια και τακτ, μαντεψτε σε ποιον θα κατσει....παρα πολυ κανουν σχεσεις μεσα απο την δουλεια και λογικο ειναι αφου πια δεν υπαρχουν και πολυ αλλοι τροποι να γνωριστεις με το αντιθετο φυλο..εκτος και εαν μπορεις να βγαινεις συχνα βεβαια οποτε μαλλον δεν εχεις και δουλεια!!!

τι πιο εύκολο…. τι πιο πασιφανές

είτε μια φορά βγεις είτε 10 την εβδομάδα το ίδιο είναι…..γελάω με πολλούς και πολλές που γυρνάν όλα τα μπαρ ρεστοραν κλαμπ μέσα σε ένα σκ…. τι αποσκοπούν ?

και εντάξει δεν σημαίνει ότι αν βγαίνεις δεν έχεις δουλεία το αντίθετο μλστ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...