Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 έχω μια φίλη που δουλεύει σε μια αρκετά γνωστή εκπομπή στην ελληνική tv. η δουλειά απαιτεί να έχει ένα κάπως προκλητικό ντύσιμο, όχι τίποτα πιο extreme που δεν θα είχε μια οποιαδήποτε κοπέλα έξω. σήμερα συζητάγαμε και μου είπε ότι θα φύγει γιατί δέχεται ενοχλήσεις από διαφορά άτομα στην δουλειά. από σκηνικά έλα να σου πω μέχρι να μπαίνουν μέσα στα καμαρίνια και να τις βγάζουν έξω... παραπονέθηκε σε κάποιον "υπεύθυνο" εκεί μέσα και τις είπε κοίτα πως είσαι ακόμα και εγώ δεν στην πέφτω και ότι και καλά είναι στο χέρι τις να μην είναι οι άλλοι μαλακες. επειδή δεν είμαστε στο 1965, και έχοντας κάποια ελπίδα ότι δεν είμαστε τόσο μπανανιά όσο πιο παλιά. πως μπορεί να κινηθεί νομικά γιατί το θέμα δεν είναι αστείο.
alt10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 πες μονο σε ποιο στουντιο ειναι ξεω αρκετα απο το χωρο!!!
zazik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 συγνώμη , αλλά επειδή μάλλον κατάλαβα που δουλεύει....τι περίμενε δηλαδή? Ή στον Θέμο ή στο Σουπερ Ντιλ.... Για αυτό τις θέλουνε , και υποτίθεται ότι εκεί πάνε ξέκωλα.... Δύο επιλογές 1 ) Το ξεκόβει από την αρχή ότι αν μου κάνεις μαλακία σε τρέχω σε εισαγγελείς 2 ) Φεύγει από κει επειδή τυγχάνει να ξέρω δυο κοπέλες από το Super Deal , φατσικά έτσι , μην το παιζω κάποιος , είναι από τις μεγαλύτερες Ξε....ρες που μπορείτε να φανταστείτε....άλλο αν το παίζουνε αθώες και ότι στεναχωριούνται εάν ο άλλος βγάζει μεγάλο ποσό...μην χέσω.... Όσο για την εκπομπή του Θέμου , ε δεν θέλει πολύ μυαλό....Μπάστα και Ολγα και Ναταλία και λοιπές....πολύ καλές κοπέλες για σπίτι .... τέτοιες θέλουνε.... Αν είναι σε άλλη εκπομπή , δεν ξέρω , αλλά αυτές οι επιλογές παραμένουνε....
kosmasgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Καλύτερα να μην κινηθεί νομικά και να φύγει Παίζουν τα κυκλώματα εκεί και καλύτερα να τα μαζέψει και να φύγει παρά να ανοίξει κόντρες με αυτούς. zazik έτσι είναι αυτά. Το ψώνιο που κουβαλάνε αυτές στο super deal κάνει μπάμ απο χιλιόμετρα. Ε ρε μπινελίκια που θέλουν
zazik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 ο θειος μου είναι ταξιτζής.... μια μέρα πηρε μια γκομενάρα και του λέει θέλω να παω στο τάδε στούντιο στην τάδε περιοχή....ήτανε του σουπερ ντιλ.... Ε , το έλεγε μπροστά στην θεία μου , πως κρατήθηκα και δεν την βίασα μέσα στις ερημιές τότε είμαι πολύ ηθικός άνθρωπος.... Φαντάζεστε το " δίλημμα" ? Και δεν ήτανε θέμα ομορφιάς , αλλά θέμα ξέκωλου....κολάστηκε ο θείος μου , δεν θα κολαστούνε οι καμεραμεν με όλες αυτές , η ο οποιοσδήποτε εκει μέσα? Εαν η φίλη σου σέβεται τον εαυτό της , και δεν είναι σαν και αυτές....τότε ή φεύγει ή το ξεκώβει.... Αλλιώς....οποιος ανακατεύεται με τους Εβραίους τον τρώει το Αουσβιτζ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 [...]. Ε , το έλεγε μπροστά στην θεία μου , πως κρατήθηκα και δεν την βίασα μέσα στις ερημιές τότε είμαι πολύ ηθικός άνθρωπος.... Φαντάζεστε το " δίλημμα" ?[...] Το φαντάζομαι το δίλημμα και νομίζω ότι έχεις δίκιο. Να δώσω κι εγώ συγχαρητήρια στον άνθρωπο που δεν τη βίασε. Θα'πρεπε, γιατί τέτοια θέλουν όλες οι γυναίκες (όπως θα σου πουν και διάφοροι πιο έμπειροι εραστές εδώ μέσα) αλλά κρατήθηκε. Μπράβο του που δεν τέλεσε κακούργημα. Ηθικόν δίδαγμα: αν είστε εμφανίσιμη κοπέλα, μη δουλεύετε, καθίστε σπίτι να πλύνετε κανά πιάτο και να μαντάρετε καμιά κάλτσα. Αν αρχίστε να δουλεύετε, οι άντρες έχουν δικαίωμα να σας παρενοχλούν. Και ενδεχομένως να σας βιάζουν κιόλας. Μπράβο τους αν δεν το κάνουν αλλά δεν θα μπορούν να συγκρατηθούν δια παντός. Ας προσέχατε.
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 όχι δεν είναι σε κανένα από αυτά που είπατε. αλλα για να καταλάβω, αν είναι μια κοπέλα όμορφη, σημαίνει ότι την παίρνουνε όλοι? και όσο για το θέμα ψώνιου και τουπέ κάποιου ατόμου, αν και δεν είναι το θέμα μας, για τις κοπέλες φταίνε τα άτομα που πάνε και την πέφτουνε με γλοιώδεις τρόπους και μπορούνε και τα κάνουν μετά αυτές.
frenzy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 ο θειος μου είναι ταξιτζής.... μια μέρα πηρε μια γκομενάρα και του λέει θέλω να παω στο τάδε στούντιο στην τάδε περιοχή....ήτανε του σουπερ ντιλ.... Ε , το έλεγε μπροστά στην θεία μου , πως κρατήθηκα και δεν την βίασα μέσα στις ερημιές τότε είμαι πολύ ηθικός άνθρωπος.... Φαντάζεστε το " δίλημμα" ? Και δεν ήτανε θέμα ομορφιάς , αλλά θέμα ξέκωλου....κολάστηκε ο θείος μου , δεν θα κολαστούνε οι καμεραμεν με όλες αυτές , η ο οποιοσδήποτε εκει μέσα? Εαν η φίλη σου σέβεται τον εαυτό της , και δεν είναι σαν και αυτές....τότε ή φεύγει ή το ξεκώβει.... Αλλιώς....οποιος ανακατεύεται με τους Εβραίους τον τρώει το Αουσβιτζ Το ξέκωλο ξέκωλο, αλλά κι ο θειός σου λιγουροταρίφας... Και φαντάζομαι κι η θειά σου θα 'ναι σα κακό χρόνο να 'χει ε; Κόψε λοιπόν την παρέα με τους εβραίους κι εσύ Ας πάει σε ένα δικηγόρο που να 'χει κάποια τηλεοπτική εμπειρία, και θα κάνει κάποιον επικερδή συμβιβασμό η φίλη σου στην καλύτερη, φτάνει να έχει όρεξη να πάει στα άκρα, ή να δείξει πως θα πάει στα άκρα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Το φαντάζομαι το δίλημμα και νομίζω ότι έχεις δίκιο. Να δώσω κι εγώ συγχαρητήρια στον άνθρωπο που δεν τη βίασε. Θα'πρεπε, γιατί τέτοια θέλουν όλες οι γυναίκες (όπως θα σου πουν και διάφοροι πιο έμπειροι εραστές εδώ μέσα) αλλά κρατήθηκε. Μπράβο του που δεν τέλεσε κακούργημα. Ηθικόν δίδαγμα: αν είστε εμφανίσιμη κοπέλα, μη δουλεύετε, καθίστε σπίτι να πλύνετε κανά πιάτο και να μαντάρετε καμιά κάλτσα. Αν αρχίστε να δουλεύετε, οι άντρες έχουν δικαίωμα να σας παρενοχλούν. Και ενδεχομένως να σας βιάζουν κιόλας. Μπράβο τους αν δεν το κάνουν αλλά δεν θα μπορούν να συγκρατηθούν δια παντός. Ας προσέχατε. LOooOOOOoOOOOoooOL total respect !!!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 επειδή τυγχάνει να ξέρω δυο κοπέλες από το Super Deal , φατσικά έτσι , μην το παιζω κάποιος , είναι από τις μεγαλύτερες Ξε....ρες που μπορείτε να φανταστείτε....άλλο αν το παίζουνε αθώες και ότι στεναχωριούνται εάν ο άλλος βγάζει μεγάλο ποσό...μην χέσω....φατσικα τις ξερεις και καταλαβες οτι ειναι ξε...ρες, τι διανοια εισαι εσυ ρε φιλε... Τουφα, η φιλη ειναι διατεθιμενη να ξοδεψει χρηματα και χρονο; Ενας γειτονας μου μια εξωση πηγε να κανει και εχει ξοδεψει μεχρι τωρα 4Κ και ο αλλος το παει απο αναβολη σε αναβολη, αν ξεμπερδεψει σε κανα 2 χρονια καλα θα ειναι...
zazik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 ο θειος μου είναι ταξιτζής.... Και δεν ήτανε θέμα ομορφιάς , αλλά θέμα ξέκωλου....κολάστηκε ο θείος μου , δεν θα κολαστούνε οι καμεραμεν με όλες αυτές , η ο οποιοσδήποτε εκει μέσα? μάλλον αυτό δεν το διαβάσατε....και όχι δεν είναι η θεία μου μπάζο , ούτε ο θείος μου λιγουροταρίφας , για αυτό έδωσα αυτό το παράδειγμα.... Και τον πιστεύω ότι ήτανε το ΑΠΟΛΥΤΟ ξέκωλο και απίστευτα προκλητική. Το ξεκαθάρισα αλλά δεν διαβάζετε σωστά.... Και αν ένας άνθρωπος σαν τον θείο μου κολάστηκε , φαντάσου τον κάθε λιγουρο καμεραμαν ή παρουσιαστή εκπομπής.... επίσης διαβάστε και παραπάνω , που λέω ότι οι περισότερες εκεί μέσα είναι τρομερά προκλητικές.... Μην λέτε μαλακίες λοιπόν.... τεσπα , πιστεύω ότι άμα μια κοπέλα δεν προκαλεί , οι πιθανότητες να της κάνουνε τέτοια μειώνονται αισθητα....
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 φρουφρου χωριζουμε, θελω τον παρεδωσε over my (sexy) dead body .... για να είμαστε και ον τόπικ
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 μάλλον αυτό δεν το διαβάσατε....και όχι δεν είναι η θεία μου μπάζο , ούτε ο θείος μου λιγουροταρίφας , για αυτό έδωσα αυτό το παράδειγμα....Και τον πιστεύω ότι ήτανε το ΑΠΟΛΥΤΟ ξέκωλο και απίστευτα προκλητική. Το ξεκαθάρισα αλλά δεν διαβάζετε σωστά.... Και αν ένας άνθρωπος σαν τον θείο μου κολάστηκε , φαντάσου τον κάθε λιγουρο καμεραμαν ή παρουσιαστή εκπομπής.... επίσης διαβάστε και παραπάνω , που λέω ότι οι περισότερες εκεί μέσα είναι τρομερά προκλητικές.... Μην λέτε μαλακίες λοιπόν.... τεσπα , πιστεύω ότι άμα μια κοπέλα δεν προκαλεί , οι πιθανότητες να της κάνουνε τέτοια μειώνονται αισθητα.... ε ρε αντριλα...
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 εδω ρε ζαζικ τα κάνουν σε μας που είμαστε ενάμιση μέτρο άνθρωποι, στις κουκλάρες δεν θα τα κάνουν? Παίζει πολύ λιγουριά στο κόσμο και ειδικά αν κυκλοφορεί καμια πολύ ομορφη η καφρίλα πάει σύννεφο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.