gizmo78 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Στο προποτζιδικο που δουλευω θελω να στειλω απο τον υπολογιστη σημα στην τηλεοραση με τα live αποτελεσματα (1 παραθυρο firefox) και εγω να καθομαι στον υπολογιστη και να μπορω να δουλευω σε ξεχωριστo firefox. Γινεταί και πως; Η κάρτα γραφικων ειναι η geforce fx 5200.
slaughter Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 γίνετε με s video σε s video or scart or rca καλώδιο αλλά η ανάλυση δεν είναι τόσο καλή για να μπορεί κάποιος να διαβάζει τα αποτελέσματα από τη σελίδα. Αν ανεβάσεις το μέγεθος της γραμματοσειράς κάτι μπορεί να γίνει αλλά κ πάλι .... για καλώδια δες εδώ
gizmo78 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Στην σελιδα του οπαπ το φτιαξανε καλα με πολυ μεγαλες γραμματοσειρες και φαινεται μια χαρα στην τηλεοραση. Το προβλημα μου ειναι πως να δουλευω εγω σε ξεχωριστο παραθυρο firefox.
slaughter Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 μπορείς να ορίσεις την tv σαν extend desktop κ απλά κάνει drag to window sthn tv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.