mystery Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν το βάζω στην σωστή ενότητα αλλά μόλις γύρισα από πλαίσιο στο οποίο βρήκα CD/DVD Taiyo Yuden. Από ότι μου είπαν τα φέρανε σήμερα. Οι τιμές μπορώ να πω είναι αρκετά καλές (100 DVD+R 4,7 16X 22.9ευρώ) αν και έχω να πάρω πολύ καιρό μια και δύσκολα εύρισκα κατάστημα που τα πουλάει.
kostasSTi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί? Το e-shop τα έχει με τα τσουβάλια. Είναι πολύ καλά και το βασικότερο made in japan...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ποιά είναι όμως αυτά που πήρες ακριβώς???
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ειναι πολυ καλα .Εγω επαιρνα απο www.cdmarket.gr Τα μπλε ή τα κεραμικα πηρες ???
Bougas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 εχει φερει και κεραμικα? δεν εχει τιποτα στο site του πλαισιο ακομα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 εχει φερει και κεραμικα? δεν εχει τιποτα στο site του πλαισιο ακομα. Δεν ξερω.Εγω απο cdmarket επαιρνα και μπλε και κεραμικα.
Bougas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 τα κεραμικα ειναι τα καλυτερα δισκακια ever για μενα.μετα απο 10+ χρονια,αλλαξα τα TDK με το εκπληκτικο κεραμικο TY.
disqualified Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 μονο εγω δε συμπαθω τα TDK??? Τα verbatim δεν τα αλλαζω με τπτ αλλα ισως δοκιμασω TY πολυ ντορος εδω και καιρο
Bougas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 γιατι ρε disqualified το λες αυτο για τα TDK? πολυ καλο και ποιοτικο δισκακι.10+ χρονια αντιγραφω,και δεν χαλασε ουτε ενα. απο audio 1χ,μεχρι τα σημερινα DVD δισκακια.παρα πολυ καλη ποιοτητα,και πληρης συμβατοτητα με ολες τις συσκευες.
disqualified Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 τι να σου πω εμενα δε μου γεμιζουν το ματι, ισως να ετυχε και ειχα ασχημες εμπειριες, τις κασετες τους τις προσκυνουσα δεν το συζηταω...
sakispav Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 i taiyo vgazei k ta That's pou einai kerameika, ta douleyw xronia k einai aristis poiotitas. Erxontai kateytheian apo Iapwnia. To site einai http://www.diskimpex.gr
manos426f Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Παντως τα ΤΥ τα κεραμικα,με την ασπρη επιφανεια πανω και τα χρυσαφι γραμματα παρουσιαζουν τρομερη ελλειψη τελευταια.... Για την ποιοτητα τους,ουτε κουβεντα,απλα ΚΟ-ΡΥ-ΦΗ....
stefanos_79 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 ΤY τα τελευταια 4 χρονια να εμπιστευομαι αβοφα και συνηθως τα προμηθευομαι απο disc impex
mystery Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Πήρα τα μπλέ. Από ότι είδα έχει και τα λευκά (Thats) και έχει και τα χρυσά (professonal) αλλά μόνο σε CD. Επίσης είδα και κάποια μάλλον CD αλλά σε διάφορα χρώματα (μπλέ, πράσινο κλπ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.