somade Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Θέλω να εγκαταστήσω το slackel σε ένα flashaki usb 4gb. 1. γι ανα μην γινει καμια χαζομαρα έβγαλα τον σκληρο απο το laptop γιατι θα το βάζω να bootarei πρωτα απο usb. 2. εβαλα το live cd και μπουταρα κανονικα απο cdrom. ολα οκ! 3. προσπαθώ μετα με τον installer που έχει να το περάσω στο usb αλλά είναι αδυνατον. δεν βρίσκω το κουμπι ....εγκατασταση???? τι κανω λάθος?? τι πρέπει να κάνω με τα partitions στο flashaki??? παρακαλώ βοηθήδτε με πολύ αναλυτικά γιατί είμαι εντελώς ασχετος απο linux ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 linux on usb μήπως αυτό βοηθάει ; http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=32350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somade Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 solved....ήταν λάθος η ανάλυση οθόνης, γιατί ήταν 1024χ600 και δεν εμφρανιζόταν το κάτω μέρος των παραθύρων....αχ τι μου κάνεις linux.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.