karydis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 den mporw na grapsw ellinika meta tin exafanisi tis grammis glwssas to ekana me regional settings alla tpt exw vista mporei na voithisei kaneis?
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα προχθές! ενώ πατούσα στο regional settings να εμφανιστεί, δεν εμφανιζόταν. τελικά το έλυσα με τον εξής τρόπο: κάπου στα regional settings, έχει επιλογές για να αλλάζει η γλώσσα με συνδιασμό πλήκτρων. εκτός από το default alt+shift,(το οποίο σε εμένα δεν δουλεύει επίσης), έχει και ξεχωριστό συνδιασμό για να πηγαίνει στα αγγλικά ή τα ελληνικά. εκεί εγώ του έβαλα επιλογή για τα αγγλικά π.χ alt+shift+1 και για τα ελληνικά alt+shift+2 . δεν είναι και πολύ βολικό, αλλά τουλάχιστον δουλεύει.
ornapster Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα τώρα, πως θα επαναφέρω τη γραμμή γλώσσας μου??
alex_malag Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 1. RUN 2. REGEDIT 3. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN 4. Δεξί κλικ δεξιά σε ένα κενό σημείο 5. Δημιουργία 6. Τιμή συμβολοσειράς 7. Δεξί κλικ στο αρχείο που δημιουργήθηκε 8. Τροποποίηση 9. Δεδομένα τιμής: CTFMON.EXE 10. ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ 11. ΛΥΘΗΚΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.