StavrosD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Ευτυχώς πλέον οι εταιρείες δίνουν και αυθεντικά προγράμματα δώρο, οπότε έχουμε και αυθεντικά. Π.χ. έχω αυθεντικά: Windows XP Tablet Edition (με το Tablet PC) Microsoft Office OneNote (με το Tablet PC) Windows XP & Vista ( με το laptop ) Microsoft Office Outlook (με το HTC Touch) E-MU Emulator X + μερικά CD με βιβλιοθήκες (με την 1820) RVS-Com Lite (με το Crypto USB ISDN TA) Ulead VideoSturio (με την ATI Radeon) WinDVD emagic MicroLogic Fun (terratec DMX6Fire) Ulead Cool 3D (Matrox Milenium) TrickStyle (Creative Savage 4?) CutePDF, PPT, κτλ viewer (Qtek 2020i) Μερικά παιχνίδια που δίνουν με τις κάρτες γραφικών. Βέβαια έχω αγοράσει και αυθεντικά προγράμματα, τα οποία ήταν σε καλή τιμή. Π.χ. το matlab που κάναμε σε ένα μάθημα, το πήρα 15.000δρχ (φοιτητική έκδοση). Σε αυτό βοήθησε βέβαια το γεγονός ότι περιείχε το βιβλίο που από μόνο του έκανε 12.000δρχ. Ακόμα μετά από χρόνια μου στέλνουν ενημερωτικά φυλλάδια καθώς το είχα κάνει register. Το GetRight τιμής ένεκεν (μετά το πρώτο TB κατεβάσματος ;-) ), και το ESET Smart Security επειδή είχα βαρεθεί να ψάχνω τις "καλές" εκδόσεις.
without_name Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδια οσο μας τα δινουν θα τα παιρνουμε...τι μ@λ@κι3ς ειναι αυτες σημερα και να μην θες εχεις ''κλεμμενα''προγραμματα..δεν γινεται... αλλιως τι να τον κανω τον υπο μετα
blashyrkh+ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 αμα ειναι μαγκες να τα κανουν ολα τσαμπα και ανοιχτου κωδικα να τελειωνει η υποθεση
Apoll Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Βάλτε Λίνουξ και γίνετε νόμιμοι. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δεν λέγονται πειρατές αυτοί που χρησιμοποιούν αντιγραμένα προγράμματα.Αλλά αυτοί που τα διακινούν.
iNorganic Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Καθως επεσα πανω σε ενα επεισοδιο "the screen savers" στο utube εκατσα να το δω λιγο να θυμηθω τα παλια κ ειδα αυτη εδω την εικονα ,,,,,,, (το επεισοδιο ειναι του 2004!) Ελλαδαρα αθανατη!
gdp77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Προσωπικά θα ευχόμουν να υπήρχε υπηρεσία που να κάνει "ντου" ακόμα και σε σπίτια ιδιωτών για να ελέγξει την αυθεντικότητα του λογισμικού που τρέχουν τα pc. Τότε θα συνέβαιναν τα εξής πολύ όμορφα στον κόσμο μας : 1) Θα ακουγόταν ένα τεράστιο βογκητό από τους σκληρούς δίσκους που θα έτρωγαν μαζικά format παγκοσμίως για να σβηστούν τα Win. 2) Θα ακουγόταν ένα ακόμα από τις μαζικές εγκαταστάσεις Linux 3) Ξαφνικά το Linux από το 1% θα εκτινασσόταν στο 50% των χρηστών παγκοσμίως 4) Οι hardware developers θα υποστήριζαν Linux σε ποσοστό 100% (μαμημένη Canon, τα ακούς ; ) 5) Θα βούλιαζε η M$ (ω τι όμορφα που θα ήταν). Επειδή τίποτα από τα παραπάνω δεν θα αφήσει το κατεστημένο σύστημα να συμβούν, η καταπολέμηση της πειρατείας θα μείνει μόνο στα λόγια.
Apoll Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Προσωπικά θα ευχόμουν να υπήρχε υπηρεσία που να κάνει "ντου" ακόμα και σε σπίτια ιδιωτών για να ελέγξει την αυθεντικότητα του λογισμικού που τρέχουν τα pc. Τότε θα συνέβαιναν τα εξής πολύ όμορφα στον κόσμο μας : 1) Θα ακουγόταν ένα τεράστιο βογκητό από τους σκληρούς δίσκους που θα έτρωγαν μαζικά format παγκοσμίως για να σβηστούν τα Win. 2) Θα ακουγόταν ένα ακόμα από τις μαζικές εγκαταστάσεις Linux 3) Ξαφνικά το Linux από το 1% θα εκτινασσόταν στο 50% των χρηστών παγκοσμίως 4) Οι hardware developers θα υποστήριζαν Linux σε ποσοστό 100% (μαμημένη Canon, τα ακούς ; ) 5) Θα βούλιαζε η M$ (ω τι όμορφα που θα ήταν). Επειδή τίποτα από τα παραπάνω δεν θα αφήσει το κατεστημένο σύστημα να συμβούν, η καταπολέμηση της πειρατείας θα μείνει μόνο στα λόγια. Μα η MS μέσω της πειρατείας έκανε λεφτά.
alevouzan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 το ποσοστό πειρατείας λογισμικού στην Ελλάδα αγγίζει το 61% και είναι το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη των 27 κρατών-μελών (gia allh mia fora prwtoi....) πρόστιμα 1.000? για κάθε εγκατεστημένο λογισμικό πρόγραμμα (mama...xrhmata....)
nzeppos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Όσο μας δίνουν x/2 λεφτά (και λιγότερα) και μας χρεώνουν y ευρώ το λογισμικό, η πειρατεία θα ανθεί και καλά θα κάνει. Όταν οι μισθοί γίνουν x, τότε πάλι θα έχουμε πειρατεία γιατί τόσα χρόνια έτσι έχουμε συνηθίσει και σιγά μην πλερώσουμε. Όπου x οι δυτικοευρωπαϊκοί/αμερικάνικοι μισθοί και y το κόστος του λογισμικού, όπως το κοστολογούν οι εταιρείες. Εναλλακτικά έχουμε και το free software, αλλά στην πλειοψηφία του δεν έχει φτάσει στο επίπεδο (ή την ποικιλία) του proprietary λογισμικού.
Sadman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Aμα τους βασταει ας ερθουνε για ελεγχο σπιτι μου. 1ον)Δεν θα μπορεσουνε να ανοιξουνε το PC(μιας και ειναι ντελαπατεντε για να μπορω να το ανοιγω εγω και οι φυλακες τους μυστηκου(διαβαζα Χαρι ποττερ πριν και μου εμεινε )). 2ον)Αν με καποιο μαγικο τροπο το ανοιξουνε θα πρεπει να κανουνε 10-20 προσευχες για κανει ποστ και μετα να loadarei τα win. 3ον)Αν καταφερουνε και βρουνε τροπο να τον ανοιξουνε,μπουνε στα win και τον σταθερεοπιησουνε θα παρατηρισουνε πως υπαρχει μονο ενας σκληρος 6gb που εχει μεσα γνησια windows ή Linux. 4ον)Αν ειναι πολυ γνωστες ισως καταφερουνε και δουνε και τα υπολοιπα 994gb και τοτε θα γινει τις πο**νας το καγκελο . 5ov)Aν θελουνε ντε και καλα αποδικτηκα στοιχεια θα πρει να παρουνε καποια ss,backups κλπ.Εδω αρχιζει το γλεντι μιας και με καποιο τροπο δικο μου εχω ορισει να μην αναγνωριζει τπτ αλλο εκτος απο τα πραγματα που θελω(κινητο,φλασακι μου,εξ.δισκο μου). 6ον)Αν και μετα απο αυτο μπορουνε να με πιασουνε τοτε θα κανω το κλασικο.Με βρηκες σε εφαγα ρε πο*στι...(το οπλο κατω απο το γραφειο και στα θυμαρακια,μετα θα τον βολεψω καπου σε εναν δισκο και θα τους κανω φορματ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα