charoui Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 nai to preview! to default einai oti kalytero file mia filiki simbouli: edw kai 8 selides mas rwtas pos vazeis to ena kai to allo.nomizw vgale ola ta peritta apps pou evales,ase mono ta aparetita kai apolause tin mageia tou osx! apovale to sindromo windows-vazw oti logis programmataki kai kanw to pc karnavalo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louiscy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 entelos filika simmerizome kai gw tin apopsi tou charoui...file sto pio user friendly environment pos vriskeis tropo kai xanese mono esi xereis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 δεν το γεμίζω... απλά ψάχνω τα βασικά και κάποια extra πραγματάκια και φυσικά ρωτάω για ρυθμίσεις που δεν ξέρω κ δεν βρίσκω. Δεν χάνομαι.. κι'αν χάνομαι είναι γιατί το'χω μια βδομάδα και μέχρι χθες δεν ήξερα τι πάει να πει mac. charoui thanx for the advice! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 elpizw na min to pires prosvlitika,kai go ton proto kero psaxnomoun me diafora apps ktl.alla kateliksa na to afisw oso pio default ginete kai epiteloun isixasa..evala mono oti xriazome.i filosofia tou isos kapote kapou gia kapio logo to xriastw den douleui.sto katw katw den tha fygei to net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 oxi καθόλου.. απλά ξες... είναι η αρχή, που το πείρα και βλέπω τι μπορεί και κάνει και γενικά σε πόσο χρόνο κάνει διάφορα σε σχέση με τα windows... και άλλα πολλά και ξες.. σκέφτεσαι καλά, τόσα χρόνια γιατί ήμουν με windows και ΓΙΑΤΙ ο περισσότερος κόσμος τρέχει windows και αγοράζει pc. Τώρα για τα μικρο-πράγματα έχεις δίκιο.. αλλά το ότι δεν έχω ταχύτητες.. ε, είναι σοβαρό πρόβλημα για μένα.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ξέρει κανείς πως μπορώ σε έναν download manager το iGetter που έχω ας πούμε.. να βάζω πολλά downloads με copy paste??? όχι δλδ ένα ένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δυστυχώς δεν γίνεται στο iGetter...Ο καλύτερος manager αυτή τη στιγμή είναι ο Speed Download 4, αλλά είναι επί πληρωμεί... Περιμένω την πιστωτική μου για να τον παραγγείλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 hmmm τον είδα και γω ( σε trial ) αλλά δεν το ψαξα γιαυτό συγκεκριμένα.. thanx για το info. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 γεια σας και πάλι λοιπόν ηθελα να ρωτήσω κάτι... στο pc είχα AnyDVD για αποκρυπτογράφηση ταινιών και το CloneDVD για την αντιγραφή.. μπορεί κάποιος να μου πει τα αντίστοιχα για MAC ??? thanx!! :] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrethan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 γεια σας και πάλι λοιπόν ηθελα να ρωτήσω κάτι... στο pc είχα AnyDVD για αποκρυπτογράφηση ταινιών και το CloneDVD για την αντιγραφή.. μπορεί κάποιος να μου πει τα αντίστοιχα για MAC ??? thanx!! :] Κατ'αρχήν, Χρόνια Πολλά και πάντα με Υγεία και Χαρά!!! CloneDVD + AnyDVD = MacTheRipper (http://www.mactheripper.org) + Handbrake (http://handbrake.m0k.org/) εγγραφή: Burn171u (http://burn-osx.sourceforge.net/) Και όλα τα παραπάνω είναι free και αξιόπιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 thaaanx vrethan!!!! Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά να'χουμε , to Handbrake το έχω.. αλλά δεν ήξερα ότι κάνει την δουλειά του anyDVD.. νόμιζα γράφει ταινίες Επίσης για το Burn που μου έδωσες.. το TOAST που έχω.. την ίδια δουλειά δεν κάνει? thanx again! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Ναι και το Toast την ίδια δουλιά κάνει, απλώς το Burn είναι και freeware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 to Handbrake το έχω.. αλλά δεν ήξερα ότι κάνει την δουλειά του anyDVD.. νόμιζα γράφει ταινίες Όχι ακριβώς - Το MacTheRipper κάνει decrypt και αντιγραφή των αρχείων που αποτελούν την ταινία στο δίσκο, αφαιρώντας τους το Region Code. - Το Handbrake παίρνει τα αρχεία αυτά και τα συμπιέζει έτσι ώστε να χωράνε σε ένα δισκάκι DVD Single Layer (4.5GB). - Το Burn παίρνει τα αρχεία και τα γράφει σε δισκάκι DVD Single Layer (4.5GB). Οπότε, η ροή εργασίας είναι: MacTheRipper -> Handbrake -> Burn. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις εμπορικά προγράμματα, αντί για το HandBrake και το Burn μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Roxio Popcorn και το Roxio Toast. Αλλά γιατί να πληρώσεις για κάτι όταν μπορείς να το κάνεις δωρεάν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 χμμ σωστά.. και thanx για το info.. κάτι άλλο, με ποιο μπορώ να κάνω ας πούμε τη ταινία .avi ? βρήκα ένα Visual Hub καλό είναι???? δηλαδή θέλω ας πούμε το αρχικό με τα VOB αρχεία κλπ να το κάνω .avi κλασσική ταινία δλδ των 700MB ( κι'αν είναι δυνατόν να κρατάει τους υπότιτλους..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 χμμ σωστά.. και thanx για το info.. κάτι άλλο, με ποιο μπορώ να κάνω ας πούμε τη ταινία .avi ? βρήκα ένα Visual Hub καλό είναι???? δηλαδή θέλω ας πούμε το αρχικό με τα VOB αρχεία κλπ να το κάνω .avi κλασσική ταινία δλδ των 700MB ( κι'αν είναι δυνατόν να κρατάει τους υπότιτλους..) Αν δεν κάνω λάθος, αυτό το κάνεις με το ffmpegX. Τουλάχιστον έχω κάνει το αντίθετο (από divx σε dvd), οπότε υποθέτω γίνεται και αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.