Gaijin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας, από αυτή την στιγμή είμαι και γώ ένας iMac User Τώρα ας περάσουμε στις πρώτες ερωτήσεις μου... παρατήρησα 2 πραγματάκια... όταν πατάω για να μπει στο Frontrow, δεν κάνει αυτή την κίνηση που έβλεπα σε βίντεος να γυρνάνε όλα τα εικονίδια και να μπαίνει έτσι όπως γίνεται κανονικά, αλλά απλά μπαίνει στο frontrow και σε βγάζει στο να διαλέξεις κατευθείαν που θες να πας. Γνωρίζει κανείς κάτι ???? Και το 2ο είναι στο DOCK τα εικονίδια δεν κουνιούνται όταν περνάς το ποντίκι από πάνω τους... έτσι σταθερά μένουν σαν να είναι απλά εικονίδια. Θα ακολουθήσουν κι'άλλες ερωτήσεις κ ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας, από αυτή την στιγμή είμαι και γώ ένας iMac User Τώρα ας περάσουμε στις πρώτες ερωτήσεις μου... παρατήρησα 2 πραγματάκια... όταν πατάω για να μπει στο Frontrow, δεν κάνει αυτή την κίνηση που έβλεπα σε βίντεος να γυρνάνε όλα τα εικονίδια και να μπαίνει έτσι όπως γίνεται κανονικά, αλλά απλά μπαίνει στο frontrow και σε βγάζει στο να διαλέξεις κατευθείαν που θες να πας. Γνωρίζει κανείς κάτι ???? Kalosorises prota ap'ola ... I apantisi einai giati exeis Leopard, kai auto einai to neo version tou front row Auto me ta eikonidia pou girizan pou les itan sto Tiger, to prohgoumeno OS tis Apple ... Και το 2ο είναι στο DOCK τα εικονίδια δεν κουνιούνται όταν περνάς το ποντίκι από πάνω τους... έτσι σταθερά μένουν σαν να είναι απλά εικονίδια. Tha pas ... -> Dock -> Turn Magnification ON An thes na rithmiseis kai apo monos sou kapoia pragmata, opos gia paradeigma poso megala tha einai ta eikonidia tis ... -> Dock -> Dock Preferences Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 xmm ok, thanx :] κάτι άλλο τώρα... όλα οκ απόσο βλέπω... τώρα το iMovie πάω να το ανοίξω και μου λέει The Application iMovie quit unexpectedly. και έχει `ignore, report και Relaunch και άμα κάνω relaunch ξανά το ίδιο. Τι έγινε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 και κάτι άλλο όταν πατάω Mήλο και tab και δείχνει τι έχω ανοιχτό.. αυτά πως τα σβήνω? επίσης από κάτω στο dock παίρνω εικονίδια να τα πετάξω στην οθόνη να "φύγουν" και τίποτα επανέρχονται στο dock.. και άνοιξα το Chess π.χ. και δεν έχει ενεργό το κουμπί να το κλείσω.... plz help!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 ok τα βρήκα αυτά που ήθελα, όλα οκ εκτός απτο θέμα με το imovie.. θα κάνω ένα update και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Για το iMovie, τσέκαρε μια φορά το εξής: πήγαινε System Preferences -> International και δες ποια γλώσσα είναι πρώτη. Αν είναι τα ελληνικά, βάλε τα αγγλικά ως πρώτη (πιάσε τα αγγλικά με το ποντίκι, και σύρε τα στην πρώτη θέση). Εμένα μου έκανε πρόβλημα παλιά με το iDVD, όταν πάταγα Burn, και αυτό το κόλπο μου το έλυσε το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 δεν είναι αυτό :/ γιατί τα αγγλικά είναι πάνω πάνω.. κάτι άλλο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 κάτι άλλο.. για το iTUNES μερικά εξώφυλλα δεν τα βρίσκει.. γιατί? τι μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Για τα εξώφυλλα βρίσκεις εσύ την εικόνα (είτε στον δίσκο σου, είτε από google), επιλέγεις όλα τα mp3 που ανήκουν στο ίδιο άλμπουμ, κάνεις δεξί κλικ -> Get Info, και κάνεις drag n' drop την εικόνα στο κατάλληλο πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 thanx :] αυτό με το imovie τι μπορεί να φταίει? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξέρω, δεν μου' ρχεται κάτι... Δοκίμασε να κάνεις repair permissions, και δες αν διορθώνεται. Ψάξε μια φορά και στο discussions της Apple, μήπως και βρεις εκεί κάποια λύση (είναι στα αγγλικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 ok, έκανα ένα update και όλα καλά και μαυτό.. κάτι άλλο τώρα... με το FRONTROW... πριν λίγο είχα πρόβλημα.. ενώ έβλεπα ένα trailer ξαφνικά κόλησε... μαύρη οθόνη και τίποτα.. ούτε τα κουμπιά ούτε τίποτα.. απτο πληκτρολόγιο δεν ξέρω πως βγαίνει έξω στο dock. και δεν λειτουργεί τίποτα εκοίνη τη στιγμή που κολάει.. ούτε keyboard ούτε το remote-control. Ξέρει κανείς τίποτα??? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louiscy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 και κάτι άλλο όταν πατάω Mήλο και tab και δείχνει τι έχω ανοιχτό.. αυτά πως τα σβήνω? επίσης από κάτω στο dock παίρνω εικονίδια να τα πετάξω στην οθόνη να "φύγουν" και τίποτα επανέρχονται στο dock.. και άνοιξα το Chess π.χ. και δεν έχει ενεργό το κουμπί να το κλείσω....plz help!!!! file ta programmata se mac ta klineis me cmd + Q .... Ekina ta ikonidia pou epanerxonte sto dock einai ekeina pou einai energa...An deis apo katw apo to kathea exei mia lampa gia leopard kai ena trigonaki gia tiger. To iMovie mporei na prepei na to kaneis update gia na doulepsei...pigene milaraki panw aristera kai software update kai rixe ena update...ola tha ine mia xara... elpizw na voithisa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaijin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε.. έκανα ένα update και όλα οκ, δουλεύει ρολόι.. :] και πάλι thanx! κάτι άλλο.. περνάω από εξωτερικούς σκληρούς τραγούδια.. αλλά δεν τα πετάω στην επιφάνεια.. απλά τα παίζω μέσα από τον σκληρό που σύνδεσα και αυτά γίνονται μόνα τους add και όταν βγάζω τον σκληρό υπάρχουν ακόμα στο itunes.. και παίζουν κανονικά.. ( καλά κάνω που δεν τα πετάω σε κάποιο φάκελο μέσα? είναι μήπως σε κάποιο φάκελο??? ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 me to pou vazis ena tragoui sto itunes library to kanei copy sto folder music/itunes/music an den to thes auto mporis na to vgaleis apo ta itunes preferences Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.