gdimoulas7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα παίδες.Εδώ και 1,5 περίπου χρόνο έχω αγορασμένη την 7950gx2 τις evga.Η κάρτα λειτουργεί άψογα απλά έχω φάει ένα κώλυμα τώρα τελευταία να πάρω την 8800gt ή 8800gtx.Οποτε σκέφτηκα εφόσον η κάρτα είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση (1,5 χρόνο ακόμα) να την κάνω να "χαλάσει" με overclocking.Η ερώτησή μου είναι όμως:θα μου την αλλάξουν από το πλαίσιο με μια κάρτα ανάλογης αξίας και απόδοσης (8800gt η gtx) από τη στιγμή που η 7950 gx2 δεν κυκλοφορεί πλέον?Για την κάρτα ειχα δώσει περίπου 600 ευρώ.Έχει κάνει κανείς κάτι ανάλογο?Και υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν τι έχει παιχτεί με overclocking και λοιπά?Περιμένω τις απόψεις και τις ιδέες σας. Thanks:devil:
kosmasgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δε νομίζω να καταλάβουν πώς κάηκε αλλά επίσης δεν νομίζω να σου δώσουν καινούρια κάρτα με 600 ευρώ. Με την αξία της κάρτας σήμερα θα σου δώσουν αντίστοιχη ή κάποιο πιστωτικό
Metroid Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Καλύτερα θα ήταν να την βρέξεις ώστε να βραχυκυκλώσει , μετά να την στεγνώσεις για να μην αφήσεις ίχνη
nvrachatis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 kalh idea...an ta katafereis kai piasei to kolpaki sto plaisio pes to kai se mas...pisteyw aksizei...alla den nomizw na mhn to katalavoun... me overclocking px tha doun oti to kapsimo prohl8e apo anevasma syxnothtas...px tha exei kaei kapoios pyknoths.. me vraxykyklwma nomizw pws einai kalh idea...arkei panta na mhn meinei IXNOS...alla kai pali mou fenete dyskolo..
Sadman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 κοψε κανα ποδαρακι απο κανενα πυκνωτη,ριξε νερο,ανεβασε την ταση και σβησε το ανεμηστερακι...ριξε οινοπνευμα.
gdimoulas7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως να την έβαζα στο φούρνο μικροκυμμάτων και να έλεγα οτι ανέβασε θερμοκρασία??
Bigi444444 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Περενόσπορος έπεσε τελευταία;Πολύ κουτοπονηριά βλέπω.Εύχομαι να την κάψεις, να πας να την αλλάξεις, να σε πάρουν πρέφα και να μείνεις με την gx2 στο χέρι, ειλικρινά...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τέτοιες "εξυπνάδες" δεν συνάδουν με το επίπεδο του forum και το επίπεδο των μελών που επιθυμεί το forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.