Metroid Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Πρώτ'απ'όλα , καλημέρα στους παίδες του Insomnia. Έχω ένα πρόβλημα με το G15 Keyboard της Logitech , το οποίο έχω εδώ και κάτι μήνες και λειτουργούσε άψογα. Σήμερα το πρωί , έκλεισα το PC μου για να κάνει ένα Rest από τα 6 συνεχόμενα βράδυα λειτουργίας. Μέτα από 2 ώρες , το άνοιξα και δεν Boot-αρε το CPU. Έβγαλα και ξαναέβαλα το καλώδιο ρεύματος του CPU και τώρα δουλεύει κανονικά το PC , εκτός από την LCD του G15 μου Λειτουργεί κανονικά όλο το Keyboard και τα Shortcuts και τα Media Keys , αλλά η LCD , παρ'όλο που λειτουργεί κανονικά , όλα αυτά που παρουσιάζει (ρολόι , ώρα κ.τ.λ που είναι μαύρα πάντα) δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου. Μόνο άμα την κοιτάς από το πλάι φαίνονται και πάλι πάρα πολύ λίγο. Έπαιξα με το Brightness / Contrast στο Logitech G-Series Keyboard Profiler αλλά τίποτα. Αν μπορεί κάποιος , ας ρίξει τους προβολείς του πάνω μου για να με φωτίσει το άγιο πνεύμα
Metroid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Please παιδιά , απαντήστε κάποιος ... Να ξέρω τι να κάνω , μη το πάω για αλλαγή έτσι.
Lefteris29 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δοκιμασες να βγαλεις το usb του keyboard και να το ξανασυνδεσεις? (η ακομα και σε αλλη θυρα?) Μηπως μπλοκαρε..
Metroid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δοκίμασα , το ξαναέβαλα , το έβαλα και σε άλλη θύρα , έβαλα τους Drivers πάλι , αλλά τίποτα. Σήμερα πρόσεξα και κάτι άλλο. Άμα πιέσω με το δάκτυλό μου την LCD του πληκτρολογίου και την αφήσω , θα εμφανίσει στιγμιαία τα πράγματα που θα έπρεπε να δείχνει , στο σημείο που την πίεσα. Μάλλον μου φαίνεται πάει για αλλαγή ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.