Προς το περιεχόμενο

java sos

pga21ole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου προτεινει καποια καλη με ολη τη σημασια της λεξης ταξη για διαβασμα ακεραιων στη java καθως και απο που να την βρω?εχω μια απο τον καθηγητη μου αλλα ολο προβληματα βγαζει στην παραλειψη χαρακτηρων και το προγραμμα κρεμαει και με τσαντιζει.επισης δν θελω να το κανω με parseint γιατι θα παρεμβληθει το παραθυρο prompt 4 main args ενω εγω θελω να το κανω με τη "μαυρη" οθονη.τελος το διαβασμα γινεται απο το keyboard

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει η parseint με το διαβασμα δεδομενων απο το πληκτρολογιο, ουτε τι ειναι η "μαυρη οθονη" που λες.

Μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιο τροπο θες για να παρεις τα δεδομενα σε string μορφη και οποιο τροπο θες για να αποκωδικοποιησεις τους αριθμους που πιθανως να περιεχουν. Δεν υπαρχει κατι που να σε αναγκαζει να κανεις οποιοδηποτε prompt 4 main args επειδη θα χρησιμοποιησεις parseint.

Αν θες περιεγραψε αναλυτικα τη ροη του προγραμματος σε βηματα απο την πλευρα του χρηστη

Δημοσ.
Μάλλον εννοεί την γραμμή εντολών.

ayτο εννοω αλλα ειχα κολλησει λιγο το μυαλο μου.επιπλεον δν ζητησα τπτ σχετικο με string.μια καλη μεθοδο για διαβασμα ακεραιων απο το πληκτρολογιο ζητησα μη ενσωματωμενη στις βιβιλοθηκες της γλωσσας(με βαση την εμπειρια σας παντα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...