tasszan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Είμαι πολύ άσχετος από linux και θέλω να ξεφορτωθώ τα windows θα χρειαστώ τη βοήθειά σας.Κατέβασα ati-driver-installer-7-11-x86.x86_64.run μετά τι γίνεται το αρχείο αυτό είναι εκτελεσημο η το τρέχουμε με άλλη διαδικασία αν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει τα συγκεκριμένα βήματα,συγνώμη για την άγνοια η διανομη είναι Ubuntu 7.10 και η καρτα ati hd 2600xt. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δες εδώ Εγώ με αυτό έλυσα το ζήτημα του driver, είναι αρκετά απλο. Μάθε πάντως να κάνεις search στο forum πριν αρχίσεις νεο topic, έχει συζητηθεί αρκετές φορές το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μολις το στησεις και εφοσον κατα την εγκατασταση εισαι συνδεδεμενος (ADSL is must for linux) σου λεει οτι εχεις ati vga και αν θες να κατεβασει και να στησει τους official ati drv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.