lens888 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 εχω βαλει στο ματι την εξης οθονη: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1010271 απο πολλα reviews στο internet βρηκα πολλα πλεονεκτηματα (αλλα και μειονεκτηματα φυσικα)... http://www.digitalversus.com/article-358-2511-50.html ειμαι αναμεσα σ'ατυην και την LG L226WTQ-SF αλλα ακουω συνεχεια παραπονα για το συγκεκριμενο monitor της LG ξερεις κανεις κατι παραπανω για την συγκεκριμενη οθονη? απο εγγυηση , πως παει η Iiyama?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 e TN Panel exei kai auth san tis upoloipes 22ares...panw katw exoun oles ta idia meionekthmata me monadika pleonekthmata to xamhlo RT kai thn xamhlh timh...
osalonikios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δες ενα ακομα review αν δεν το εχεις κανει ήδη... http://www.behardware.com/articles/689-1/22-inch-lcd-monitors-the-3rd-wave.html TN 2 ms : Iiyama ProLite E2201W : recommended for games First of all, our main reservation about this screen is its very narrow viewing angles. Sometimes when looking at the center of the monitor you may get the impression that the upper part of the screen is darker. This isnʼt a problem with your vision and on the contrary you have a sharp eye. On the lighter side, we really liked its reactivity for the moderate price as well as the assurance of having a Samsung panel. (No risk of having a poor overdrive contrary to the 226BW series). In addition, after manual adjustment color fidelity was rather good.
lens888 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 το τσεκαρα το συγκεκριμενο review και μου αφησε καλες εντυπωσεις... απλα αναρωτιομουν αν υπαρχει κανεις που να την αγορασε και να εμεινε ευχαριστημενος ή δυσαρεστημενος... Τελος παιδια,τι γινεται με τα καμμενα pixels? ποσο συχνο φαινομενο ειναι να ανοιξεις την οθονη απο το κουτι και με την πρωτη χρηση να βρεις καμμενο pixel?
falcon20 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 αγορασα 2 απο αυτες..πολη καλη τιμη,και εξαιρετικη χρωματικη αποχρωση,καλη αποκριση στα παιχνιδια και γενικα ειμαι ευχαριστημενος..value for money..
Mesqal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 αγορασα 2 απο αυτες..πολη καλη τιμη,και εξαιρετικη χρωματικη αποχρωση,καλη αποκριση στα παιχνιδια και γενικα ειμαι ευχαριστημενος..value for money.. Απο που τις αγόρασες? Το πλαίσιο πλέον δεν τις έχει και γενικά δύσκολα τις βρίσκεις στα μαγαζιά.
trib Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 που θα τη βρούμε αυτή ρε παιδιά ; πλαίσιο,e-shop και pixmania δεν υπάρχει.
falcon20 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 απο το πλαισιο στο mall...πηρα την τελευταια του κουτιου,και τη δευτερη την πηρα την επομενη μερα ηταν της εκθεσης...με 10%εκπτωση....200ευρουλακια δηλαδη....πολυ καλη οθονη,για τα λεφτα της.με samsung panel....model2202
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.