vespa_boy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα σε όλους, αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με το PC και τα Windows πιο συγκεκριμένα. Το προβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να ανήξω γενικότερα φακέλους από τον υπολογιστή μου. Πχ αν πάω να ανοίξω "Ο υπολογιστής μου" σβήνουν όλα στην επιφάνεια εργασίας εκτός από τον φόντο. Σε μερικά δεπτερόλεπτα επανέρχοντε όλα. Το θέμα είναι ότι αυτο συμβαίνει για κάθε φάκελο που προσπαθώ να ανοίξω. Νομίζω ότι είναι πρόβλημα του "explorer.exe"... Πρόκειται για τον υπολογιστή στην δουλειά μου και ειναι μεγάλη ανάγκη να το διορθώσω οπότε αν ξέρετε κάτι περιμένω. Α, το λειτουργικό είναι WinXP pro GR Εχει κανεις καμιά ιδέα!!!!
astrat Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Θα σου πρότεινα σαν πρώτη λύση να μετονομάσεις το profile σου και να δημιουργήσεις ένα νέο. Α, και κράτα backup ότι χρειάζεσαι!!
vespa_boy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Θα σου πρότεινα σαν πρώτη λύση να μετονομάσεις το profile σου και να δημιουργήσεις ένα νέο.Α, και κράτα backup ότι χρειάζεσαι!! Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά τι εννοεις να μετονομασω το profile μου? Πως γίνεται!?
vaggelisk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 na koitakseis ta programmata pou trexoun kata tin enarxi tou ipologisti kai na bgaleis avta p de s xreiazontai , na min exeis polla mpixlimpidia stin epifaneia ergasias , kai an de ginei tipota kane ena system restore se mia imerominia pou etrexe kanonika....avta
astrat Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Καταρχάς θα πρέπει να έχεις administrative rights. Πρώτα κράτα ένα backup οτιδήποτε αρχεία έχεις στο desktop, my documents, τα map drives και τυχόν δικτυακούς printers (συνηθισμένοι σε περιβάλλον εργασίας). Έπειτα πήγαινε στο c:\documents and settings\ και μετονόμασε τον φάκελο που έχει το username σου. Έπειτα κάνε logoff και logon και παρατήρησε τη συμπεριφορά του υπολογιστή. Συγνώμη αν γίνομαι υπερβολικά "τεχνικός" αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τρόπο να περιγράψω την διαδικασία πιο απλά. Επίσης αν εκεί που εργάζεσαι υπάρχει αρμόδιο helpdesk καλύτερα πρώτα να ζητούσες την βοηθειά τους.
vespa_boy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ολα ενταξει! Με ενα system restore, κουκλα το μηχανημα!!! Thanx...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.