wgibson Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 το πολυ γνωστο μολεσκιν με το λαστιχακι μαλλον το ξερετε μηπως ξερετε που μπορω να το προμηθευτω εκτος παπασωτηριου και αν υπαρχει καμια απομιμηση ?(με ενδιαφερει το εργανομικο του πραγματος και οχι το στυλ) σας ευχαριστω χρονια πολλα στους νικοληδες
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μόλις επέστρεψα από το Θεμέλιο (Σόλωνος 84) όπου αγόρασα, μεταξύ άλλων, δύο Moleskin ημερολόγια 2008 (ένα τσέπης κι ένα γραφείου). Απ' ότι ξέρω, όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία πρέπει να έχουν. Απομιμήσεις δεν ξέρω αν υπάρχουν και πού υπάρχουν.
nikoskon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τόσο δυσεύρετο είναι;! Νομίζω τις προάλλες είδα ένα stand στο Βιβλιοπωλείο Αγ.Αναργύρων. χρονια πολλα στους νικοληδες Ευχαριστούμε...
Freakster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Στον παπασωτηριου εχει πολλα σχεδια, μικρα μεγαλα κ.τ.λ.! Τα moleskin είναι απλα τελεια! Ακυρο, δε προσεξα το, εκτος παπασωτηριου. παντως στελνουν κιολας με κουριερ, αν αυτο ειναι το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.