LL_NEO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 +6 ώρες την ημέρα διότι τον τελευτσίο μήνα χτυπάω 14ώρα. Εναλλακτικά ένα κιλό κόκα για να αντέξω...
MiltoZ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 τσου φουλ του κοκκινου. ενταξει σκουφος γαντια μποτες ειναι το σετακι. λιτη ενδυμασια. Σ΄έφτιαξα!
mpakas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Αυτο που πιστευει καλυτερο για μενα και την οικογενεια μου
zazik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 SOphieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry::cry::cry::cry: Σε αγιο Βασίλη Version , nothing else i dont want in my life!!!!
aledjo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μονο αυτο! μετα οοοοοοοολα τ'αλλα ερχονται πανευκολα! τι sophie μου λες τωρα.... και αυτη μπορει να ερθει μετα.
pappous_soulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μια πίτα γύρο απ'όλα χωρίς τζατζίκι,ευχαριστώ
MiltoZ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μια πίτα γύρο απ'όλα χωρίς τζατζίκι,ευχαριστώ Αυτό θα ήταν η πίτα του παππού Σούλη
Sorath Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Επειδή θα ήθελα να "πιάσω" το τζόκερ, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο αφου δεν παίζω, να μου φέρει ο Βασιλάκης το μοναδικό κερδοφόρο δελτίο, στο 5απλό πρωτοχρονιάτικο τζακ-ποτ. Πολλά ζητάω; Ενα τόσο δα δελτιάκι....
Freakster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Κουράγιο γιατί το 2008 αναμένεται να έρθει με άγριες διαθέσεις. Επίσης πέντε λεπτά με τον εαυτό μου στο παρελθόν, να μου δώσω μερικές συμβουλές να διορθώσω μερικά πραγματάκια.
sam sam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τι είναι αυτό που θέλετε αυτά τα Χριστούγεννα? Εγώ προωπικά , θέλω την Sophie Howard....All I Want For Christmas Is youuuuuuuu.... το κοριτσι που εμφανιζεται πανω αριστερα στην σελιδα που δινεις !!! μετα τυχη... τιποτα αλλο η τυχη φτανει... ααα και ενα kiteboard (δυο χρονια δεν καταφερα να παρω...) ----- ξ :lol: εγραψες !
mpla-mpla Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Για σας είμαι ο Αη-Βασίλης. Είδα ότι έχετε επιθυμίες.Παρακαλώ πολύ να περάσετε από το ιδιαίτερο γραφείο μου να σας εξυπηρετήσω όλους Όλοι θα πάρετε Για σας και σας περιμένω
TeZaS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ θα ήθελα ένα μοτερ Μ3 απο Ε36, επίσης σασμάν απο Μ3 και διαφορικό! ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.