zazik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τι είναι αυτό που θέλετε αυτά τα Χριστούγεννα? Εγώ προωπικά , θέλω την Sophie Howard....All I Want For Christmas Is youuuuuuuu.... Παρόλα αυτά , θέλω να μειωθεί η δυστυχία στον κόσμο , διοτι παρόλο που όλοι το παίζουΜΕ ευτυχισμένοι , κατα βάθος ο κόσμος είναι τίγκα στα αντικαταθλιπτικα....
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μια μηχανή τηλεμεταφοράς. Άπειρα χρήματα. Πολλές ταυτόχρονες γενοκτονίες. Με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 500kg methyl (1R,2R,3S,5S)-3- (benzoyloxy)-8-methyl-8-azabicyclo[3.2.1] octane-2-carboxylate
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δεν θέλω τίποτα, δεν θέλω πάρε-δώσε με αυτό το καθίκι. Ποτέ του δεν μου έφερε την barbie δασκάλα που τόσο γουστάριζα οταν ήμουν μικρή και πάντα μου έφερνε κάτι κακόγουστα τρενάκια, αυτοκινητάκια και λοιπά γιούνισεξ επιτραπέζια, λες και είχα πεουλίνι. Αισχος και ντροπή σ' αυτον που δέν κατάλαβε οτι τα κοντά μαλλάκια και η στάνταρ παρέα με τα αγοράκια ήταν άποψη και όχι μπερδεμένη σεξουαλικότητα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ θέλω να μου φέρει μια χώρα με συντάξεις για να ζήσω.
χάπι Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Από τον Άγιο Βασίλη θέλω 1. καλή υγεία για τους συγγενείς, τους φίλους κι εμένα, 2. μετρητά Α-Μ-Ε-Τ-Ρ-Η-Τ-Α 3. τη Vanquish, ή την DB9, που είναι και πιο οικονομική ... αυτάααα... (καλημέρα everybody)
subdee Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 νομίζω ότι σας διέφυγε το νόημα της ερώτησης....
MrSeanKon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Tιποτα εντελως γιατι αυτο που θελω δε γινεται να το φερει συνεπως δε μπαινω στον κοπο να τον ενοχλησω!
IOCTL Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
1980 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 εγω θελω μια φιλη μου ντυμενη αγιο βασιλη αλλα να φοραει μονο τα βασικα. εχω γιορτη θα την πεισω που θα μου παει.
insomniaK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Γουστάρεις το γκομενέτ με τη μαύρη γαλότσα του Αγ. Βασίλη, ε;
1980 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Γουστάρεις το γκομενέτ με τη μαύρη γαλότσα του Αγ. Βασίλη, ε; τσου φουλ του κοκκινου. ενταξει σκουφος γαντια μποτες ειναι το σετακι. λιτη ενδυμασια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μυαλό που να μπορεί να προβλέψει όλες τις πιθανές συνέπειες σε λιγότερο από ένα ms, για να μην χρειάζεται να τις σκέφτομαι αφού κάνω κάτι.
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Βάλε και ένα spoiler ρε IOCT. Κάποιοι απο μας δε θέλουνε να ξέρουνε. Εγώ θέλω να μου φέρει λίγη έμπνευση γιατί έχω τελματώσει στον δημιουργικό τομέα τον τελευταίο καιρό... Α ναι και μια καλύτερη αίσθηση προσανατολισμού γιατί όλο χάνομαι ακόμα και όταν μου δίνουν οδηγίες... Σε GPS συστήματα βέβαια δε λέμε όχι, αν είναι χουβαρδάς ο Άγιος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.