poscaman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 απο εσωτερικη πληροφορηση απ'το Δημο,Σκαβουν για να περασουν οπτικη ινα.ειναι εργο του δημου της Πατρας προϋπολογισμος 3.000.000 ευρω με συγχρηματοδοτηση απο ΕΕ και ολα αυτα γινονται για να ενωθουν οι διαφορες υπηρεσιες του δημου μεταξυ τους.αυτα εμαθα,αυτα μεταφερω
Neurotic_Fest Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δεν νομιζω οτι εννοει αυτο αλλα και αυτο να εννοει, αν εσυ για να πεις οτι ενας παροχος σκαβει στην περιοχη σου, λες οτι σκαβουν για ΤΟ Μητροπολιτικο (με εμφαση στο ΤΟ) και σε καταλαβαινουν, τοτε εγω τι προβλημα να εχω? Δεν εχω απολυτως κανενα. btw την ξερω τη θεωρια για το ΜΑΝ . To φαντάστηκα ότι το ήξερες.Ναι σωστή παρατήρηση άλλα το θεώρησα λεπτομέρεια.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 απο εσωτερικη πληροφορηση απ'το Δημο,Σκαβουν για να περασουν οπτικη ινα.ειναι εργο του δημου της Πατρας προϋπολογισμος 3.000.000 ευρω με συγχρηματοδοτηση απο ΕΕ και ολα αυτα γινονται για να ενωθουν οι διαφορες υπηρεσιες του δημου μεταξυ τους.αυτα εμαθα,αυτα μεταφερω Αυτό που ξέρω εγώ είναι οτι κάναν σκατά τους δρόμους πάλι..
horsepower Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μωρέ πρέπει να σκάψουν δεν γίνεται να μισθώσουν τυφλοπόντικες για να περάσουν κατευθείαν υπόγεια καλώδια, αλλά αυτοί τον τελευταίο χρόνο έχουν ανοίξει την μισή Πάτρα και να δούμε πότε θα την κλείσουν..
gang Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μωρέ πρέπει να σκάψουν δεν γίνεται να μισθώσουν τυφλοπόντικες για να περάσουν κατευθείαν υπόγεια καλώδια, αλλά αυτοί τον τελευταίο χρόνο έχουν ανοίξει την μισή Πάτρα και να δούμε πότε θα την κλείσουν.. από την ώρα που θα περάσουν το καλώδιο το κλίνουν αμέσως ( δεν νομίζω πως θα θέλουν να χάσουν τα καλώδια τους) πήγαινε μια βόλτα προς Αί Βασίλη μεριά από την παλαιά εθνική οδό και στο γυρισμό θα δεις πως είναι φτιαγμένα(στο ρεύμα προς Πάτρα)
poscaman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 το κλεινουν,αλλα οχι με ασφαλτο. κατι αλλο,ρε παιδια,μια ΙΣΙΑ γραμμη δεν εχουν κανει.κατι αλχημειες κανουν.μαλλον δεν ξερουν ποσο παει η ινα το μετρο,γι αυτο κι ολες αυτες οι παρακαμψεις.
andreapaog328 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 το κλεινουν,αλλα οχι με ασφαλτο. κατι αλλο,ρε παιδια,μια ΙΣΙΑ γραμμη δεν εχουν κανει.κατι αλχημειες κανουν.μαλλον δεν ξερουν ποσο παει η ινα το μετρο,γι αυτο κι ολες αυτες οι παρακαμψεις. νομίζω ότι βάζουν τσιμέντο και απο πάνω άσφαλτο. τι ίσιες γραμμές...αλλού οι γραμμές έχουν πλάτος 10cm αλλού 30.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.