passenger57 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Έλεος πια!!! Πάλι σκάψιμο στην Πάτρα....μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν σκάβουν για να φτιάξουν αυτό το Μητροπολιτικό Δίκτυο...ή μήπως είναι κάποιος "Εναλλακτικός" φορέας?
green_beret Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Η δικη μου απορια ειναι γιατι σκαβουν οπου να ναι. Κανουν ζικ ζακ μπαινουν σε στενα και βγαινουν στον κεντρικο, ανεβοκατεβαινουν δρομους και στο αποκορυφωμα αν εμποδιζουν αμαξια τα περνανε απο την εξωτερικη μερια, δηλαδη μπαινουν προς τον δρομο και μετα παλι μεσα.... Ελεος...
subdee Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 αναρωτιέμαι αν όλα αυτα τα σκψίματα γίνονται για το καλό μας και αν όλα αυτά είναι που επηρεάζουν την DSL μου (μα 4500 ping? που έχει ξανακουστεί αναμένοντας τη στιγμή της αποκάλυψης.... παρεπιπτόντως: http://blogbandnational.blogspot.com/2007/07/swedish-granny-sets-fastest-internet.html
konnak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως, λίγο άσχετο, αλλά τρελό δούλεμα η Forthnet, αρχικά έλεγε ότι 20 Αυγούστου θα 'ναι διαθέσιμο το ιδιόκτητό της και μετά μετακίνησε την ημερομηνία και πλέον είναι 30 Γενάρη 2008. Είναι ασόβαροι οι άνθρωποι. Πιθανόν να είναι δική της ευθύνη όλες αυτές οι αστειότητες με τα έργα.
Dr.Strangelove Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Κι εδώ που έχουμε ιδιόκτητο δίκτυο από τον Αύγουστο, κατά τον Γενάρη μας βλέπω να συνδεόμαστε (αν είμαστε τυχεροί).
sam sam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Η δικη μου απορια ειναι γιατι σκαβουν οπου να ναι. Κανουν ζικ ζακ μπαινουν σε στενα και βγαινουν στον κεντρικο, ανεβοκατεβαινουν δρομους και στο αποκορυφωμα αν εμποδιζουν αμαξια τα περνανε απο την εξωτερικη μερια, δηλαδη μπαινουν προς τον δρομο και μετα παλι μεσα.... Ελεος... να ηταν μονο αυτο...την παλια εθνικη την εχουν κανει "μπιπ".ελεος, θα σκοτωθει κανεις, ασε αυτη η προχιροδουλεια με την ασφαλτοστροση μεσα στην πολη ειναι μια χαρα αλλα στην εθνικη (ιδικα σε καποια κοματια) ειναι χαλι μαυρο...+οτι ολα τα αμαξια αποφευουν να πατησουν το αυλακι (που ηδη εχουν καληψει με ασφαλτο) και βγαινουν στο αντιθετο ρευμα... εγω ακουσα οτι ειναι του οτε...
andreapaog328 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 εγω ακουσα οτι ειναι του οτε... και εγώ το ίδιο έχω ακούσει, ότι περνάνε ίνες. Όποιος οδηγάει μηχανάκι κάνει πρώτα το σταυρό του...
Neurotic_Fest Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Στην περιοχή μου όταν περνάγανε οπτικές το σκάψιμο είχε πλάτος μερικών εκατοστών, το πολύ 15, και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα.Για τι σκάψιμο μιλάμε δηλαδή ;
sam sam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 στο μεγαλύτερο μέρος έχει πλάτος 15 με 20 εκατοστά αλλά υπάρχουν και σημεία που το πλάτος φτάνει τα 35 (πάνω κάτω). αλλά το πρόβλημα ειναι η πρόχειροδουλειγ και τα βουναλάκια...
passenger57 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μου φαίνεται πως ειναι τεχνική εταιρεία-εργολαβία που συνεργάζεται με τον ΟΤΕ....αυτό τι σημαίνει δηλαδή? Πως θα ρίξει τις τιμές και θα μας δωσει 100mbit στα 20 ευρώ το μήνα? :p
Critter Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μα καλά, τι δουλεια μπορει να εχει το μητροπολιτικό δικτυο με τα σκαψίματα? Το μητροπολιτικο δικτυο ειναι ασυρματο και επομενως οι κομβοι τους δεν εχουν καμμια σχεση με το εδαφος. Επιπλέον αποκλειεται να τους δινοτανε η αδεια να σκαψουνε μιας και προκειται για ʽερασιτεχνικη πρωτοβουλιαʽ.. Εκτος αν εννοεις κατι αλλο ως μητροπολιτικο δικτυο και οχι το γνωστο ασυρματο (AWMN) που υπαρχει στην Αθηανα και διασυνδεεται και με Πατρα. Προφανως και ειναι καποιος πάροχος.
Neurotic_Fest Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Χρησιμοποιεί τον ορισμό όπως τον χρησιμοποεί και το AWMN.To MAN χρησιμοποείται για μεγαλύτερης κλίμακας δίκτυο απ'το LAN, συνήθως στα όρια μιας πόλης.Για να έχει σοβαρή παρουσία ένας πάροχος σε μια πόλη σαν την Πάτρα πρέπει να έχει στήσει και ένα αξιοπρεπές ΜΑΝ.Που είναι το πρόβλημα ;
passenger57 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά πρέπει να ειναι ΟΤΕ...ετσι τουλάχιστον είπαν οι Πακιστανοί...και μου φαίνεται πως βάζουν οπτικές ίνες
Critter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Χρησιμοποιεί τον ορισμό όπως τον χρησιμοποεί και το AWMN.To MAN χρησιμοποείται για μεγαλύτερης κλίμακας δίκτυο απ'το LAN, συνήθως στα όρια μιας πόλης.Για να έχει σοβαρή παρουσία ένας πάροχος σε μια πόλη σαν την Πάτρα πρέπει να έχει στήσει και ένα αξιοπρεπές ΜΑΝ.Που είναι το πρόβλημα ; Δεν νομιζω οτι εννοει αυτο αλλα και αυτο να εννοει, αν εσυ για να πεις οτι ενας παροχος σκαβει στην περιοχη σου, λες οτι σκαβουν για ΤΟ Μητροπολιτικο (με εμφαση στο ΤΟ) και σε καταλαβαινουν, τοτε εγω τι προβλημα να εχω? Δεν εχω απολυτως κανενα. btw την ξερω τη θεωρια για το ΜΑΝ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.