koufaloni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Επανέρχομαι με νέα δεδομένα. Το προβλημα είναι το εξής 0x0000008E (0xC0000005,0x804DA2F1,0xF3E0FCF0,0X00000000 ) Γνωρίζει κανείς αν είναι θεμα hardware και αν ναι ποιο; thanks 30-1-2008 ______________________________________________________________________________ Πριν δύο τρεις εβδομάδες ο υπολογιστής μου μετά απο διακοπές ρευματος όταν ξανα ερχοταν το ρευμα έπερνε εμπρός μόνο του. Αυτο συνέβει δυο τρείς φορές. Από χθές πλέον κάνει επανωτά restart μόλις αρχίζουν τα windows. Δεν παίζει ούτε σε safe mode ουτε τίποτα. ξέρει κανείς αν είναι πρόβλημα τροφοδοτικού η hardware η φταίει κάνας ιός οπότε πάμε για φορμάτ??? Ευχαριστώ, Αντώνης Επανέρχομαι στο ίδιο θέμα να προσθέσω πώς πλέον ο υπολογιστής μου ανοίγει και δουλεύει κανονικά για το επόμενο μισάωρο με μία ώρα έως ότου αρχίσει πάλι τις επανωτές επανεκκινήσεις. Είναι πρόβλημα σκληρού δίσκου? Η μήπως ανεβάζει θερμοκρασία και κολλάει ο επεξεργαστής? Έχω ενα Athlon 1.8gh Να αλλάξω ψήκτρα?
epitropos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως εχει κολλήσει το κουμπί του restart ?? Πατώντας F8 πρίν αρχίσουν να φορτώνουν τα windows, σου βγάζει επιλογή για safe mode. Για τί τροφοδοτικό μιλάμε ??
cosmosfera Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 το μυαλο μου παει στο τροφοδοτικο.δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο(απο κανα φιλο) να δεις τι παιζει...
koufaloni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 ναι το τροφοδοτικό μου είναι τις πλάκας, αυτό σκέφτομαι και εγώ απλά το περίεργο είναι ότι πάνε να ξεκινήσουν τα windows και εκεί βγάζει ένα μήνυμα ότι λέιπει ένα αρχείο των windows το οποίο δεν προλαβαίνω να διαβάσω και κάνει restart
Metroid Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 ναι το τροφοδοτικό μου είναι τις πλάκας, αυτό σκέφτομαι και εγώ απλά το περίεργο είναι ότι πάνε να ξεκινήσουν τα windows και εκεί βγάζει ένα μήνυμα ότι λέιπει ένα αρχείο των windows το οποίο δεν προλαβαίνω να διαβάσω και κάνει restart Τότε δεν είναι το τροφοδοτικό , θα έχει "χτυπήσει" ο σκληρός από τις διακοπές ρεύματος και θα γ@μήθηκε. Δοκίμασε πρώτα άλλο τροφοδοτικό και μετά πήγαινε για Format. Λες να φταίνε και τα 2 ?
mikegav Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Το οτι σου κάνει επανεκινηση όντως είναι πρόβλημα του τροφοδοτικού. Αλλά και πάλι θα χρειαστείς format γιατί σίγουρα σου λείπει κάποιο αρχείο dll από τα windows και γιαυτό δεν ξεκινάει καν. Και αυτό το έπαθε από τη διακοπή.
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 το format δεν είναι απαραίτητο, μπορείς να κάνεις επιδιόρθωση, αν απλά λείπει κάποιο αρχείο.
epitropos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Επανέρχομαι στο ίδιο θέμα να προσθέσω πώς πλέον ο υπολογιστής μου ανοίγει και δουλεύει κανονικά για το επόμενο μισάωρο με μία ώρα έως ότου αρχίσει πάλι τις επανωτές επανεκκινήσεις. Υπολογιστής μου >δεξί κλίκ>Ανοιγμα>Προβολή πληροφοριών συστήματος>Για προχωρημένους>Εκκίνηση και αποκατάσταση>Ρυθμίσεις>Ξεκλικάρεις το "Αυτόματη Επανεκκίνηση", ΟΚ, και κλείνεις ολα τα παράθυρα.Την επόμενη φορά που θα παρουσιαστή πρόβλημα, αντί να επανεκκινήσει, θα βγάλη μια μπλέ οθόνη στην οποία θα αναφέρει ενα κωδικό σφάλματος.Τον Google-άρεις ή τον αναφέρεις εδώ και το ξανασυζητάμε.
alex89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 ναι το τροφοδοτικό μου είναι τις πλάκας, αυτό σκέφτομαι και εγώ απλά το περίεργο είναι ότι πάνε να ξεκινήσουν τα windows και εκεί βγάζει ένα μήνυμα ότι λέιπει ένα αρχείο των windows το οποίο δεν προλαβαίνω να διαβάσω και κάνει restart To ποιο πιθανόν είναι να έχουν χτυπήσει τα win αφού πάνε να φορτώσουν και μετά γίνεται η επανεκκίνηση. Θα πρότεινα πρώτα να κάνει φορμάτ και μετά να κοιτάξεις για το hardware
harrys23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Υπολογιστής μου >δεξί κλίκ>Ανοιγμα>Προβολή πληροφοριών συστήματος>Για προχωρημένους>Εκκίνηση και αποκατάσταση>Ρυθμίσεις>Ξεκλικάρεις το "Αυτόματη Επανεκκίνηση", ΟΚ, και κλείνεις ολα τα παράθυρα.Την επόμενη φορά που θα παρουσιαστή πρόβλημα, αντί να επανεκκινήσει, θα βγάλη μια μπλέ οθόνη στην οποία θα αναφέρει ενα κωδικό σφάλματος.Τον Google-άρεις ή τον αναφέρεις εδώ και το ξανασυζητάμε. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις που σου λέει ο epitropos η να κάνεις επιδιόρθωση η να μπεις σε safe mode και να κάνεις επαναφορά συστήματος σε μια παλιά ημερομηνία.
koufaloni Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ θα επανέλθω το βράδυ που θα είμαι σπίτι,
koufaloni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Επανέρχομαι με νέα δεδομένα. Το προβλημα είναι το εξής 0x0000008E (0xC0000005,0x804DA2F1,0xF3E0FCF0,0X00000000 ) Γνωρίζει κανείς αν είναι θεμα hardware και αν ναι ποιο; thanks 30-1-2008
kali44 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ειχα παρόμοιο πρόβλημα με σένα με προηγουμενο pc το οποιο είχε επίσης athlon 1.8 και έπειτα απο διακοπές ρεύματος είχε αρχίσει τις απανωτές επανεκκινήσεις. Πρόσεξες μήπως κατα την διάρκεια των επανεκκινήσεων βγάζει κανένα επαναλαμβανόμενο σφύριγμα; Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει ζημιά η μητρική χωρίς το ρεύμα να έχει πειράξει τροφοδοτικό ούτε σκληρό δίσκο ούτε επεξεργαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.