alex2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 οκ όλα αυτά που λες αλλά το παλικάρι λέει οτι ο δίσκος δεν άνοιγε καν μετά αφού έπεφτε σε sleep mode οπότε άκυρο αυτό με το γράμμα δεν είναι θέμα οτι το pc βλέπει τον δίσκο και δεν τον δείχνει στο "Ο Υπολογιστής μου" αλλά οτι το pc δεν τον βλέπει καν Βασικά δεν είναι ότι ο υπολογιστής δεν τον βλέπει καν. Γιατί μερικές φορές καταφέρνει να ξεκινήσει.Απλά με την πρώτη φορά που μπαίνει σε sleep mode δεν ξανά ανοίγει.Το αποτέλεσμα είναι ότι ο δίσκος παραμένει κανονικά στο "Ο υπολογιστής μου" και όταν κάνεις κλικ για να δεις τι παίζει μέσα αναβοσβήνει το φωτάκι του δίσκου μόνιμα και κολλάει ο υπολογιστής τελείως. Ούτε ctrl+alt+del ούτε τίποτα!Brute force shut down με το κουμπί μόνο.(Αυτά προφανώς δεν τα έχω ξανά περιγράψει. Όσο αναφορά για αυτό που είπε ο φίλος μας πιο πάνω συμφωνώ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ WD. Είναι η δεύτερη φορά που την πατάω και την προηγούμενη έχασα τελείως τα αρχεία μου!Εμ όχι τελείως....αλλά αρκετά...αφού μόνο ένα knopix cd κατάφερε να διαβάσει τον δίσκο και διάβασε μόνο ένα μέρος του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.