Προς το περιεχόμενο

Live streaming στο supersport.gr

galil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα στο site του supersport.gr οτι έχει Live streaming. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Θέλω να ρωτήσω πρώτον αν τους αγώνες του Champions League του δείχνει live ή σε επανάληψη (γιατί στο live streaming του site του Ολυμπιακού δεν είναι live) και επίσης αν η ποιότητα εικόνας είναι καλή;

Δημοσ.

Τους αγώνες του CL τους δείχνει live. Έχω δει τους 2 προηγούμενους εντός έδρας αγώνες και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με διακοπές. Η ποιότητα δεν είναι τέλεια, αλλά βλέπεται άνετα και σίγουρα αξίζει να δώσεις 6? και να το δεις στο σπίτι σου από το να τρέχεις από νωρίς σε καφετέριες για να πιάσεις θέση.

Δημοσ.

Ναι κι εγώ το ''ανακάλυψα'' πρόσφατα κι ενθουσιαστηκα με την ποιότητα της εικόνας -αρκετά καλή-.Ασε που είσαι σπίτι σου χωρίς όλους τους τρελλαμένους στις καφετέριες να φωνάζουν και αμα φωνάξεις και κανένα φίλο να δείτε το παιχνίδι αξίζει.Αλλωστε τι είναι 6 ευρώ?

Δημοσ.

Εγω παλι το ανακαλυψα περυσι στο ολυμπιακος-σαχταρ.Ετσι και φετος λοιπον το ιδιο εκανα ως αναφορα τα ματς που δεν δειχνει η ΝΕΤ.Οπως ειπαν και οι προυγουμενοι μια χαρα ειναι η εικονα(οχι τελεια βεβαια)και το καλο της υποθεσης οτι στο ανοιγουν 3 τεταρτα νωριτερα και βλεπεις και την εκπομπη που εχει πριν το ματς.

Δημοσ.

Κι εγώ στο ίδιο ματς το ανακάλυψα πέρυσι, αλλά τελικά δεν κατάφερα να το δω γιατί έκανε συνέχεια διακοπές. Μετά από αυτό, φέτος ήμουν διστακτικός, αλλά μάλλον πέρυσι έφταιγε ο ΟΤΕ (εκείνη την περίοδο πλήρωνα 2Mbps και δεν είχα ούτε 512) και όχι το supersport, αφού φέτος που η γραμμή είναι εντάξει δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Ναι είναι πολύ καλό εχω δει πολλούς αγώνες :) Και πολύ καλή ποιότητα σε full screen αρκεί να είσαι λίγο πιο μακριά απο την οθόνη του υπολογιστή. ελπίζουμε κάποια στιγμή να βάλουν και τους αγώνες της Super league

Δημοσ.

Φίλε bougas είναι μόνο για εξωτερικό. Ip απο Ελλάδα και Κύπρο δεν μπορείς να δείς live superleague. Μπορείς μόνο μαγνητοσκόπηση με 3 ευρώ :) Κάποια στιγγμή θα το κάνουν και για μάς πιστεύω

Δημοσ.

Τι συνδέσεις έχετε; Εγώ έχω μια 768 και όσες φορές έχω προσπαθήσει να δω από sopcast η ποιότητα είναι πολύ κακή (κάνει συνέχεια διακοπές κλπ).

Ρωτάω γιατι φοβάμαι μήπως κ εδώ είναι το ίδιο.

Δημοσ.

Αν είναι σταθερή η σύνδεσή σου δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα. Είσαι στα όρια βέβαια, και αν έχει διακυμάνσεις στην ταχύτητα και κατά διαστήματα σου δίνει 300Kbps μάλλον δεν θα μπορέσεις να δεις.

Όπως είπα πιο πριν, πέρυσι είχα πρόβλημα και με 2Mbps (ονομαστικά) που συνήθως έπεφτε κάτω από 512.

Μπορείς να γραφτείς στην υπηρεσία και να κάνεις δοκιμές με κάποια δωρεάν βίντεο που έχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...