Προς το περιεχόμενο

PC XTREME Q6600

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι νεος εδω....θελω να κανω μια ερωτησουλα ψαχνομαι για καινουργιο PC η για αναβαθμηση αλλα εχθες κατα τυχη ειδα ενα διαφημιστικο με PC 849? λοιπον

χαρακτηριστικα cpu-intel core quad q6600 (2.4ghz) ram-4gb (δεν λεει τπτ αλλο θα το δω αυτο μολισ παω εκει αν το παρω) 500gb σκληρος, και vga asus ati hd2600 256mb....θελω να μαθω και να μου πειτε αν σας ειναι ευχολο αν ειναι καλη η καρτα γραφικων

ευχαριστω (προκαταβολικα);)

Δημοσ.

Etsi k etsi.

To exw di to anaferomeno sistima einai xwris o8oni.

Na simplirosw oti exi 2x500Gbyte diskous.

4x1Gbyte ram's gimnes xwris psikra. tin Nvidia 8600gt, mobo Asus p5k.

An se ikanopii parto :rolleyes:.

Einai sto media markt Argiroupolis.

Δημοσ.

megale kata arxas euxaristw ...egw to exw dei sto kotsobolo...xwris psikra ti enoeis???xereis posa mhz einai h ram gt dn leei to fylladio???to 8elw tn pc gia kainourgio gia na paizei ola ta games pou bgainoune twra kai na krathsei gia kapou 4 me 4,5 xronakia...ti les???kai h ram me para ikanophei gt pisteua panta pws einai kltra na pairneis 4 ram tou 1 gia na symplhrwseis 4gb h 2 ram gia 2gb

Δημοσ.

δε μου ακούγεται και τρελή προσφορά όσον αφορά την τιμή χωρίς οθόνη. αν βάλεις τα κομμάτια ένα ένα στο eshop ή στο plaisio στα ίδια λεφτά έρχεσαι οπότε μην σε τρελαίνει η 'μοναδική' προσφορά. Όσον αφορά την κάρτα γραφικών για τα games σε καλύπτει τώρα σε αναλύσεις μέχρι 1280*1024 αλλά σύντομα θα θέλεις άλλη. Με ένα τέτοιο μηχάνημα και αν είσαι gamer η καλύτερη αγορά αυτή τη στιγμή είναι η 8800gt.

Δημοσ.

Καλό είναι να πας και να διαλέξεις ένα ένα τα κομμάτια σε ένα πλαίσιο ή e-shop για παράδειγμα και θα σου βγεί το μηχάνημα πολύ καλύτερο! Κι εμένα μου φαίνονται πολλά τα χρήματα για τέτοιο μηχάνημα...

Δημοσ.

thx paidia apofasisa den 8a to parw alla 8a kanw anaba8mhsh tn twrino pc mou

loipon sas dinw ti prokeite na balw na mou peite tn gnwmh sas :

CPU-intel core 2 quad q6600 apo ton intel celeron 2ghz pou exw twra

RAM-2x TRANSCEND-1gb ddr2 dimm pc2 6400-800 apo thn 256 pou exw twra

VGA-Asus-8800gt 512 htdp apo tn geforce 4200 ti

TROFODOTIKO-Fortron 700W epsilon

Motherboard [intel] - asus-P5E VM DO

TELIKH TIMH : 772 Eurw

Δημοσ.

Όλα καλά πέρα από τη μητρική σου. Αφού θα δώσεις 120 ευρώ, να πάρεις την Abit IP35 Pro... Πολύ καλύτερη από αυτή που κοιτάς, με Ρ35 και φορτωμένη αρκετά... Δε θα το μετανιώσεις!!!

Δημοσ.

Φυσικά και κυκλοφορούν. Φτιάξε το pc σου όπου θέλεις κι αν δε μπορεί ο τύπος να σου βρει τις μνήμες, πήγαινε και πάρτες απο πλαίσιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...