littlelouievegos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Και ανετα κιολας και O/Cαρισμενα με full τασεις.. Πραγματικα αυτη την ανοδικη ταση με τα τροφοδοτικα δεν την εχω καταλαβει τα τελευταια χρονια. Ενταξει εαν θεωρω τρελλο τον εαυτο μου που πηρα ενα 850αρι με 70Α combined (εαν ποτε χρειαστει που δεν το νομιζω με τπτ απλα για να εχεις σιγουρο το κεφαλι σου), να μην σου πω τι θεωρω παραπανω. Three way SLI, dual cpus και οχι cores και μια ντουζινα σκληροι με 8-16gb ram ισως να κανανε κατι ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 opws eipe o Liopyr 650w einai arketa...
Kostas75 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Αν θες οπωσδηποτε TT κοιτα φυσικα για toughpower ολη η σειρα ειναι φοβερη. Ποιος θα το περιμενε απο την TT που μονο για γελια ηταν και μου χει κανει και χοντρη ζημια στο παρελθον αλλα τελοσπαντων μαλλον ειπαν να το γυρισουν στην ποιοτητα for a change.. Forget Zalman.. Just my 2 cents OK για όλα όσα λες αλλά γιατί "Forget Zalman"; Από JG, σχετικά με το Zalman ZM600-HP 600W: *********************************** Performance 9.5 Aesthetics 9 Value 9 Functionality 9 Total Score 9 SUMMARY: The Zalman ZM600-HP is a very nice power supply in every way. It's not the miniature power station type of product we've seen a lot of in the past few months (Galaxy 1kW, Zeus 850W, etc.) but it's stable, clean, modular, compact, quiet... the list of pros goes on and on! In fact.... let's put all of this together in a list of pros and cons! The GOOD: * Stable rails. Excellent voltage regulation * Compact size works virtually anywhere * Super quiet * Modular interface * Fairly efficient The BAD: * I have nothing bad to say The MEDIOCRE: * Flat black paint is okay... but a finish that really pops would be nice! *********************************** Οπότε δεν καταλαβαίνω τι έχεις εναντίον των Zalman και τα αποκλείεις έτσι... Αν θέλεις εξήγησέ μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 opws eipa den shmainei oti to 850ari 8a einai e3isou kalo epeidh to 600ari vghke kalo...
Kostas75 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 opws eipa den shmainei oti to 850ari 8a einai e3isou kalo epeidh to 600ari vghke kalo... OK, το κατάλαβα αυτό. Αλλά εσύ με το σχόλιο που έκανες για τα Zalman είναι σαν να την απορρίπτεις γενικά σαν brand για κάποιο λόγο. Γι'αυτό και η ερώτησή μου.
Kostas75 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 ThReSh: Πες μου λοιπόν γιατί απορρίπτεις τα Zalman γενικά. Έχεις κάποια προσωπική δυσάρεστη εμπειρία;; Έχεις ακούσει δει κάπου άλλου ότι δεν είναι καλά τροφοδοτικά για κάποιο ιδιαίτερο λόγο; Θα ήθελα να ξέρω για να τα αποφύγουμε αν είναι έτσι. Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 oxi den ta aporriptw oute exw dysaresth empeiria apla apo thn stigmh pou pairnw kati allo better me ta idia lefta giati na to epile3w?
Kostas75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά περισσότερο έχω μπερδευτεί εφόσον έθεσα το ερώτημα για τα τροφοδοτικά 850W στο forum. Για να συνοψίσουμε, με ενδιαφέρει ένα ΑΘΟΡΥΒΟ τροφοδοτικό με καλά Performance, Efficiency και να είναι όσο γίνεται modular. Το Etasis είναι πολύ καλό σε πολλές από τις σημαντικές κατηγορίες αλλά με χαλάει ότι δεν είναι και τόσο αθόρυβο (επαναλαμβάνω: πολύ σημαντικό για μένα!), όπως επίσης και τα καλώδια που δίνουν μαζί, που είναι χύμα και όχι sleeved, αλλά και το γεγονός ότι δεν τα πάει καλά στο modularity. Το Zalman 850W δεν έχει review, οπότε δεν ξέρω αν τα πάει καλά σε βασικούς τομείς όπως το 600W. Tο Thermaltake Toughpower 850W επίσης δεν έχει review οπότε δεν μπορώ να υποθέσω αν είναι καλό όπως τα 1000W και 1200W, ή όχι. Τα άλλα: Seasonic, Silverstone κτλ. δεν ξέρω αν είναι τόσο καλά και ιδίως αν είναι αθόρυβα(!), καθώς τα περισσότερα δεν έχουν review για τα μοντέλα τους στα 850W. Τα Enermax 1000W είναι καλά απ'οτι φαίνεται, αλλά: 1) είναι τεράστια και δεν ξέρω αν χωράνε στο case μου (TT Armor), 2) δεν χρειάζομαι τόσα watt κανονικά, 3) το 1000-άρι (1000W) είναι ακριβό και εφόσον δεν χρειάζομαι 1000W γιατί να δώσω τόσα χρήματα;; Αυτός, ο τελευταίος, είναι και ο λόγος που διστάσω να αγοράσω και τα TT 1000W και 1200W... Όπως καταλαβαίνετε πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω για το καλύτερο, και μη μου πείτε να αρχίσω να δοκιμάζω το ένα και μετά το άλλο κτλ., γιατί απλά ούτε το χρόνο έχω αλλά ούτε τα χρήματα (ετοιμάζομαι σιγά σιγά να "νοικοκυρευτώ" που λένε! ) Αν μπορείτε λοιπόν εντέλει να μου προτείνετε ένα ΑΘΟΡΥΒΟ, πολύ καλό σε Performance, Efficiency και modularity τροφοδοτικό στα 850W, θα με βοηθήσετε πολύ. Ευχαριστώ!
GIANNIS400 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 παιδια και τα coolermaster psu πολυ καλα θα έλεγα. εγω εχω αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806534 και ειναι πολυ καλο 500w! απο το βάρος του κατάλαβα οταν το πειρα στο εσοπ στο χέρι οτι ειναι καλο τροφοδοτικο.εχει μετασχηματιστές θηρια.ειχα το tt toughpower 680w και ηταν περιπου στο ιδιο βαρος με το 500αρη κουλερμαστερ που εχω τωρα μη σας πω και ποιο βαρη το κουλερμαστερ και σε αποδοση πιστεύω ποιο σταθερο.COOLERMASTER ΔΑΓΚΩΤΟ,με τα 500w ειμαι μια χαρα δεν χρειαζομαι παραπανω και μια 2900gt poy εχω πανω mia xara
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Για να συνοψίσουμε, με ενδιαφέρει ένα ΑΘΟΡΥΒΟ τροφοδοτικό με καλά Performance, Efficiency και να είναι όσο γίνεται modular.Ευχαριστώ! h einai modular (dld afairountai ola ta cables ektos apo ta vasika ths mobo) h den einai...oso ginetai den yparxei kai profanws sleeved kalwdia den legontai modular...apla einai taktopoihmena...
giorgis1987 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Είναι να πάρω νεο PC τώρα και δεν ξέρω πόσα watt τροδοφοτικό χρειάζομαι! Τα περιφερειακά που έχω είναι 1 δίσκος ΣΑΤΑ 1 ΑΤΑ 1 DVDrom 1 DVD recorder 1 κάρτα γραφικών 8800GT και μια ήχου Audigy!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 me epwnyma 500watt eisai ok...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.