rallistas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μπηκα να κατεβασω κανενα καινουριο οργανακι για την Sidebar αλλα στο site μου λεει οτι δεν υπαρχει τιποτα.Ολες οι κατηγοριες δεν εχουν τιποτα.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?
amorealex Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μου το είχε κάνει κι εμένα στο παρελθόν μερικές φορές. Δοκίμασε να μπεις μετά από λίγη ώρα.
kirimis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Αλλαξτε την γλωσα στην οποια τα αναζητατε... Στο Greek region δεν εχει τιποτα.
rallistas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Και πως αλλαζει αυτο? Edit:Το βρηκα και δουλευει.Εβαλα στα regional settings απο τον Πινακα ελεγχου οτι μενω Αμερικη.
kirimis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Και πως αλλαζει αυτο?Edit:Το βρηκα και δουλευει.Εβαλα στα regional settings απο τον Πινακα ελεγχου οτι μενω Αμερικη. JESUS... δεν χρειαζετε να πας Αμερικη για να δουλεψει ρε συ.... Στην ιστοσελιδα που πας ρε, σου λεει καπου σε τι γλωσσα ψαχνεις για περιεχομενο! ΕΚΕΙ το αλλαζεις... οχι στα Win lolololol
Freakster Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Που αλλάζετε την ρύθμιση ρε παιδιά και δεν την βρίσκω.. Στο site, όχι στο control panel.. :S Edit: Και με το που το γράφω, τσακ φλασιά και να το!
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Για να μην ανοίγω νέο θέμα να σας προτείνω τα gadgets που εγώ ξεχώρισα. Από αυτά βέβαια χρησιμοποιώ 6-7. Όλα είναι free. Αν έχετε κανένα καλό ακούω προτάσεις. κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.