Προς το περιεχόμενο

Επιλογή φορητού και προβληματισμοί..

gRim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάπου διάβασα ότι υπάρχει ένα παραθυράκι στο νόμο που τους επιτρέπει να έχουν 1 χρόνο

εγγύηση.

Θυμάστε που σας έλεγα ότι σκεφτόμουν και τον dell xps m1530 αλλά δεν είχε κυκλοφορήσει; Τελικά κυκλοφόρησε και πήρα σήμερα τηλέφωνο να δω για τιμή.

Η σύνθεση που είπα ήταν 2.2GHz , 160gb hard στις 5400, nvidia 8600 GT, 2048GB ram.

Τιμή????

2420 ευρώ !!!! :X:shock::cry::fear:

Μιλάμε τρελάθηκα όταν άκουσα το ποσό...Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα..Από Αγγλία το βρίσκεις 1500 ευρώ.

Αυτο ειναι γνωστο δυστυχως για οποιοδηποτε προιον υψηλης τεχνολογιας στην Ελλαδα

Δημοσ.

Εγώ σύγκρινα τον Inspiron 1520 στο Ελληνικό και Αγγλικό site και κατέληγε σε διαφορά τιμής γύρω στα 200 ευρώ και τόσα περίπου περίμενα για τον xps. Αλλά όταν άκουσα την τιμή ένιωσα σα να με βάρεσε από πίσω κάποιος με φτυάρι. 1000 ευρώ διαφορά!!!

Πόσα κομμάτια θα δώσουν έτσι; Και δεν πρόκειται επιχειρήσεις να πάρουν τον xps απευθύνεται καθαρά σε ιδιώτες κατά την γνώμη μου.

Υπάρχει τρόπος να τον φέρω από Αγγλία; Δυστυχώς ένας γνωστός μου που σπουδάζει Αγγλία μόλις κατέβηκε Ελλάδα.

Δημοσ.

Ο πωλητης της Dell Hellas με πηρε και εμενα τηλεφωνο, του ζητησα τον 1530 (αναλογων με του φιλου gRim χαρακτηριστικα) και μου εβγαλε τιμη 1950 + ΦΠΑ. Μαλιστα θελει και 1 μηνα περιπου να ερθει.

Με βλεπω για FS χι 2428

Δημοσ.

Φαντάσου τώρα ότι στην αμερική κοστίζει 1000ευρώ..

Ήμουν στο τσακ να το πάρω από ebay αλλά φοβόμουν τελωνείο.

Κανένας τρόπος για παραγγελία από Αγγλία πέρα από το να βάλεις κάποιο γνωστό σου;

Δημοσ.

Ναι, κάνουν κόλπα και τραβάς τα μαλλιά σου, καλύτερα χίλιες φορές ένα τοσίμπα ή LG που είναι άκρως ποιοτικά και με άριστη εγγύηση.

Δημοσ.

Προτείνω ανεπιφύλακτα Dell. Πήρα τον XPS M1330 με 2.2 Dual Core (T7500), 2Gb ram, 200Gb (7200rpm) σκληρό, Nvidia 8400, Wifi-N, Bluetooth, Vista Business, 3χρόνια εγγύηση με 1.530?. Μου είπαν 30-40 μέρες και μου ήρθε σε 15 μέρες. Απίστευτη εξυπηρέτηση για τα ελληνικά δεδομένα! Προτείνω ανεπιφύλαχτα Dell. Πάντως όποιος θέλει σιγουριά, ποιότητα κατασκευής, αντοχή στο χρόνο να κινείται σε κατηγορία Business και μόνο. Μακρυά από όλες τις εμπορικές σειρές.

Δημοσ.

Καλώς κακώς αύριο παραλαμβάνω τον hp dv9680.

Όσον αφορά την dell ενδιαφερόμουν για το xps m1530 αλλά η τιμή έτσουζε και σε καμιά περίπτωση δεν άξιζε 1000 ευρώ παραπάνω και από reviews που διάβασα δεν εντυπωσιάστηκα.

Δημοσ.

Αστο αν ειναι να πληρωσεις ενα καρο λεφτα δεν συμφέρει, κοίταξε για τοσίμπα που έβγαλε ήδη μοντέλα με 17αρα οθόνη, αν πας για hp πάρε και μια επέκταση εγγύησης..

Δημοσ.

Ναι σε καμιά βδομάδα θα πάρω και την εγγύηση. Το θέμα είναι ότι αύριο γράφω και να δω πως θα το παραλάβω ρε γμτ...Να δω με τι μυαλό θα γράψω :-)

Δημοσ.

Μόλις τώρα παρέλαβα το 9680 όπως είχα πει.

Από πίσω γράφει product dv9500 και κάτω κάτω dv9680.

Παίζει τίποτα; Το έχει κανείς άλλος να μου πει;

Δημοσ.
Μόλις τώρα παρέλαβα το 9680 όπως είχα πει.

Από πίσω γράφει product dv9500 και κάτω κάτω dv9680.

Παίζει τίποτα; Το έχει κανείς άλλος να μου πει;

Μην ανησυχείς. Είναι οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...