Sadman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Mushkin 2GB (2x1024MB) EPP 1066 SLI Ready (5-5-4-12) Επειδη θα παω στον διαγωνισμο που κανει το outofspecs και επειδη εχω μανια να πεινω το αιμα απο τις μνημες(και να τις καιω κιολας....)ξερει κανενας μεχρι που ανεβενουνε??(περιπου)μην τους καψω τις μνημουλες για εναν διαγωνησμο κριμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Α ρε άτιμε και εγώ δεν βρίσκω να ανεβώ πάνε να δω και εγώ τα παιδιά πες part no ? αν έχεις σκοπό να τους πιεις το αίμα πάρε και κανένα Dalta μαζί σου και ετοιμάσου για ξω και πολλά Mhz αν είναι καλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 ελα μορε ενταξει οτι βγαλουνε βγαλανε(αν καουνε σιγα τι εγινε ) part no=part number(δν γραφει πουθενα στο site)? Αν μεινουνε παντως μονο αυτα τα ατομα που ειδα να εχουνε δηλωσει συμμετοχη εχω ελπιδες να το κερδισω Καμια τελεταια συμβουλη πριν το πολεμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 link απο το site έδωσες ; πως να τις δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δωρο για τον νικητη Xtrema PC Hardcore CoolerMaster Stacker 833 Moded by Κοπριτης CoolerMaster Real Power M 850W Asetek Watercooling for CPU (Dual Radiator) Fan CoolerMaster TLF-12EB 120mm Blue Intel Core 2 Duo E6850 3GHz 4MB Cache eVGA NVIDIA nForce 680i SLI 2x NVIDIA GeForce 8800GT 512MB @ SLI NEC Labelflash DVD-RW 18x18x Sata Black Hotswap Backplane System 3x 3.5" SataII HDDs Western Digital Caviar SE16 500GB 7.200rpm SataII 16MB Cache Western Digital Raptor 74GB 10.000rpm 16MB Cache Mushkin 2GB (2x1024MB) EPP 1066 SLI Ready (5-5-4-12) Creative Sound Blaster XF-i Extreme Music Microsoft Windows XP To super pi contest θα διεξαχθει με xtrema pc Intel Core 2 Duo E6850 @ σταθερη συχνοτητα 3600Mhz Gigabyte X38 DQ6 Mushkin 2GB (2x1024MB) EPP 1066 SLI Ready (5-5-4-12) αυτα λεει... http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=915 εδω το γραφει τωρα λογηκα θα ειναι απ οτα multirama οποτε w8 http://www.xtremapc.gr/hardcore/index.php μονο εδω αν σου κανει αυτο... EDIT νομιζω αυτες ειναι http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=523 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Συνεννόηση μπουζούκι που λέμε ... Btw το multirama δεν έχει κανένα Mushkin DDR2 kit στο site του ... Weird ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 το παρατηρησα....τις βρηκα νομιζω στο σιτε της mushkin http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=523 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Sadman απο O/C πως τα πας ? τα άτομα που πήραν μέρος δεν έιναι "απλά" οι μνήμες : Brainpower PCB Micron D9GMH και ελάχιστες με GKX απο την Mushkin πάνε καλά αλλά επειδή δεν θα σας αφήσει ο Αστακός να της ψήσετε παίξε με 2,6-2,8 Volt για 1200 με Cl4 4-4-4 και 1300 Cl5 5-5-5-5 με τα ίδια volt για το Pi αν το βγάλει τυχερός θα είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 δν ειπα οτι ειναι απλα τα ατομα που πηρανε(νομιζω...)απο oc καλα τα παω(αν και δν εχω δοκιμασει να ocaro απο μεριας core τπτ...ενας 6600 επεσε στα χερια μου και τον πηρανε πισω) Thx για το info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 δεν σε ρωτάω για να το παίξω καλύτερος απλά να ξέρεις ότι είναι πολύ πιο εύκολα και τα παιδιά είναι μαθημένα σε πολλά tweaks οποτε άρχισε να ψάχνεσαι και εσύ το Pi δεν είναι μονο τα clocks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 τα μονα tweaks που ξερω(και εχω δοκιμασει και δουλευουνε για μενα)ειναι με τον explorer.exe,την προτερεοτητα σε πραγματηκο χρονο και οτι αλλο προγραμμα υπαρχει κλεισημο. Στο ΠΙ μονο επεξεργαστης και μνημες μετρανε σωστα?(δν εχω καρτα γραφηκων να δοκιμασω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.