Προς το περιεχόμενο

Star Trek Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Star Trek Online Open Beta Keys @ FilePlanet

FilePlanet has kicked open their promotion for the Star Trek Online Open Beta. All FilePlanet users can grab a key and start downloading the file to get ready for the Open Beta starting tomorrow, Tuesday, January 12th. Gameplay starts at 10:00 am PST. The Open Beta will run for two weeks - the 12th through the 26th. Keys are first come, first served! So grab a key today and start downloading the 7.8 GB game file.

Είναι μόνο για subscribers νομίζω.Είναι παραπλανητικό το κείμενο.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Closed beta έπαιξα την Κυριακή μέχρι lvl 5, τώρα patch-άρω για να παίξω και την Open.

Πλάκα έχει. Δεν το βρήκα συνταρακτικό, αλλά οι μάχες στο διάστημα έχουν πλάκα (μόνο μην περιμένετε πολυπλοκότητα, Starfleet/Klingon Academy, Bridge Commander).

Γενικά έχει ένα trekkie feel, αλλά πόσο καλές θα είναι οι αποστολές πιο μετά;

---------- Προσθήκη στις 20:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:54 ----------

Και ξεκίνησε ωραία η Open Beta.

Looks like we crashed the server or the tutorial map. :mrgreen:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά η προηγούμενη είδηση δεν ήταν λάθος.

Όντως από σήμερα όλοι οι χρήστες του FilePlanet, απλοί και συνδρομητές, μπορούν να πάρουν beta key και να κατεβάσουν τον client.

Επίσης κλειδιά δίνει και το Ten Ton Hammer.

Επεξ/σία από kostacurtas
Δημοσ.
Closed beta έπαιξα την Κυριακή μέχρι lvl 5, τώρα patch-άρω για να παίξω και την Open.

Πλάκα έχει. Δεν το βρήκα συνταρακτικό, αλλά οι μάχες στο διάστημα έχουν πλάκα (μόνο μην περιμένετε πολυπλοκότητα, Starfleet/Klingon Academy, Bridge Commander).

Γενικά έχει ένα trekkie feel, αλλά πόσο καλές θα είναι οι αποστολές πιο μετά;

---------- Προσθήκη στις 20:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:54 ----------

Και ξεκίνησε ωραία η Open Beta.

Looks like we crashed the server or the tutorial map. :mrgreen:

Ο κόσμος του είναι open η με instance?

Δημοσ.

Εγώ ακόμα περιμένω να κατέβει....κλειδιά έχει ακόμα ένα γερμανικό που έδωσα ένας φίλος πιο πίσω νομίζω ακόμα.

Δημοσ.

εγω απο ατομα που παιζαμε μαζι απο παλια ακουσα τα χειροτερα. ενα ατελειωτο βαρετο grindfest.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...