MikeNuke Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Χαιρετω ολους τους φιλους, υστερα απο μια αφανεια, επιστρεφω με κανουρια προβληματα. Εχω ενα notebook, το Acer 1804 wlmi το οποιο μου παρουσιασε προβληματα booting. Ολα αρχισαν οταν μια μερα σκυβωντας να πιασω τη βαλιτσα στο αεροδρομιο μου επεσε απο τον ωμο η τσαντα με το pc και χτυπησε κατω καθετα με τη γωνια της τσαντας. Μολις προσπαθησα να το αναψω αργοτερα δεν τα καταφερα, εντελως συμπτωματικα καθως το ειχα στα ποδια μου αναψε.Περιεργο σκεφτηκα και συνεχισα. Τις επομενες μερες το προβλημα συνεχιστηκε, και κανωντας επανηλημενες προσπαθειες, παρατηρησα οτι το pc αναβε παντα οταν το ειχα στα γονατα μου. Βρε τι νταχτηρντι ειναι αυτο λεω που θελει! Αργοτερα κανωντας δοκιμες καταλαβα οτι αναβε μονο οταν ηταν σε κλιση αν το ειχα στο τραπεζι και εβαζα απο μπροστα τα 3 δαχτυλα για να το στηριξω σε κλιση αναβε. Σημειωτεον να αναφερω οτι καμια φορα δεν εσβηνε παρα μονο με διακοπη ρευματος, δηλαδη παρατεταμενη πιεση του κουμπιου on/off. Θεωρησα πως ενα φορματ ισως να διορθωνε το προβλημα αλλα δεν προλαβα να το κανω διοτι απο τα πολλα σβησιματα με το κουμπι χαθηκαν το Boot.ini και ενα αλλα αρχειο και δεν μπορω πλεον να το εκκινησω. Οποτε αναγκαστηκα να προχωρησω σε φορματ, αλλα προσπαθωντας να μπω στο ΒIOS για να επιλεξω first boot device το dvd βρεθηκα στο τρομερο πλεον προβλημα να θελει password για να μπω στις ρυθμισεις. Θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας για να λυσω τα προβληματα μου. Πρωτα απο ολα τι θα πρεπει να κανω για να παρακαμψω το password του BIOS. Και δευτερον τι μπορει να φτανει και ξεκινησαν τα προβληματα booting.
MikeNuke Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Με μια μικρη ερευνα βρηκα οτι το προβλημα του password θα λυθει αν κανω clear CMOS, για να το κανω ομως πρεπει να βρω που βρισκεται η μπαταρια της Μ/Β. αλλα δεν εχω διαγραμμα. Εχει κανεις κανενα pdf να μου στειλει, με exploded views για να ξεκινησω το ξεμονταρισμα!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.