gherudos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Σου λέω σε όλα τα παιχνίδια το κάνει,είναι απαράδεκτο να έχει τέτοιου είδους κολλήματα.Αν ανεβάσω βίντεο από άλλο παιχνίδι θα καταλάβεις τι εννοώ.
Daredevil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Συνεχίζω να πιστεύς πως είναι θέμα τηλεόρασης
gherudos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά τελικά πήρα οθόνη και σύνδεσα το PS3 με HDMI->DVI και δεν κολλάει κανένα παιχνίδι.Οι πανίβλακες που δημιούργησαν τα παιχνίδια δεν έχουν τροποποιήσει τα βίντεο να δουλεύουν σωστά για SDTV παρά μόνο για HDTV.Είναι απαράδεκτο αλλά χαίρομαι που αγόρασα μόνιτορ με HDCP,αγοράστε κι εσείς και θα δείτε την τεράστια διαφορά.
GPAP23 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ναι έχεις δίκιο και το τραγικό είναι ότι οι πωλητές για να πουλήσουν τα 40άρια λένε ο,τι να 'ναι, σε ένα φιλαράκι μου του είπαν ότι τα 60άρια τα απέσυρε η sony διότι λέει ήταν προβληματικά.... Daredevil οντως οι παρτιδες των 60gb εχουνε βγει ελλατωματικες για αυτο τις εχουνε αποσυρει
Udontneed2know Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Daredevil οντως οι παρτιδες των 60gb εχουνε βγει ελλατωματικες για αυτο τις εχουνε αποσυρειμε failure rate 1% η και λιγοτερο δεν θα το χαρακτηριζες "ελλατωματικο"
Daredevil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Daredevil οντως οι παρτιδες των 60gb εχουνε βγει ελλατωματικες για αυτο τις εχουνε αποσυρειδεν θέλω να σε τρομάξω και να υπάρξει κάποιο σχίσμα στο παράλληλο σύμπαν που ζείς, αλλά αυτό συμβαίνει στις παρτίδες ειδικα τις πρώτες του 40gb μοντέλου. Το οποίο πολοί έχουν πάει στο service τουλάχιστον μία φορά. Το 60gb νομίζω μέχρι στιγμής κυμμαίνετε σε φυσιολογικά όρια για ηλεκτρονική συσκευή. Το γιατί απεσύρθει λοιπόν το 60άρι νομίζω είναι πλέον γνωστό: κόψιμο κάποιων extra και αλλαγή κάποιον κομματιών για την μείωση της τιμής ώστε να γίνει ανταγωνιστική η κονσόλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.