bogkolis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 γεια σε ολους, σκεφτομαι να παρω μια καλη ψυκτρα αερα για τον 6000+ μου αλλα δεν ξερω ποια. Σε διαφορα forums που διαβασα προτεινανε την Zalman 9500 αλλα ειναι αρκετα παλια αυτα τα reviews.Αν εχετε δοκιμασει και προτεινετε κατι,please do! Επισης,αν εχει τυχει να δειτε πειτε μου σε τι θερμοκρασιες περιπου σας δουλευει με την ψυκτρα που θα πειτε.Εμενα δυστυχως με πολυ λιγο o/c δουλευει ~54'C και σε full load ~62-65'C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Thermalright Ultra 120 Extreme...h kalyterh aeropsyktra ths agoras...telos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 +1 για την ultra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Thermalright Ultra 120 Extreme...h kalyterh aeropsyktra ths agoras...telos + kai apo emena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 νομίζω αποφάσισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogkolis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Καλα ρε παιδια μη βαρατε...θα την παρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.