kallair Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 hahahahhhahhaha! m aresei pou to koritsaki meta to evale gia gouna ekeino to prama! hahahahahaha!!!!
@topos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το παιχνίδι γι'αυτό που έκανε ο σκύλος. Απλά μου έκανε περιέργεια αυτός που τράβαγε το βίντεο δεν ενοχλήθηκε και συνέχισε την λήψη!!!! Και εγω εμεινα μ@λακας οταν το κοπελακι παλευε με το σκυλο και ο αλλος συνεχιζε κ επερνε βιντεο αταραχος... Ανωμαλια που υπαρχει στον κοσμο...
Dark_son20 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 siga more paleve den ton karfose o skilos otan einai o keros tous se oti vroune kanoun hamp o dikos mou eixe vrei mia xelona i kakomira prepei na ta eixe peksei
theoritikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται μούφα το βίντεο?
Bougas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 εμενα μου αρεσε που ο σκυλος τον ειχα παρει απο πισω,αλλα ο πιτσιρικας,το μονο που τον ενοιαζε,ηταν να μην χασει.κολλημενος στο παιχνιδι.
Sadman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 απλα ελεος.... Καλα και εμενα μου εχει τυχει ο σκυλος να ερθει και να με προσπαθει να με τραβηξει την ωρα που επαιζα εξω στο μπαλκονι Crysis για να παιξουμε μπαλα,στο τελος επειδη δν πηγαινα μου δαγκωσε το κουτι.... Για το 2ο δν θα το σχολειασω...αφου δν την γ@μησε παλι καλα(κακα ) Για μας φαινετε ανωμαλια γιαυτο ειναι φυσιολογηκο. Εντοωμεταξθ αυτη απο που ειναι?Γτ το σκυλι αυτο ειναι ακριβως ολοηδιο με αυτο που εχω χασει grrrr
modecris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται μούφα το βίντεο? Μήπως επειδή είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.