wgibson Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Στο κωτσοβολο δινει αυτο το gps λεει τιποτα μπορει να δεχθει αλλα προγραμματα οπως το destinator ,να αναβαθμιστει κλπ ή μονο με οτι δινει το πακετο? αξιζει σαν αγορα
Dr.Strangelove Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν μπορεί να δεχτεί Destinator, αλλά το καλό είναι ότι το πρόγραμμα Sygic DRIVE χρησιμοποιεί τους νέους χάρτες της Creative Image (τους ίδιους που έχει πλέον και το iGO), και είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν για Ελλάδα μετά το Destinator (και ελπίζω σύντομα να το ξεπεράσουν).
pp6210 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 αν εξαιρέσεις οτι έχει συχνό failure rate (λόγω κινέζικης καταγωγής), για τα λεφτά του (130Ε) είναι ότι πρέπει - εγώ έχω πάρει 3 μέχρι τώρα, τυχαίως βγήκαν και τα 3 καλά. Επιπλέον, επειδή δεν έχει κλέιδωμα, μπορείς να τρέξεις άνετα ότι πρόγραμμα πλοήγησης θέλεις (π.χ. ντεστ7). Εάν το πάρετε, τρέξτε οπωσδήποτε 2-3 κύκλους φόρτισης όσο πιό σύντομα γίνεται - αν υπάρχει πρόβλημα θα φανεί εκεί... συνήθως σβήνουν από μόνα τους ή παύουν να φορτίζουν, οπότε το πάτε πίσω για αντικατάσταση.
supra98 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ρε παιδια εχω παρει μεχρι τωρα 4 gps rye 3503 φορτιζει την πρωτη φορα και μετα δεν ανβει οταν το βαλω για φορτιση δεχνει οτι περνει ρευμα αλλα δεν αναβει και τισ 4 φορες το ιδιο προβλημα καμια λυση κανεισ???
panosvlass Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Το πας πισω και στο αλλαζουν και τελειωνει η υποθεση. Μαλλον τους εχουν μεινει ολα απο RMA και χτυπανε. Εγω το εχω κανα 6μηνο , οταν πρωτοβγηκε, και ειναι μπομπα. Τα τρεχει ολα και συμφερει. Οποτε 2 επιλογες εχεις. 1 το αλλαζεις μεχρι να πετυχεις το καλο!! 2 δινεις κατι παραπανω και περνεις κατι αλλο.
arkon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Το πας πισω και στο αλλαζουν και τελειωνει η υποθεση.Μαλλον τους εχουν μεινει ολα απο RMA και χτυπανε. Εγω το εχω κανα 6μηνο , οταν πρωτοβγηκε, και ειναι μπομπα. Τα τρεχει ολα και συμφερει. Οποτε 2 επιλογες εχεις. 1 το αλλαζεις μεχρι να πετυχεις το καλο!! 2 δινεις κατι παραπανω και περνεις κατι αλλο. Εγω παντως ενα που εχω στα χερια μου και ενα του κολλητου μου δεν εχουν παρουσιασει κανενα προβλημα....);) Παρεπιπτοντως τι εστι το RMA???:o:o
panosvlass Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Return Merchandise Authorization http://en.wikipedia.org/wiki/Return_Merchandise_Authorization
karspian Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΟ ΔΟΥΛΕΥΟ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ GPS.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ!ΣΑΝ ΧΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΜΕ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ!ΩΣΤΟΣΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ(29 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΩΣ 130 ΕΥΡΟ 45 ΓΙΑ ΕΩΣ 200 ΚΑΙ 69 ΓΙΑ 200 ΚΑΙ ΠΑΝΩ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΘΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!ΧΟΡΙΣ ΟΡΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ...Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!
papayios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΟ ΔΟΥΛΕΥΟ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ GPS.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ!ΣΑΝ ΧΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΜΕ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ!ΩΣΤΟΣΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ(29 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΩΣ 130 ΕΥΡΟ 45 ΓΙΑ ΕΩΣ 200 ΚΑΙ 69 ΓΙΑ 200 ΚΑΙ ΠΑΝΩ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΘΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!ΧΟΡΙΣ ΟΡΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ...Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! Το εκανα και εγω ετσι γιατι με τοσα κινεζικα που κυκλοφορουν αντε βρες ακρη μετα με αντιπροσωπειες και εισαγωγεις . Πολυ καλο σαν μηχανημα το rye αλλα αντε να βρεις καλο κομματι . Εμενα χαλασε στο πενταμηνο και μη θελωντας να ρισκαρω παλι το ανταλαξα επι τοπου με ενα mio 220 . Πιο βολικο το rye αλλα και το mio με περασμενο το miopocket καλα παει .
dhmak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Γειά χαρά παίδες, σκέφτομαι μιάς (και όπως διαβάζω) τα RYE είναι ξεκλείδωτα και δέχονται όποιο πρόγραμμα γουστάρεις, να χτυπήσω το 4305 με απίστευτα χαρακτηριστικα και τιμή. Είναι βελτιωμένο σε σχέση με προκατόχους του, όπως το 3503, καίγεται τόσο έυκολα.
tornado Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ανασυρω το θεμα για να μην ανοιγω καινουριο. Περα απο τα προβληματα που εχω με το μηχανημα, το πηρα υποτιθετε επισκευασμενο. Το ανοιξα χθες και ολα οκ.... αλλα δεν κλειδωνουν οι δορυφοροι. Βρισκει 4 με το ζορι και δεν βγαζει στιγμα. Μιλησα με την αντιπροσωπεια του και μου ειπαν, οτι εχουν προβλημα οι δορυφοροι που συνδεεται το μηχανημα... Αγνωστο ποτε ακριβως θα επανελθει. Τωρα, αναρωτιεμαι με δουλευουν οι τυποι η οντως ετσι ειναι? Εγω που αυγουστο θα κανω ταξιδι ευρωπη τι σκατα να κανω? :fear:
pp6210 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 δεν σε δουλεύουν φίλε μου, άλλαξαν κάποια κωδικοποίηση στους Αμερικάνικους δορυφόρους και όσα μηχανάκια έχουν το συγκεκριμένο chip Samsung βρίσκουν τους δορυφόρους αλλά δεν παίρνουν δεδομένα για στίγμα... Επηρρεάζονται κάποια rye και κάποια 7ιντσα κινέζικα αυτοκινήτου. Είμαστε σε αναμονή για λύση (πιθανότατα κάποιο patch) από τους κατασκευαστές... περισσότερα δες εδώ - ποστ 1288 και μετά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=196072&page=86
tornado Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ωραιος.... οποτε παιρνω αλλο με διαφορετικο chipset.... ρε που μπλεξαμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.