monkelf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Έχω τη συγκεκριμένη οθόνη Samsung 959NF πάνω κάτω 3 χρόνια.Σήμερα παρατήρησα πάνω στο γυαλί κάτι μικρές φωτεινές κουκίδες.Προσπάθησα να τις καθαρίσω αλλά δεν ήταν βρωμιά...όσο καθάριζα τόσο φενόταν να "χεφλουδίζει-χαρακώνει" το γυαλί της οθόνης (με το πανάκι από τα γυαλιά μου την καθαρίζω).Το πρόβλημα είναι πάνω στο γυαλί της μόνο.Υπάρχει λύση στο πρόβλημα; Τράβηξα και μια φωτογραφία την οθόνη για να καταλάβετε τι εννοώ.
JOHNX2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 ooooo... Mia apo ta idia ekane kai i diki mou959NF... kati aneksigites grames les kai tin xarakses me maxeri... fisika tin PETAKSA !!!!
Vagos_46 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Χρησιμοποίησες ποτέ azax ή παρόμοιο καθαριστικό στην οθόνη;
monkelf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ναι δυστυχώς και νομίζω πως αυτό φταίει!Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να αλλάξω το γυαλί της μόνο;Είναι κρίμα να την πετάξω γιατί είναι αρκετά καλή οθόνη.
kostasSTi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Είναι η επιφάνεια του πάνελ που χάλασες φίλε μου. Δεν αλλάζει γιατί πολύ απλά είναι η οθόνη και όχι κάτι που την καλύπτει (πχ τζάμι όπως λες). Ποτε δεν καθαρίζουμε tft μόνιτορ με τέτοια πράγματα... Ένα πανάκι με λίγο νερό και είσαι ΟΚ.
kostasSTi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Α, ok αν και πάλι δεν παίζει αντικατάσταση μιας και είναι η οθόνη αυτό που ξεφλούδισε...
JohnMik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγώ είχα παρόμοιο πόβλημα.Τελικά μου πήραν δώρο μια TFT οι γονείς μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.